Last news in Fakti

11 Декември, 2022 09:13 13 913 29

Лора Караджова слиза от сцената

  • лора караджова-
  • певица-
  • изпълнителка-
  • сцена-
  • семейство-
  • данчо караджов

Певицата се е отдала на семейството си и не ѝ допада новата музикална поп сцена в България

Певицата Лора Караджова навърши 40 години на З декември, но твърди, че възрастта изобщо не я притеснява. Тя все още се усеща млада по дух, а и изглежда така. „и вътрешно, и външно се чувствам чудесно", коментира изпълнителката.

Щерката на Данчо Караджов посрещна личния си празник със семейството и приятелите си в Банско, където планира да изкара и цялата зима. Тя обожава сноуборда и ските, затова през студените месеци е в най-популярния ни зимен курорт. Там ще бъде и на Коледа, и на Нова година.

Публикация, споделена от Lora Karadjova (@lora_karadjova)

Блондинката хич нямала желание да отбелязва рождения си ден, защото напоследък се изморила от събирания, но близките ѝ я убедили, че трябва да има купон. „Обкръжението ми е такова - с отношение към празника! И се наложи да се празнува, няма как! Като се замисля - наистина трябва да се събираме по-често и да си изкарваме добре с хората, които обичаме!", коментира изпълнителката.

Тя твърди още, че сега се е посветила на семейството и е оставила кариерата на заден план, пише "Уикенд".

Откакто роди сина си Матео преди 2 години и половина, певицата рязко изгуби вдъхновение да твори нови песни. А и по думите ѝ актуалният в момента музикален стил не ѝ допадал. Караджова смята, че може и да се върне на сцената, но само времето ще покаже дали ще успее отново да се наложи сред толкова млади и напористи таланти.

Ако не друго, то поне личният живот на звездната щерка потръгна. Тя е щастлива до настоящия си мъж Марсел Рохас. Диджеят се грижи всеотдайно не само за общия им син, но и за дъщерята на Караджова от предишна връзка - 8-годишната Алиса. От самото началото музикантът e много привързан към момиченцето, макар че не е негова родна дъщеря.

„Няма как да ми пречи, че Лора има дете от друг мъж. Още когато се сбрахме и обстоятелствата ни поставиха на прехода между приятелство и интимност, aз я видях първо като забележителна купонджийка, но после и като майка. За Алиса аз съм най-близкият приятел, но тя винаги ще има и своя баща", коментирал е Марсел.

Певицата пък е категорична, че най-много за щерка ѝ се грижи именно актуалният ѝ партньор. Затова и бързо се решила на следващата стъпка в отношенията им - раждането на сина им Матео.

„Казах му, че съм бременна на рождения му ден. Много як момент. Бях сигурна и се събудих по-рано от него, за да го изненадам с две чертички, когато отвори очи", връща лентата на спомените певицата. Лора и Марсел ca сгодиха в края на 2019 г., но пандемията осуети плановете им за сватба и досега не са сключили брак.

„Исках да се видя в бяла рокля, но може би няма да се случи. В момента имаме други приоритети", споделяла е чаровната блондинка.

С бившия ѝ партньор баща на дъщеря ѝ - Валентин Славов, изпълнителката така и не стигна до брак. С него тя живееше на семейни начала, но последните години от съвместното им съжителство по думите ѝ били кошмарни. „Не е имало изневери, но се карахме непрекъснато за други неща и аз прецених, че не е добре за детето да расте във враждебна среда. Колкото и банално да звучи, оказа се, че с Валентин имаме несходство в характерите и не можем да живеем под един покрив. Просто не се разбирахме", обяснявала е Караджова за причините, довели до разлъката. Отношенията ѝ със Славов известно време били силно обтегнати, но вече нормализирали общуването си в името на дъщеря им.

Запознати твърдят, че след раздялата с бившия Лора се върнала към старата си страст - алкохолните запои. Тя открай време се слави като щура купонджийка, но покрай майчинството за кратко се откъснала от вредните навици и неприличните забавления. После обаче отново го ударила на живот и се втурнала в търсене на нов мъж. С Марсел се срещнали покрай общ професионален ангажимент, веднага се харесали и впоследствие открили, че са сродни души и имат много общи интереси.

“Пожелах си да срещна истинската любов и най-сетне я открих", споделяла е блондинката, която в миналото претърпя много в личен план.

B музикалните среди се говори, че бащата на Лора - Данчо Караджов, не приемал Валентин за зет и бил много доволен от развоя на събитията.

Фронтменът на група „Сигнал" се разбирал отлично с другия популярен бивш на щерка си - изрусения тв водещ Део, но за Славов не искал и да чува. Иначе семейството на певицата изцяло одобрявало новия ѝ мъж. Тя не спирала да го хвали, че е много внимателен, романтичен и всеотдаен. Представяла го и като отличен баща.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малееее

    62 1 Отговор
    Кога беше на сцената , кога слиза ?!
  • 2 Мамул

    58 1 Отговор
    Кога пък се е качила, не съм я видял?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Певица

    50 1 Отговор
    Щото няма с какво друго да я нарекат.Иначе - пази боже от такава певица

    Коментиран от #12

  • 5 Гост

    36 0 Отговор
    "Блондинката хич нямала желание да отбелязва рождения си ден" ...ха-ха-ха блондинка?Имам чувството че не съм в България а в Швеция,тук е пълно със блондинки и всички са руси ама боята привършва.
  • 6 Забележителна купонджийка

    42 0 Отговор
    Забележителна купонджийка,може ама певица...?Роди ме мамо с късмет ....и така ще си изкарам живота....поне докато мога
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 карамфила

    38 2 Отговор

    До коментар #4 от "Певица":

    Да ама баща и е певец пък може и тя да стане певица някой слънчев ден.Тук всеки е човек на някои човек,баща ти милиционер и ти ,синът му,милиционер,баща ти певец и ти певица,баща ти артист и ти артистка,ама никой не ще да ходи в завод или на полето да работи.

    Коментиран от #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Минута е много

    34 0 Отговор
    Има голяма разлика между "слизам" и "падам"
  • 15 Механик

    33 0 Отговор
    Някой може ли да ми посочи няколко песни от репертоара на тая "певица", щото аз се сещам само за една и даже не помня за какво се пееше в нея.
    Типично "татково момиче", което е известно с това кой е татко и.
  • 16 Баща и е певец!

    35 0 Отговор

    До коментар #12 от "карамфила":

    А тя е пияница!
  • 17 Логика

    28 0 Отговор
    Това решение направи щастливи много хора. Щом харесва музика, нека слуша, а не да пее.
  • 18 АВЕ...ЛОРЧЕ...ПО ГОЛАМА ПИЯНКА...

    23 0 Отговор
    ОТ ТЕБ НЯМА И ДАЖЕ И ИСТОРИЯТА НЕ ПОМНИ....С ТАЗИ НОВИНА НАПРАВИ ЩАСТЛИВА ПОЧТИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ...ПЯ...НО НАЙ-ДОБРЕ Е ЧЕ СПРЯ....ВЕЧЕ НЯМА ДА НАДУВАШ ГЛАВИТЕ НА ХОРАТА СЪС ИМИТАЦИЯТА ТИ НА "ПЕЕНЕ".....
  • 19 Патурко

    23 1 Отговор
    На този Льольо му давам най-много две-три години да издържи въпросната никаквица! Малко да порасне неговото дете и ще си бие камшика с двеста! Трудно се изтрайва лигаво, бездарно, претенциозно и с грешна представа за себе си същество!
  • 20 Ели

    12 0 Отговор
    ЧОВЕК СЕ РАДВА НА ДЕЦАТА! НООО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ СА БЛАГОСЛОВИЯ ИЛИ ПРОКЛЕТИЯ!ДАНО ПОВЕЧЕ НЕ ТОРМОЗИ БАЩА СИ!
  • 21 само факти

    18 0 Отговор
    Първо каква певица е тая, кога е била на сцена, че да слиза от нея? В смисъл когато някой се провали, но не иска да си го признае казва - аз сам се отказах, хехехех. Не ме изгониха, аз си тръгнах, уау! Второ, това с вторите бащи е голяма либерална лъжа и истината е доста по-друга и нелицеприятна. С 582 й нов мъж й давам още година, ако е той с железни нерви. Наздраве...
  • 22 Край

    15 0 Отговор
    Добре слиза. По-хубаво хич да не беше се качвала ама ... пусто тщеславие.
  • 23 Музикант

    14 1 Отговор
    Че Лора кога се е качвала на сцената, за да слиза. По добре да гледа мъжа си за пеене не става. Тя си го знае.
  • 24 Петрова

    4 0 Отговор
    Е, как пък само негативни коментари?? Моят беше, че я харесвам и е изтрит от модераторите. Браво на вас!
  • 25 Рачко Пръдлето

    9 0 Отговор
    КОГАТО НЕ УСПЕЕШ В КАРИЕРАТА СИ , КАЗВАЙ ЧЕ СИ СЕ ОТДАЛ НА СЕМЕЙСТВОТО , ЗАЩОТО НИКОЙ СИ НЯМА РЕАЛНА ПРЕДСТАВА КАК СИ СЕ ПРОВАЛИЛ И ТАМ
  • 26 А бе,

    5 0 Отговор
    Не си спомням Лора да се е наложила където и да е и с каквото и да е! Няма да липсва на никой. Сбогом, дано си щастлива.......
  • 27 Освен

    3 0 Отговор
    Освен "Нека да е лято" която е на 3000 години вече, коя е втората известна пестен на "дъщерята на Данчо от Сигнал" че не се сещам
  • 28 Чочо

    2 0 Отговор
    Най после сега ще има време да си пие спокойно,за певица не става,ако от сцената слезе и Теди Кацарова още по добре.Освен че са деца на извесни певци.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.