Last news in Fakti

23 Ноември, 2022 20:36 3 954 3

Kласация на топ 5 неща в женския гардероб, които всички мъже обожават

  • дрехи-
  • гардероб-
  • сексапил

Привлекателността е само 20% от външния вид и 80% от вътрешното състояние

Kласация на топ 5 неща в женския гардероб, които всички мъже обожават - 1
Снимкa: Shutterstock

Психолозите и експертите по връзките препоръчват в гардероба на всяка жена да има няколко прости неща, които правят огромно впечатление на мъжете.

Както се казва, привлекателността е само 20% от външния вид и 80% от вътрешното състояние. Ето защо ви предлагаме ефективен начин да повишите самочувствието. Много е важно да сте уверени в себе си, така че визията ви да е хармонична и привлекателна. Има жени, които дори в по-семпли дрехи изглеждат страхотно. Как го постигат? Да видим класацията на 5 неща в женския гардероб, които всички мъже обожават.

5 място: токчета

Мъжете полудяват, когато видят жена на високи токчета. Според проучванията, това невероятно повишава красотата и привлекателността на нежния пол. Причината е, че токчетата визуално удължават краката.

Има някои доста неочаквани научни теории. Една такава е, че първобитните мъжете са предпочитали жени с дълги крака, защото те имали по-висок шанс за оцеляване – можели да избягат от хищници и да спасят потомството си.

Много е важно обаче токчетата да не създават дискомфорт при ходене. Трябва да изберете обувки много внимателно, защото грациозната и женствена походка е ключът към успеха. Става дума за формата и дължината на тока. Ако се чувствате несигурни на висок ток, по-добре заложете на други аксесоари във визията, които ще направят стила ви незабравим.

4 място: тесни дънки

В Европа 68% от мъжете са съгласни, че тези дънки са най-добрите дрехи за една жена. Мъжете не се интересуват много от тънкостите на модата, така че дънките винаги ще бъдат ваш коз. Най-добре е да ги имате в гардероба си за всеки случай.

Проблемът с тесните дънки е, че не са за всеки. Ако фигурата е неподходяща, те могат да бъдат заменени с тясна пола, която ще прикрие недостатъците.

3-то място: дрехи с цепка

Женските тоалети с цепка са едни от най-любимите на мъжете, защото създават така наречения „ефект на надничане“. Учените са установили, че мъжете много повече обичат да шпионират жените, отколкото обратното. Именно това прави тези дрехи изключително привлекателни.

Тоалетите, които изглеждат затворени, но все пак се отварят за известно време, имат огромен потенциал. Тесни дънки или пола могат да бъдат погледнати, оценени и отхвърлени, а тоалети с цепки, които ту скриват, ту показват части от тялото, са много интригуващи. Затова заслужено заемат трето място в класирането!

2-ро място: вталени рокли

Самата рокля е много женствена. Ако има и ясно изразена талия, положителният ефект определено е гарантиран. Предимството на такова облекло е, че ще подхожда на всяка жена - с всякакъв тен, на всяка възраст и статус.

Причината за толкова големия успех и заслуженото второ място на вталената рокля е, че мъжете виждат женствеността в подчертаната талия. Учените са извели и формула, според която визуално талията трябва да е около 70% от бедрата. Грубо казано, ако имате бедра 90, тогава талията трябва да бъде стеснена от роклята до около 63. Ако бедрата са 100, талията трябва да е около 70. Подчертава се, че значението тук е само визуално.

1 място: разголени рамене

Напоследък дрехите с разголени рамене се върнаха на мода. Мъжете просто са луди по тях. Те не изглеждат вулгарни, а същевременно създават страшно секси ефект. Гледайки жена в такава блуза или тениска, мъжете често не разбират какво точно е толкова привлекателно в нея, само чувстват, че е така. Именно затова дрехите с разголени рамене заемат почетното първо място в класацията.

Единственият проблем е, че такива дрехи не могат да се носят например на бизнес среща. Но пък може да ги замените с дрехи с отворен гръб. Те привличат мъжете не по-малко и правят образа на всяка дама по-женствен и привлекателен. Късите поли и дълбоките изрезки в зоната на гърдите не са съвсем подходящи, защото са прекалено вулгарни. Мъжете възприемат това като предизвикателство или провокация, а не като естествена природна красота.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6-то

    9 3 Отговор
    Мокра фланелка 😜
  • 2 Освалдо Риос

    7 3 Отговор
    Къде са бикините и чорапогащите?

    Коментиран от #3

  • 3 мдаа

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Освалдо Риос":

    Пациент.