Last news in Fakti

14 Декември, 2022 13:45 4 154 6

След пиянска вечер: Сестрата на Кейт Мос си направи татуировка на лицето (ВИДЕО)

  • кейт мос-
  • сестра-
  • лоти мос-
  • татуировка-
  • лице-
  • пияна

Не е ясно как тази постъпка, под въздействието на алкохол, ще се отрази на кариерата на Лоти Мос

След пиянска вечер: Сестрата на Кейт Мос си направи татуировка на лицето (ВИДЕО)   - 1
Снимка: БГНЕС

По-малката сестра на Кейт Мос, британският модел Лоти Мос, освен красотата си явно е наследила от известната си сестра и склонността към скандални лудории под действието на алкохола.

Преди дни 24-годишната красавица в нетрезво състояние си направи татуировка на скулата на лицето като засне целия процес на видео и го публикува в TikTok. Татусът представлява надпис "lover" (любовник - бел.ред.) и е направен точно под лявото око на модела, пише "Марица".

По-късно отрезвена и наспала се, Лоти казва във видеото: „Не мога да разкажа много за снощи, освен че можеше да се мине и без това... Но нямам нищо против, ще се научим да обичаме това (татуировката), светът ще се научи да го обича и майка ми също ще се научи да го обича.“ И завършва с думите: "Не пийте алкохол, деца!".

@lottiemossx

♬ original sound - Lottie

Как ще се отрази татусът на кариерата ѝ и каква ще е реакцията на модната агенция, с която Лоти работи, засега не е ясно. Припомняме, че Лоти е участвала в кампании на Dior и Chanel, и е била на корицата на френския Vogue.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Минчу

    26 0 Отговор
    Найс, а? Тъпи 🦆-ки!

    Коментиран от #2

  • 2 ВажноЕ

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лорд Минчу":

    Важно е да са евро-атлантически житовинките, иначе ще им кажат, че са отглеждани в неправилна среда и са много лоши... Друго си е евроатлантик да възпита такова животинче.

    Коментиран от #6

  • 3 Анонимен

    9 0 Отговор
    За работа с мотиката не я бърка.
  • 4 плевен

    9 0 Отговор
    Ех Божидара, Божидара! Можеш да наследиш тъпотията на родителите си, но не и на сестра си.
    Ала нищо не пречи да слезеш до нивото на колежките си в сайта.
  • 5 Забелязал

    6 0 Отговор
    Поне не мяза на тоя чакал на снимката. Още е свежа а кака и е похабена и грозна.
  • 6 РЗС

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ВажноЕ":

    А що живееш в Евро антлантика, ами не заминеш за Русия или Северна Корея? Ти знаеш ли там като се напият кво правят, особено воиничетата дето са само момченца. Може много да ти хареса!