Last news in Fakti

15 Февруари, 2023 11:52 7 937 8

Нова звездна двойка: Мария Бакалова и Валери от "Игри на волята" са гаджета (СНИМКА)

  • мария бакалова-
  • валери григоров-
  • игри на волята-
  • гаджета

Новината изненада мнозина от последователите на актрисата и спортиста

Навръх 14 февруари холивудската звезда Мария Бакалова съобщи със снимки в Instagram, че има мъж до себе си, а той е Валери Григоров.

Звездата от "Игри на волята" и най-популярната БГ актриса в Щатите са официално двойка. Новината изненада мнозина от последователите на актрисата и спортиста. Подробности около връзката им не са известни за момента, но от достоверен източник знаем, че двамата са заедно от известно време, пише vbox7.com.

От снимката става ясно, че двамата са били на разходка, най-вероятно в Солун, защото звездата снима нов филм там. Факт е, че холивудската звезда бе наскоро в родината, но тя така и не коментира личния си живот. На друга снимка Мария позира с красив букет от рози, който ѝ е подарен от сина на Мария Гроздева.

Нова звездна двойка: Мария Бакалова и Валери от
Снимка: Instagram

Нова звездна двойка: Мария Бакалова и Валери от
Снимка: Instagram

Припомняме, че през лятото на 2022 г. Валери бе свързван с Мирела от Игрите, защото между двамата имаше флирт на екран. Двамата по-късно отрекоха да са имали любовни отношения, а връзката им е изцяло приятелска.

Мария Бакалова в момента е в Солун, където снима нов филм и между два дубъла успя да даде интервю за новия канал на Ваня Щерева в YouTube. Двете не се виждат случайно, тъй като знаем, че Бакалова и дъщерята на Ваня Мила Роберт са състудентки още от НАТФИЗ и явно именно Мила е съдействала на майка си за звездното видео.

Бакалова каза, че е много лабилна и витална, като човек и точно заради това стабилността много я привлича и е секси. Тя сподели и, че маските, които си слагаме в социалните мрежи и филтрите са нещо хубаво, защото могат да бъдат наша патерица, която ни помага да се чувстваме по-добре.

Мария разказа, че не ѝ пука особено какво пише пресата за нея – „По-важно е да те заболи коремчето от смях, отколкото да си супер сериозен“. Актрисата беше категорична, че не чете какво се казва за нея в медиите и е забранила на близките си също да го правят.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига с тия

    30 3 Отговор
    хартиени звезди.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Адам Хилтън

    33 3 Отговор
    Кой от двамата е набеден че е "звезда"? Не съм им чувал "постиженията", с които са се прославили.
  • 4 АРЕС

    16 2 Отговор
    Ако тия клоуни са звезди Дженифър Лопес и Бен Афлек какви са Бе журналистчета жалки и некадърни?
  • 5 СМЕШНооо

    10 2 Отговор
    Как така холивудска звезда,... има ли я в алеята
    Дайте филмография, къде се е снимала, роли, награди. Само в планета ПАЙНЕР има звезди
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бай Митко

    4 2 Отговор
    Неуважаеми, защо на сила ни вменявате, че това уж "звездно" моме е велика актриса? След като видях каква поддържаща роля имаше в "Борат", благодаря НЕ! Това нейното не е талант на актьор, а ми прилича като талант на една от ценностите на евроатлантизма. Гнусотията прелива, а талант така и не се вижда!
  • 8 Соваж бейби

    0 0 Отговор
    Кога се изкъпаха за последно няма ли да се отбележи или по колко пъти ходят до тоалетната ?Дори и да е влюбен когато започне работа в САЩ ще я зарежи,за каскадьор не е трудно да те наемат дори и в Бояна да кандидатства за такава работа не се иска много акъл няма и много кандидати .