Last news in Fakti

31 Декември, 2022 11:56 11 175 13

Известно златно момиче се раздели с годеника си след 10-годишна връзка

  • невяна владинова-
  • раздяла-
  • годеник-
  • дългогодишнен партньор

Невяна Владинова вече е свободна

Бившето златно момиче Невяна Владинова е свободна. Вицепрезидентът на Федерацията по художествена гимнастика се е разделила с годеника си Веселин Манолов, пише „България Днес“.

Гимнастичката и брейк танцьорът са прекратили дългогодишната си връзка тихомълком преди няколко месеца. Според близки до бившите годеница това е ставал в края на пролетта. Причината за раздялата на една от най-стабилните двойки в спорта е неясна. Невяна и Веселин също са не са оповестили това официално. Общите им снимки от социалните мрежи обаче вече липсват. Премахнати са профилите на двамата.

Факт е, че брейк танцьорът вече е намерил заместничка на чаровната грация. От края на лятото Манолов е засичан много често в компанията на неизвестна блондинка. Двамата не крият, че са нещо повече от приятели.

За разлика от него, Владинова в момента е сама, издават близки до бившите влюбени. Тя се е съсредоточил върху работата си във федерацията по спортна гимнастика.

Гимнастичката Невяна Владинова е видяла голям зор, докато свали гаджето си. Чаровната плевенчанка харесва Веселин Манолов, популярен в танцовите среди като танцьор на брейк, а иначе счетоводител по професия. Двамата се срещат на "Герена", където в съседни зали тренират всеки ден. За да му спечели сърцето, Неви тичала след него с месеци.

"Поглеждахме се, беше ми интересно, просто като нещо различно от художествената гимнастика. Ние бяхме гимнастички, смотани, бих казала даже. Той ни направи впечатление. Беше по-различен от всички останали", разказва Владинова как с нейна приятелка често са надничали в залата на брейкърите.

За разлика от нея, Весо не бил особено впечатлен от засуканата грация. И докато избраникът ѝ не проявява кой знае какъв интерес, Неви започва постепенно да се влюбва в бъдещия си сериозен приятел.

"Бях си я харесал, но не бях влюбен. След това тя доста време ме преследваше. Търсеше ме, аз се дърпах, но малко по малко всъщност видях, че тя е човекът за мен", разказва нейният любим.

Както е известно, двамата имаха годеж, който обаче отложиха заради спортната кариерата на Неви през 2020 г. Сега вместо сватба е дошла раздялата.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 5 Отговор
    ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 надарена кака

    12 6 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки! Друг ще си намери.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Факт е!

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Има още много риби в морето!

    Коментиран от #7

  • 6 Приземен

    17 0 Отговор
    Да е живо и здраво мимичето - друг ще си намери! Ама да гледа да му е обзаведено "таванското" щото иначе пак ще пати.
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Факт е!":

    ТАКА е господине а има и ЗЛАТО ТЪРСАЧКИ не всички са но ИМА
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Дано да свърши":

    КАК не ВИЕ СРАМ
  • 9 Аустрия

    7 0 Отговор
    Много хубава...
  • 10 Ром Бакарди

    8 5 Отговор
    Сига таз гимнастичка ша набара някуй футбалер. Ни можи иначи.

    Коментиран от #11

  • 11 плевен

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "Ром Бакарди":

    Не познаваш Няня. Рядко интелигентна, стойностна жена. Не случайно Раева я привлече в екипа си.

    Коментиран от #12

  • 12 Ром Бакарди

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "плевен":

    Даге....верну е-ни сам я киризил на живу ко е, що е. Ама туй няма да я спре да барне някуе футболно пиш.леме и айди наново: убичами са, ни можим идин без друг! Такваз е кармата на гимнастичкити-ритнитопковци! Да давам ли примери....?
  • 13 Тремор

    7 0 Отговор
    То десет години си е цял един брак.