Last news in Fakti

19 Февруари, 2023 20:26 3 770 22

10 причини защо приятелката ви флиртува с други мъже

  • флиртува-
  • отношения-
  • връзка

Има момичета и жени, които се опитват да привлекат вниманието на всеки ходещ човек от мъжки пол

10 причини защо приятелката ви флиртува с други мъже - 1
Снимкa: Shutterstock

Има цели 10 причини, поради които тя изглежда толкова заинтересована от всеки човек, който ѝ се изпречи на пътя. Имайте предвид, че има момичета и жени, които се опитват да привлекат вниманието на всеки ходещ човек от мъжки пол. Въпреки че е такава жена може да е досадна и да ви побърква, тя вероятно си има своите причини да го прави. Може и дори да не осъзнава, че всъщност тя е завършена флиртаджийка! Вероятно е просто да си мисли, че действията ѝ са приятелски, и да не осъзнава, че се отдалечава от вас, сякаш си търси нов мъж, пише bulnews.bg. Ето 10-те причини, поради които приятелката ви може да флиртува с други мъже:

1. Забавно е

Не може да се отрече, че флиртът е изключително забавен. Интересно и забавно е да разговаряш с непознат и да предизвикаш химическа реакция. Вероятно и вие самите смятате, че е забавно да флиртувате с други хора, дори и да си имате приятелка. Стига да е безобиден флирт, може да е здравословно и за двама ви да се чувствате достатъчно комфортно във връзката си, за да флиртувате невинно.

2. Тя е несигурна

Много жени, които изпитват нужда да флиртуват с други хора, дори ако са обвързани с някого, имат проблеми с несигурността. Когато флиртуват, те са уверени, че са достатъчно привлекателни, за да им обърне някой внимание. Ако страдат от ниско самочувствие, вероятно ще флиртуват, за да се почувстват по-добре. Ако сте мъж, един от начините да намалите това е да се уверите, че тя се чувства уверена. Хвалете я много и я карайте да се чувства желана.

3. Тя просто иска внимание

Някои момичета искат повече внимание от други. Това също върви ръка за ръка с несигурността. Това обаче не винаги е така. Може би тя е от момичетата, които винаги искат да са в центъра на вниманието. И как иначе би получила това мъжко внимание? Флиртът може да е единственият ѝ инструмент за привличане на допълнително внимание от всички момчета около нея.

4. Може би не флиртувате достатъчно с нея

Ако не получава от вас това, от което се нуждае, когато става въпрос за флирт, тя ще потърси друго място, за да си го получи. Това не означава, че тя изобщо не ви желае, а че иска да флиртува с вас, но вие не сте заинтересовани за го правите. Ако това е просто шега, която тя търси, няма защо да се притеснявате. Вероятно е невинна. Но ако искате тя да спре, започнете играта на флирт и я накарайте да разбере, че няма нужда от това забавление другаде - то е точно пред нея.

5. Може би иска да види колко сте ревниви

Някои момичета обичат да виждат, че мъжът им се грижи за тях. Един от начините за това е ревността. За някои жени ревността означава, че ви е достатъчно грижа за тях. Ако не говорите много за това колко ви е грижа за нея, тя може да флиртува, за да ви го демонстрира. Ако сте по-открит за чувствата си, тя вероятно ще флиртува по-малко.

6. Може би тя иска да скъсате с нея

Макар да звучи ужасно е вярно е, че някои жени използват тази тактика, за да ви накарат да ги напуснете. В много случаи това се дължи на неспособността им да скъсат с вас. Може да се чувства в капан и нещастна във връзката си, но просто не знае как да я прекрати. Така че тя използва флирта като начин да ви разстрои достатъчно, за да я напуснете.

7. Тя дори не знае, че флиртува

Понякога приятелката ви може просто да е приятелски настроена. Има жени, които наистина се опитват да бъдат учтиви, но по някаква причина вместо това се оказва, че флиртуват. Такъв тип може да е и вашата приятелка. Може би тя е личност, която изглежда по-кокетна от другите. Не предполагайте, че флиртува, ако винаги е мила с хората, които среща.

8. Тя иска да се махне от вас

Това често пъти е самата реалност. Някои жени всъщност флиртуват с други мъже, за да видят как приятелите им се изнервят и разстройват. За да я спрете, просто не обръщайте внимание на флирта ѝ и не се разстройвайте. Ако тя забележи, че не ви прави нищо, ще се успокои и ще спре с досадното си флиртуване.

9. Не е доволна от връзката си

Ако тя търси внимание, привързаност и флирт другаде, може би не е доволна от сегашното си положение. