Last news in Fakti

23 Ноември, 2022 15:45 1 573 2

Алесандро Микеле напуска Gucci

  • алесандро микеле-
  • творчески директор-
  • модна къща-
  • gucci-
  • напуска

Творческият директор напуска поста си

Алесандро Микеле напуска Gucci - 1
Снимка: БГНЕС

Творческият директор Алесандро Микеле напуска модна къща "Гучи", водещата марка на френската група за луксозни стоки "Керинг" (Kering), предаде Франс прес, позовавайки се на информация на американския вестник "Уиминс Уеър Дейли" (Women's Wear Daily, WWD).

"Според добре осведомени източници творческият директор Алесандро Микеле напуска марката", пише изданието, според което тази вечер се очаква изявление.

Потърсена от агенцията, компанията "Керинг", чиято собственост е "Гучи", не е коментирала информацията, пише БТА.

Според американския вестник, който се позовава на източник, поставил условие за анонимност, Алесандро Микеле е бил помолен да направи творческа промяна, за да възобнови марката.

Франсоа-Анри Пино, главен изпълнителен директор на "Керинг", иска бързи промени за водещата марка на групата, според друг анонимен източник, цитиран от WWD.

"Много добра новина. "Гучи" страда от умора, а Алесандро Микеле прави едно и също нещо от седем години" и "След седем години на творческото кормило на "Гучи" може би е време за промяна, тъй като институционалните инвеститори изглежда са съгласни, че е необходим нов подход за съживяване на марката", гласят коментарите на анализаторите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    1 3 Отговор
    Сигурно ще ходи в р00бсия да шие ватенки от 20 000€ за жужака от бункера!
  • 2 Соваж бейби

    2 0 Отговор
    Прекрасно след обиците за нос които бяха много грозни и не на място дори и с тежестта си не биха удържали и на индийска булка .Най успешна беше колекцията му с участието на Баленсиага от няколко години на сам и по нещо от всвка колаборация с Адидас и Норт фейс аф Гучи.Дано поканят и Мария Грация Кюри от Диор да се връща в Италия ако не фалира след грозните и по грозни модели ,всвка изминала година.От всеки италянец
    Дизайнер не става .