Last news in Fakti

11 Януари, 2023 11:57 4 782 5

Врачка свързала принц Хари с духа на майка му Даяна

  • принц хари-
  • принцеса даяна-
  • дух-
  • призрак-
  • мемоари

Свръхестествената връзка се случила съвсем наскоро, пише принцът в мемоарите си

Врачка свързала принц Хари с духа на майка му Даяна - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Принц Хари разговарял с духа на своята покойна майка Даяна с помощта на медиум. Според нови разкрития, врачката убедила Хари, че разговаря с покойната принцеса, след като му разказала, че Даяна се е „изкикотила“, когато синът му Арчи счупил коледна играчка с изображението на кралица Елизабет II, пише "Телеграф".

Битовият инцидент се случил през 2020 г., когато Хари и Меган взели решение да продължат традицията на кралското семейство да разменят подаръци на Бъдни вечер. В края на споменатата година Меган подарила на Хари играчка, която купила от местен магазин и той я окачил на видно място на елхата в дома им в Калифорния. Малкият Арчи обаче съборил коледното дърво и красивото украшение се счупило на мънички парченца, разкрива принцът в своите мемоари.

В книгата Хари споделя как синът му грабнал бутилка с вода и започнал да пръска счупените парчета, надявайки се, че играчите магически ще се поправят. „Събрах счупените играчки и ги изхвърлих в кофата за боклук, като през цялото време си мислех: Това е странно“, пише Хари, като добавя, че картинката му се изяснила дни по-късно, след като по препоръка на свои приятели се срещнал с жена, която твърдяла, че има паранормални способности.

Хари усетил силната енергия на врачката и тя му разкрила, че майка му се намира в стаята. „Майка ти е с теб... точно сега“, казала тя на принца.

Екстрасенската обяснила на Хари, че Даяна е наясно, че той има много въпроси, но които тя трябва да отговори, но я помолила да предаде на сина ѝ, че го подкрепя и се гордее с него. Според Хари, медиумът го уверил, че Даяна е заявила, че „той живее живота, който тя не могла да има приживе“. „Ти живееш по начин, по който тя е искала да живееш“, казала още врачката на Хари.

Принцът поискал от екстрасенската да му даде доказателство за твърденията си и тогава тя му разказала за инцидента в навечерието на Коледа. „Майка ти казва… украшението. Майка ти казва... нещо за коледна украса? На майка? Или баба? То пада? Счупено? Арчи се опива да го поправи. Майка ти казва, че се е изкикотила“, гласяло посланието на медиума.

„Тя беше там“, категоричен е Хари. Покойната майка на принца приживе отдава голямо значение на медиуми, ясновидци, както и на личности, които разговарят с мъртвите.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хари е човек

    19 14 Отговор
    поне малкия брат се интересува от съдбата на майка си,докато по-големия е темерут и роб на кралски етикети!
  • 2 Айде

    14 15 Отговор
    Абе тоя да му платят и да не се излага повече.Явно е умрял от глад.
  • 3 Венета Новакова

    3 7 Отговор
    И аз казах всичко на баба на врача, през коженият микрофон.
  • 4 Соваж бейби

    11 2 Отговор
    Момчето има нужда от екзорсист!Да извика екипа на Заг Беганс да направят разследване и ще му кажат демон ли е ,майка му ли е за второто не съм сигурна освен ако Даяна още не е в измерението на Земята ни в Рая ни в Ада .Често демони се представят за покойници и с помоща на врачка шарлатанка може нещо друго да е в къщата му,все пак той е убивал и талибани цели 24 или 25 забравих може да е тяхна душа фантом да ги тормози, това е голям грях и си плаща на бара на живота, пред Бог всички сме с равни права ,за кралски особи съгрешили няма билет за Рая всички си плащаме някой ден за деянията!
  • 5 Да, да...

    0 0 Отговор
    Същия като Даяна, която търчеше по врачки и баячки и мъже, а накрая загина заедно с богат арабин. Хариту също, дори се ожени за кафяво-лилава, разведена, треторазрядна и алчна мъжомелачка.