Last news in Fakti

2 Декември, 2022 13:32 1 535 5

Хари Стайлс е изпълнителят с най-слушаната песен в Spotify

  • хари стайлс-
  • стрийминг-
  • слушане-
  • спотифай-
  • as it was-
  • хит-
  • spotify

Неговият хит "As It Was" е слушан 1,5 милиарда пъти

Хари Стайлс е изпълнителят с най-слушаната песен в Spotify - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Песента "As It Was" на Хари Стайлс е най-стриймваната в света в Spotify през 2022 г., съобщи сайтът на телевизия BBC.

Бившият певец от момчешката група "One Direction" измести от първото място колегите си Ед Шийран, Дрейк и Тейлър Суифт. Парчето е на първо място и в платформата Deezer. Класацията на Apple оглави Джъстин Бийбър със "Stay".

Хари Стайлс каза, че темата на хита му е метаморфозата. В него той разсъждава за самотата, израстването и продължаването напред.

"As It Was" е стриймвана в Spotify 1,5 милиарда пъти през годината. Това би трябвало да донесе на певеца и сътрудниците му около 1,5 милиона британски лири от авторски права.

Най-популярният изпълнител в платформата през годината за трети пореден път е пуерториканецът Бед Бъни, главно благодарение на албума "Un Verano Sin Ti".

На второ място в световната класация на песните за 2022 г. е "Heat Waves" на "Glas Animals". Трета е "Stay" на Джъстин Бийбър и Кид Ларой. Следват "Me Porto Bonito" и Titi Me Pregunto на Бед Бъни. На шесто място е "Cold Heart" на Елтън Джон и Дуа Липа.

В глобалната класация на изпълнителите на Spotify на второ място е Тейлър Суифт. Дрейк е трети. Четвърти е Weeknd. Кей-поп групата BTS е пета. Шести е Ед Шийран, предавава БТА. Хари Стайлс е седми.

При албумите след "Un Verano Sin Ti", е "Harry's House" на Хари Стайлс. Трети е "Sour" на Оливия Родриго. Четвърти е "=" (Equals) на Ед Шийран. След него е Доджа Кет с "Planet Her".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Нагло изкопаемо

    5 1 Отговор
    ТАЗИ ГНИДА ЛИ БЕШЕ КАЗАЛ ЧЕ ГО Е СРАМ ОТ ТОВА ЧЕ Е БЯЛ ??? КОГАТО ПОЛУ ЧОВКА РЕЦИДИВ УМРЯ ВЪВ ЩАТИТЕ .
  • 3 Овертон

    4 1 Отговор
    Навсякъде, където могат манипулират всичко за да натрапват "новите джендъpcки ценности"! Това важи с пълна сила и за този джендъp слайс!
    Сега очаквам статия по въпроса от DW "Проверка на фактите, наистина ли е толкова слушан Слайс с безполовото си паpче"? Където напоително да ни "обяcнят", каква конспирация е тезата за "джендъp нашествието" и т.н.!
  • 4 БеГемот

    0 1 Отговор
    Тия не съм ги и чувал ...пуснах си хита и се чудя кой може да слуша такива инфантилни простотии...детски непретенциозни песнички...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.