Last news in Fakti

19 Февруари, 2023 11:10 23 229 30

Надя от "Елит" съсипана в БНТ

  • надя иванова-
  • елит-
  • бнт

Зрителите я засипаха с яростна критика и откровен хейт

В истинско фиаско се превърна завръщането на екран на актрисата Надя Иванова, по-известна като Надя от „Елит" и бивше гадже на Андрей Арнаудов. Брюнетката, която цял живот е на екран, гравитирайки около важни тв персони, намери начин за пореден път да блесне пред камерите. Тя стана водеща на предаването „100 будни" по БНТ, след като досегашната му водеща напусна, пише в. "Уикенд"

Зрителите обаче засипаха Надя с яростна критика и откровен хейт.

Голямо ръкомахане, голямо лигавене! Стига ми толкова гледане! Гледам един мизантроп и една странна бивша красавица… Имаме ли основание да се страхуваме за здравето на новата водеща?! Крехка до чупливост! Питам с най добро чувство! Тая не си намери място. Още едно предаване спирам да гледам. Тази рагу съд зъби" защо ни я набутахте тук, от сутрин да плаши? Страшно изтъркана, не е за това предаване.. Декламира и изглежда депресивна.

Това са много малка част от злобните коментари, изсипани на официалната Фейсбук страница на “100% будни”, след като до водещия Стефан А. Щерев седна новата му партньорка - Надя Иванова.

Форумът на това предаване за първи път в цялата му история е препълнен с толкова много коментари. Обикновено трудно се намират по двама-трима души на ден, които да се изкажат по някоя от темите в него. Сега страницата се радва на завиден интерес, но това не за добро.

Вместо да посрещнат новата звезда на предаването с аплодисменти, хората не спират да плюят по нея. Най-често критиките са свързани с нейния външен вид и по-специално - с поднорменото ѝ тегло. Освен това обаче много зрители намират Надя за неадекватна и превзета в студиото. Самата тя за момента не дава отговор на коментарите по свой адрес, но най-вероятно ги чете и едва ли им се радва. С какво в настроила хората срещу себе си? Истината е, че Надя не е по-лоша в работата си в сравнение с конкурентките си в родния ефир в предиобедния часови пояс - Гала по Нова или Деси Стоянова по bTV. Тя е също е толкова симпатична на външен вид, позитивна, усмихната и проявяваща любопитство към темите в предаването, колкото са и те.

Хората обаче си искат предишната водеща - Мария Андонова, която рязко се различа-ваше от колежките си с манекенски външен вид.

Зрителите масово споделят, че са я харесвали, защото им изглеждала земна и лъчезарна. Те обвиняват телевизията, че вече не е на екран. Повечето така и не са разбрали, че Мария е обявила в ефир, че напуска, защото иска да смени попрището. Споровете стигнаха дотам, че се наложи жена с фамилия Андонова, която твърди, че е майка на бившата водеща, да се включи в тях, за да обясни, че на Мария вече не ѝ се работи в телевизията.

Тези дни стана ясно, че тя е решила да се развива в областта на човешките ресурси, вече нямало да се занимава нито с журналистика, нито с предавания. За феновете ѝ обаче това няма значение. Те я искат на екран и твърдят, че няма да гледат „100% будни" с Надя.

Освен че e водила несъществуващото от години шоу „Елит, където е работила с режисьора и бивш мъж на Мира Добрева Жоро Торнев, Надя дълго се трудеше в предаванията на бившия си любим Андрей. Дори и след като той се сдоби със син от актуалната си половинка Емануела Толева, тя продължи да работи близо до него. Тъй като по образование е актриса, беше ангажирана за ролята на злобарката Вивиан в продуцирания от Андрей и партньора му Иван Христов сериала на Би Ти Ви “Съни бийч". Преди това Надя имаше малка роля в друг сериал на телевизията - „Скъпи наследници". Влизала е и във “ВИП Брадър" на Нова тв, а през 2021 г. роди от Драгомир Петров - човек на Слави Трифонов и бивш депутат от партията му „Има такъв народ”.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бих

    40 8 Отговор
    Я треснал

    Коментиран от #4

  • 2 ПалавНИК

    44 20 Отговор
    Поднормено тегло😆😆😆

    Разбирам защо отнася хейт.

    Дебеланките завиждат.

    Коментиран от #11

  • 3 ами,

    54 11 Отговор
    Толкова много млади хора всяка година завършват журналистика и мястото им е в такива предавания.Не на артисти връзкари като Надя и колегата и Стефан А.Щерев и подони на на тях.

    Коментиран от #6

  • 4 Много Ясно

    22 6 Отговор

    До коментар #1 от "Бих":

    Поне 5 пъти
  • 5 О МАЙН ГОД

    10 10 Отговор
    Според житието и страданието

    Явно е дошла от
    Край локорско
    С ийелоу бус🤔
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 6 Отговор

    До коментар #3 от "ами,":

    ТАКА е НО да ПРОБИЕШ в ЖИВОТА трябва ДА имаш ВУЙЧО ВЛАДИКА

    Коментиран от #21

  • 7 По принцип

    43 11 Отговор
    Тая си изглежда съсипана от край време..
  • 8 Става за гледане

    16 10 Отговор
    Ако ще и нищо да не казва деблани и кроксове не
  • 9 АВЕ...КАКВО ТОЛКОВА ВИ ДРАЗНИ....

