Last news in Fakti

15 Декември, 2022 09:15 6 649 8

За пръв път Веселка от "Фермата“ проговори за мъжа до себе си

  • веселка-
  • фермата

Двукратната победителка сподели и за качването на килограмите по време на риалити предаването

Майката на три деца призна, че не била готова за нова връзка след раздялата със съпруга си, но приятелят ѝ я спечелил с доброто отношение към трите деца на двукратната победителка от риалити предаването.

"Нямах никакво намерение да започвам връзка, бях много недоверчива. Той показа изключителна честност, постоянство и голямо уважение към децата ми. За една майка това означава много. Той е прекрасен човек, който ми показа, че в живота има и много хубави неща. Притеснителен е, затова се опитах да го подготвя и му обясних, че славата има много плюсове, но има и минуси“, каза Веселка в интервю за Woman.bg. Тя е категорична, че допуска малко хора до себе си.

"Хората около мен са добре подбрани и сред тях случайни няма. Те са истински, в тях съм припознала моите качества, моите ценности, моето мислене, даже душата си. Имам им безкрайно доверие. Имала съм много трудни дни и за част от тях не съм разказвала публично. Не желая да споделям целия си живот пред камерата. Всеки човек е преживял неприятности, които са го направили по-силен. Аз се гордея с моите трудни моменти. Трудно ми е и да говоря за женското приятелство. Имам приятелки, добре подбрани, но през целия си живот съм била обградена от мъже заради работата си“.

Многодетната майка живее в момента в Троян, но редовно се прибира в родното си село Борима, за да се наслади на спокойствието там. Била убедена от близките си да влезе за втори път в предаването, а в отглеждането на децата помагали роднините: "Баща им, дядо им и вуйчо им помагаха изключително много в отглеждането, докато аз бях във "Фермата“. Получих сериозна подкрепа от близките си, за да вляза в предаването. Бях много скептично настроена към второто ми участие, защото не бях готова да оставя децата си. Близките ме убедиха да го направя, за да изживея емоцията и сега не съжалявам. Те вярваха, че аз ще успея още от първия миг“. Веселка призна, че е качила килограми по време на престоя си в стопанството и те ясно сe виждали:

"Винаги съм била 46-47 килограма. Във "Фермата“ бях под стрес и без цигари, а съм пушачка. И другите жени напълняха в стопанството заради стреса, но на мен определено ми личеше. Само седмица след излизането свалих излишните килца без диета. Успокоих се, видях близките, които ми бяха подготвили интересни изненади и това ми беше достатъчно“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 СОФИЯ

    7 6 Отговор
    КУРАЖ КЪСМЕТ госпожо
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Изпратено настояще

    16 2 Отговор
    Три деца от двама мъже и трети притеснителен мъж да ги гледа и четиримата? Нова нормалност в ненормално ежедневие.

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Опосум

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Изпратено настояще":

    Иначе допуска малко хора до себе си. Няма случайни хора, всичко било изпипано до последния детайл. Хаха.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.