Last news in Fakti

11 Януари, 2023 12:45 6 776 9

След 17 години брак: Никол Кидман и Кийт Ърбан ще си осиновят дете

  • никол кидман-
  • кийт ърбан-
  • осиновяване-
  • дете

Звездата от "Големите малки лъжи" е майка на две деца - дъщерите Съндей и Фейт, от Ърбан и две осиновени деца - Изабела и Конър, с бившия ѝ съпруг Том Круз

След 17 години брак: Никол Кидман и Кийт Ърбан ще си осиновят дете - 1
Снимка: БГНЕС

Никол Кидман и съпругът ѝ Кийт Ърбан искат да разширят семейството си, като дуетът иска да осинови бебе, разкри вътрешен източник.
Звездата от "Големите малки лъжи" е майка на две деца - дъщерите Съндей и Фейт, от Ърбан и две осиновени деца - Изабела и Конър, с бившия ѝ съпруг Том Круз.

"В миналото Никол е имала проблеми с бременността и плодовитостта, заради които семейството ѝ е по-малко, отколкото се е надявала", заяви вътрешен източник пред Radar Online, като добави, че Кидман е искала да има 10 деца.

"Никол установи, че двамата с Кийт толкова са се вглъбили в отглеждането на децата, че е изхвърлила от главата си идеята за осиновяване", допълва вътрешният източник. "Но сега, когато момичетата стават все по-независими, тя вижда, че е време наистина да поработят върху това да вземат още едно дете в дома си - и цялото щастие, което това би донесло на семейството!"

След като роди първото си дете през 2008 г., тя избра сурогатното майчинство за дъщеря си Фейт, припомня БГНЕС. Сега обаче Кидман получава съвети от Чарлийз Терон, която е майка на две осиновени дъщери Джаксън и Огъст, относно процеса на осиновяване.

"Никол вижда колко прекрасна е Чарлийз с двете си осиновени дъщери и как са създали тази великолепна връзка като семейство", заявява източникът. "Това е вдъхновение за Никол и тя вярва, че все още е достатъчно млада и има енергия за още едно бебе."


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧалгарДолен

    8 0 Отговор
    а учиндолския бандюга, кога ?
  • 2 Краси Марков

    5 3 Отговор
    Извратени....
  • 3 Мислителят

    7 2 Отговор
    Какви съвети да получава от други ? Нали има две осиновени деца по време на брака си с Том Круз ? Тя трябва да дава съвети .
  • 4 жаяиьжж

    9 3 Отговор
    Според мен трябва да си осиновят внуче.
  • 5 ами,

    4 0 Отговор
    Чарлийз Терон има две осиновени чернокожи деца като първото Джаксън е момче,но тя го облича като момиче и отглежда като дъщеря.Та може такива съвети да искат и двойката Кидман+Кийт Ърбан.О,времена,о нрави!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Коко

    1 0 Отговор
    Явно в Холивуд нямат материал за да осиновяват деца.
    Поне 6 двойки знам,а и колко не знам.
    Да идват в Бг да ги помпим.
  • 9 Кондьо

    2 0 Отговор
    Тия от ваксините ,деца не могат правят.