Last news in Fakti

15 Август, 2013 20:21 19 508 3

Няколко (съблазнителни) причини да гледате новия филм на Анистън

  • дженифър анистън-
  • семейство милър

Отдавна не сте ходили на кино, мързи ви? Е, това ще се промени. Защото Дженифър Анистън, макар и на 44, е изключително привлекателна и секси. Тя е във Великобритания, за да представи новия си филм „Семейство Милър”.

Гледайки снимките, може би няма да ви интересува особено сюжета на филма. Все пак е редно да знаете основните линии – Дейвид Бърк (в ролята Джейсън Съдейкис) е дилър на трева, който е принуден на вземе известно количество от Мексико. Но за да няма проблеми при преминаването на границата, той решава да създаде илюзия за типично американско семейство с две деца, което отива на почивка. Тук се включват стриптизьорката Роуз (Анистън), тийнейджърката Кейси и зубърът Кени. Екшънът обаче тепърва предстои – наркотикът, който Дейвид взима от Мексико, е на международен престъпен картел.

От утре филмът ще може да бъде наблюдаван и в нашите киносалони. А с Дженифът Анистън на екран, не се съмняваме, че те ще бъдат препълнени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    0 4 Отговор
    Много секси и женствена ... все едно си е сменила пола .
  • 2 иван иванов

    0 2 Отговор
    мазна лигла е
  • 3 Симеон Тасев

    3 2 Отговор

    много красива и с излъчване няма такава втора