Last news in Fakti

14 Декември, 2022 08:16 11 236 13

Сестрата на Сузанита разказа за семейния тормоз, Орхан Мурад ги заплаши със съд

  • сузанита-
  • орхан мурад

В първата част на дългата си публикация Александра оправдава Сузанита за нейните грешки

С обявяването на новината за бременността на Сузанита започна да се появява информация откъде ли не, че баща ѝ, фолк легендата Орхан Мурад, разбрал за новината от медиите, пише каналът Vbox7.

Тогава Сузанита заяви, че някой ден ще проговори за причините, намеквайки, че баща ѝ далеч не е светец. Е, направи го, макар и задочно. В профила си в Instagram тя сподели публикация на своята сестра. "Сестра ми проговори", написа Сузанита, а Александра определено не пести думите си.

В първата част на дългата си публикация Александра оправдава Сузанита за нейните грешки, като ги обяснява с нещо, което е абсолютна класика за всички психолози - детството. "Тя просто е жертва на едно безцеремонно отглеждане на дете", обяснява тя. "Никой не може да коментира какво е ставало зад затворените врати", загатва Александра.

Въпреки че признава, че и на Орхан Мурад не му е било лесно, Александра признава, че тя и майка ѝ са били жертви на тормоз у дома. "Наложи се да прекратим контакт заради емоционалния тормоз, обидите, които търпяхме. Прекрасно е, че той обвинява тях (бел. ред - Сузанита и майка ѝ). Но Тяхното поведение е провокирано", отбелязва тя.

"Никой баща, който носи съвест, не зарязва и не гони децата си от дома. Пък каквито и причини да има", завършва Александра.

Сестрата на Сузанита разказа за семейния тормоз, Орхан Мурад ги заплаши със съд

Тези признания, споделени от Сузанита, са повод певицата също да се закани. "И аз ще говоря... много ще говоря и ще запуша устите на много хора", написа тя. Александра е по-голямата сестра на Сузанита. Тя е дете от друга връзка на майка им Вероника. За Александра не се знае много, тъй като тя е избрала коренно различен път от този на сестра си. Година преди Сузанита, Александра също стана майка.

Тези думи са достигнали и до Орхан Мурад, който пожела да ги коментира пред "Телеграф". "Никого не съм гонил от дома ни, напротив – те ме изгониха от вкъщи с поведението си и затова излязох на квартира. Бащата на бебето на Александра я изкара на квартира, когато то се роди, и смятам, че така е редно, младите да си живеят отделно. Оставих Шенай и Сузанита с нейния приятел да живеят на лукс, но да си плащат режийните. Но се оказа, че не са плащали тока и след като са го спрели, са избягали. А аз въобще нищо не знаех. Разбрах, когато получих покана от ЧСИ – енергийната компания ИВН ми е завела дело, осъдила ме е и ми е запорирала сметките. Над 1000 лв. ми излезе номерът им", споделя и той.

"Въпреки че двамата с Шенай сме собственици, по нотариален акт се води на мое име. Казаха да ѝ заведа дело и да си търся парите от нея. Все още не съм завел такова. Но искам да ги призова да млъкнат и да спрат да се занимават с мен. От миналата година сме разведени, имам си нова жена, която е прекрасна, но те и нея оплюха, без да са я виждали“, казва той.

Орхан Мурад разкри пред „Телеграф“, че от 2013 г. си води дневник, в който е записал по дата и час всяко прегрешение на роднините си. „Мога толкова много неща да разказвам за тях, че свят ще ви се завие, но изобщо не искам да се занимавам. Знаех си, че така ще стане с това семейство, но добронамерено чаках Сузанита да навърши пълнолетие, за да може сама да се оправя в живота.

"Все пак и моите години си вървят и имах нужда да се спася. Въобще не коментирам моралния удар, който ми нанесе дъщеря ми – вместо да завърши училище и да бъде абитуриентка, ще ми ражда дете на 19 г. Тя днес е жива благодарение на мен, че я вкарах в клиника за наркомани – оставаха ѝ месец-два живот. Сузанита взимаше по-високи хонорари от моите, но всичко отиваше по казина и дрога, аз ѝ плащах песните и клиповете. Стигна дори дотам да се бие с баба си, искаше да скача от терасата. Но стига толкова – да млъкват, че да не стигаме до съд“, добави още Краля на баладите във фолка", коментира още Орхан Мурад.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Беловеца

    25 1 Отговор
    Това ми се се струва като първи епизод ,от някакъв сериал.Дано да греша,не съм привърженик на Турските саги.
  • 2 Анти-маймуна

    31 1 Отговор
    Много ги е изтърпял бащата. Много българско.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 хъхъ

    36 1 Отговор
    Какво искат от човека? Сляп, ама им вадеше добри пари. Защити Сузанита, когато стана първия голям скандал. Горкият, не може да я види на какво е заприличала.
  • 5 Венета Новакова

    23 1 Отговор
    Милата, как търси внимание.
    Баща и не вижда, ама тази е заслепена....
  • 6 БАЙ КУРТИ

    36 0 Отговор
    На Сузито в Филибето и викаха. к... тро...шач...ката . Е па и майката не е цвете за мирисане. И сега трите джофри реват с пълно гърло как Орхан ги е унижавал. Абе да се смеем ли да плачем ли.
  • 7 Кочо козаря

    21 0 Отговор
    Алоооу ...На кой му дреме за личната им гарнитура, че ни занимавате да ги рекламирате, защото без такива като вас са залез...?
  • 8 Цялото

    16 2 Отговор
    "семейство" са гнусни и сбъркани. Цигани.
  • 9 И Орхан

    4 9 Отговор
    не е цвета, изобщо даже.
  • 10 Механик

    23 0 Отговор
    Това момиче защо има такъв подпухнал полов орган на лицето?
  • 11 НАП

    18 0 Отговор
    Горкия човек, не е лесен живота с три усойници, не семейство, а терариум. Добре, че им е теглил по една. Да се оправят трите туттки.
  • 12 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    3 2 Отговор
    Поредна драма в чалгията . Интересна само за чалгарите.
  • 13 банго васил

    5 0 Отговор
    Джайпурски лакърдии и неволи в стил боливуд. Ае, къш!