    32 19 Отговор
    НАДЯ ВЕ...БИЛА СЛАБА БИЛА РЪКОМАХАЛА БИЛА ВРЪЗКАРКА И Т.Н....ДАЙТЕ И ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИСПОСОБИ КЪМ ОБСТАНОВКАТА И НАПРЕЖЕНИЕТО ОТ НОВАТА РАБОТА...ПЪК ПОСЛЕ СИ ИЗКАЗВАЙТЕ МНЕНИЯТА КОИТО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НИКОЙ НЕ Е ИСКАЛ И ЕДВА ЛИ ЩЕ СПАСЯТ СВЕТА....КАКВО ИСКАТЕ АКО Е ЗАКРЪГЛЕНА ВОДЕЩАТА ЩЕ КРЯКАТЕ ЧЕ Е ТАКАВА...АКО СЛАБИЧКА СЯ ПЪК МНОГО Е СЛАБИЧКА...УГОДА НАМАТЕ И НЯМА ДА ИМАТЕ...НЕ СТЕ И НИТО МАЙКА НИТО НАСТОЙНИК...МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ВСИЧКИ ТЕЗИ КАК ИЗГЛЕДАТ ВСИЧКИ ТЕЗИ ДРАСКАЧИ И ДРАСКАЧКИ...ЕДВА ЛИ СТЕ ЗА ТЕЛЕВИЗИЯ...И НАЙ-ВЕРОЯТНО СТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ ЗЛОБНИ СЪЩЕСТВА....КАПИШ....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 мдаа

    16 11 Отговор

    До коментар #2 от "ПалавНИК":

    И ти ли страдаш от анорексия? Храненето с комари не е здравословно, нормално е да не ти се кефят! 😆😆😆
  • 12 Естет

    31 20 Отговор
    На мен ми харесва, фина и чаровна дама! И съвършена да е, пак ще плюете като камили!Желая и успех!
  • 13 гост

    20 9 Отговор
    Видно е че не е много на мястото си..Но вината не е изцяло нейна ,а на екипа на предаването, който копира от другите две телевизии. Това е истината. Някакви пеят,тя уж е извън кадър ,ръкомаха като бостанско плашило и уж танцува .В този момент една от камерите УЖ случайно я хваща в кадър.Какво интересно видя драгия зрител? После да не се чудят що ги плюят.
  • 14 Ром Бакарди

    10 12 Отговор
    Абе....не е толкоз зле момето, ама нещу сивее, нещу бледнее, нещу ни фаща интиреса на зрителити. Чесну, аз аку бях идин прудуцент на туй придаване, щях да зема идна едра жина, сас едър кокал, асъл морж, сас дибели и яки бад.жа.ци, ама сас чаровна усмивка и гуляма душа. Да разсмива зрителете, да им прай нумера, да са даржи кат утървана, ама да носи атмосфера на непринуденост сас себе си. Ко кат ша е дебела-важното е да я кльопат. Не сички хора са маникени.

    Коментиран от #15, #27

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 глоги

    15 2 Отговор
    Надя от "Елит" E съсипана в БНТ.
  • 17 Иво

    20 10 Отговор
    Като вземат да вадят от нафталина, минало и времето на тази истерична пенка. 20 год. едни и същи зурли, едва се отървем от някоя и пак я пробутват. Не помня ,,Елит" ама тази за нищо не става.
  • 18 Никой

    17 8 Отговор
    Така ще е докато децата учили журналистика не работят това за което са полагали труд в университета. То си личи ,че и камерата не я обича , излъчването е фалшиво. Но с връзки до тук. То и актьорството и е такова, ама нейсе. Да си я гледат роднините и цъкат за момето.
  • 19 разкарайте ги

    20 7 Отговор
    Стига с тия вмирисани скумрии, бе! Дайте път на млади лица, завършили журналистика. А вие само разни бивши и настоящи любвиници показвате, то телевизията стана пуббличен дом! Разни Мири Помакесови, Векилска Стотонова, има и една Шани ли еккава е, Люба Пашова трудосутроената де-билна дебелана и още и още...от сто години в телевизията, ни визия ни талант, ама човек на някой
  • 20 Стоянова

    10 8 Отговор
    На Надя не и е хубава прическата рядка косица на попреминала жена не прилича направете и кок или равна коса до раменете леко накъдрена
  • 21 ха ха

    16 9 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не е задължително да имаш вуйчо владика,ето Надя като студентка в НАТФИЗ е любовница на Стефан Данаилов който я набутва в БНТ да води предаването Елит,после става любовница на Жоро Торнев-режисьор от БНТ,после на джуджака /ама продуцент/Андрей от Иванушка и Андрешко.И те така ...сега роди дете от един от сценаристите на Учиндолеца.нЕкои така градят/кариера/.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 123

    11 2 Отговор
    Анорексична коучка.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Дедо Миндю

    10 1 Отговор
    Тая прилича на малък зелен каменояд.
  • 26 пацо

    8 1 Отговор
    Цайса Андрешко платил на кошлука да изгонят Мария - това е истината
  • 27 Браво Ром-ми

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "Ром Бакарди":

    Голян анализ направи на тези мисирки...Давай напред...
  • 28 Неутрален

    5 1 Отговор
    Стига с този “парашутизъм”!
    Свършиха ли способните!?
  • 29 Гост

    1 1 Отговор
    Не става за водеща, особено на мястото на успешна такава. Стои като глътнала бастун, убива непосредствеността на сутрешното предаване. Вече го превключвам. Много е противна и като фейс. Дърво. Не знае какво да каже. Пълен провал!
  • 30 Фен"

    0 0 Отговор
    И аз бих но праснал този палавник.