Last news in Fakti

15 Декември, 2022 08:11 5 142 15

Мария Илиева запя чалга заедно с Преслава (ВИДЕО)

  • мария илиева-
  • преслава

Импровизираното дуетно изпълнение на "Лъжа е" предизвика бурни реакции в социалните мрежи

Мария Илиева изненада феновете си след като се появи на сцената заедно не с кого да е, а с Преслава и пропя една от нейните известни песни, а именно "Лъжа е".

На видео в социалните мрежи се вижда, че на Мария Илиева тази музика не и е чужда, а дори напротив.

След Тита и Гери-Никол, и Мария Илиева залитна в лекия жанр.

Импровизираното дуетно изпълнение предизвика бурни реакции в социалните мрежи, където веднага заваляха одобрителни коментари от феновете на двете изпълнителки.

Освен че пее, майката на две деца и изпълнителка на хита „Нищо“ се раздава и с кръшни танци, които ясно показват, че най-сетне е свалила излишните килограми след раждането на дъщеря си София.

Преди години Илиева бе страстна опонентка на попфолк жанра, но после смени тона. Тя дори бе изловена от папараци да купонясва с Елена Паришева и Преслава в чалга клуб, а през 2012 година публично похвали лекия жанр.

"Аз не бих винила чалгата. Факт е, че е индустрия и това е похвално, защото един човек успя далновидно да прецени каква бизнес политика да има и наистина направи много сериозен бизнес от това", обясни тогава поп изпълнителката, написа Hotnews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Първан Втори

    13 0 Отговор
    Доооста несполучливо заглавие, което демонстрира неподготвеността на автора на статията. Моля излушайте песента и тогава определяте кое е чалга и кое - не. Лъха на евтино жълто тука....

    Коментиран от #6

  • 2 оня с магарето

    9 7 Отговор
    Абе много слушат чалга ама гие срам да си признаят
  • 3 квя

    16 5 Отговор
    не знам чалга ли е или не, но не виждам музикален талант тук в клипа.
  • 4 Вик от храста🙋🌿

    8 2 Отговор
    Ехоооо някой май пак е прекалил с тоалетната хартия!!! 🤣🤣🤣
  • 5 Петър

    8 1 Отговор
    Тази песен на Преслава "Лъжа е", не е чалга, ама кой да го разбере?
  • 6 Петър

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Първан Втори":

    Тази песен е в стил рок.
  • 7 Механик

    13 1 Отговор
    Я, и тия двенките са избаягали от "Аватар", съдейки по снимките.
    Ами що не са сини?
    Аз направо не мога да се начудя, как човек може да си причини такава гавра с лицето и тялото?! Но явно има "търсене", щом някой си причинява това.
  • 8 Тя може

    3 6 Отговор
    да пее всичко,защото е номер едно по талант и то отдавна

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Тъй де

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Тя може":

    Само дето не мога да се сетя за нейна песен. В една българска боза играеше някаква Мария СкАла, демек препратка към Миланската Ла Скала, ама само с манипулативни внушения най-много за смях да станеш.

    Коментиран от #13

  • 12 Фен на Вики Джъстис

    3 0 Отговор
    Това им харесва, това гледат. На много хора им харесва. Странното е, че всички уж наши фолк песни са взаимствани от други песни. На мен оригиналите ми харесват много повече. Аз не си падам по попфолка, но това никога няма да изчезне.
  • 13 Петър

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Тъй де":

    В тази българска боза, се отразяваше много точно българската политическа действителност, дори в тази боза понякога изпреварваха събитията които се случваха в българската политика, явно не си могъл да разбереш бозата(филма).
  • 14 Най

    5 2 Отговор
    Ме кефят фалшивите моралистки , които по цял ден ми обясняват , как не слушат чалга , а вечер , като ги заведа на нощен клуб , не може да ги свалиш от масите !
  • 15 Жан

    2 0 Отговор
    Първо. Песента е много далече от чалга песен. И второ, сегашният поп фолк е много по - близо до поп музиката, отколкото до старата чалга. Чуйте някоя песен, ей така, за обща култура.