23 Август, 2013 11:36 4 302 1

Камелия се превръща в Купидон тази есен

  • камелия-
  • водеща-
  • купидон

Певицата ще бъде водеща на нов риалити проект

Камелия ще бъде новият Купидон в ефира тази есен. Чаровната блондинка става водеща на най-новото риалити предаване „Марс и Венера", което ще стартира в ефира на Нова ТВ през септември. Фолк певицата ще помага на мъжете и жените да открият пътя един към друг. Със стрелите на любовта известната блондинка ще стреля всеки делничен ден от 17.00 часа

В първия сезон на премиерното за българския ефир шоу ще бъде едно истинско приключение, в което двама мъже ще се изправят срещу срещуположния пол с една основна цел – всеки един от тях да намери своята половинка. Срещу всеки мъж ще застават по няколко жени, решени да спечелят сърцето му. Пътят към него обаче може да се окаже труден и осеян с неочакваните обрати на флирта и любовта.

„Винаги съм вярвала, че този свят се върти около любовта. Безкрайно щастлива съм, че в това предаване ще помагам на хората да срещнат именно нея" – коментира Камелия по повод старта на новия проект. В романтичното и едновременно с това забавно пътешествие на участниците тя ще бъде техен неизменен спътник, като следи отблизо техните истории и ще им помага да откриват отговорите на най-значимите въпроси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор