Last news in Fakti

14 Август, 2013 17:01 2 315 0

Лейди Гага: Не ме е грижа колко килограма съм

  • лейди гага-
  • килограми-
  • клюки

Звездата се притеснява от клюки, а не от килограми


Напоследък Лейди Гага се разхожда доста разголена и то не само по участия. Миналата седмица тя се появи по сутиен и къси раздърпани дънки в гей клуб, а след това се разхождаше по сутиен и прашки, покрити с прозрачна „рокля". От кадрите си личи, че звездата вече е свалила излишните килограми, за които търпеше критика в края на 2012 и началото на 2013 г. Всъщност Гага призна, че не ѝ пука колко тежи, а спазва някакъв режим, защото се притеснява, че клюките около килограмите ѝ ще засенчат музикалните ѝ изпълнения, предаде tialoto.bg.
 
В шоуто на Райън Сийкрест „KIIS-FM" певицата сподели: „Е, вижда се, че влязох обратно във форма, но да си призная, не ме е грижа колко тежа... това вълнува само хората. Страхувам се, че ако не съм във форма хората ще говорят повече за теглото ми, отколкото за музиката ми".
По-рано изпълнителката на „ Bad Romance" призна, че е страдала от хранително разтройство в тийнейджърските си години. В своята мрежа Гага написа: „Имах и булимия, и анорексия, когато бях на 15".
 
Гага допълни, че виновник за закръглянето ѝ от време на време е ресторантът на баща ѝ в Ню Йорк. „Обожавам паста и когато съм в Ню Йорк похапвам постоянно. Затова гледам да стоя далече от този град. Баща ми отвори ресторант и готвят страшно вкусно. Той постоянно ме кара да опитвам разни неща", издаде певицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА