Last news in Fakti

3 Януари, 2023 11:16 4 175 6

Брад Пит и Инес де Рамон посрещнаха Нова година в Мексико

  • брад пит-
  • инес де рамон-
  • нова година-
  • мексико-
  • заедно-
  • щастливи

Те са заедно и се забавляват, твърдят вътрешни източници

Брад Пит и Инес де Рамон посрещнаха Нова година в Мексико - 1
Колаж: Twitter

Брад Пит и Инес де Рамон посрещнаха 2023 г. в Мексико.

Двойката пристигна в Кабо Сан Лукас преди празничния уикенд и отпразнува Нова година заедно в популярната туристическа дестинация на мексиканския полуостров Баха Калифорния (Долна Калифорния).

"Те се срещат и се забавляват", казва източник пред "People". "Между тях се случва нещо хубаво. Няма стрес. Брад се наслаждава", допълва вътрешния човек.

59-годишният актьор в момента не се вижда с никого освен 32-годишната дизайнерка на бижута. "Той прекарва повече време с Инес и е много щастлив", издават още запознати.

Техният воаяж в Мексико се случва малко след рождения ден на Брад Пит през декември, когато той и Рамон честваха личния му празник заедно в Холивуд, Калифорния.

Инес има поверителен акаунт в Инстаграм, а предишният ѝ от връзката с бившия ѝ съпруг, все още е с свободен достъп.

През ноември стана ясно, че Пит и де Рамон се срещат от няколко месеца.

За първи път бяха снимани заедно на 13 ноември заедно със Синди Крауфорд и Ранди Гербер зад кулисите на концерт на Боно в "Orpheum Theatre" в Лос Анджелис.

Носителят на "Оскар" бил хлътнал по де Рамон, която се разделила със съпруга си, звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли, през 2022 г.

Де Рамон придружила Пит на афтърпартито за новия му филм "Вавилон" на 15 декември. След това източник от модната индустрия, близък до де Рамон, коментирал пред "People", че Пит "явно много си пада по нея, като се има предвид, че я доведе на премиерата си".

"Инес казва, че Брад е много сладък", продължил тогава вътрешният човек, отбелязвайки, че двойката "планира да прекара Нова година заедно".

Междувременно източник, близък до Пит, заявил, че двамата се срещат и са щастливи, добавяйки: "Все още не е сериозно, но той се чувства комфортно и се забавляват заедно".

Трети докладвал, че актьорът от "Убийствен влак", обичал да се среща с Инес и че те "излизат, когато не са заети". "Инес е забавна и социална. Те си прекарват страхотно заедно. Срещат се насаме, излизат и с приятели".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАП

    12 4 Отговор
    Можеше да намери някоя по--хубава от това сиггане, ама той е доказал, че не разбира от жени. Само на усойници налита, и тая не е по-различна, поне да беше хубава.

    Коментиран от #2

  • 2 не е баш така

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "НАП":

    Е, да ама е млада и вероятно "способна", а това е важно за мъж на неговата възраст, когато самолетът излита по-бавно
  • 3 7+7

    8 2 Отговор
    Това НЕЩО жена ли е??!!?
  • 4 майстор

    3 0 Отговор
    Да се гушкат и обичат,да са живи и здрави!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тоя

    3 0 Отговор
    се излага с крокодил втора употреба.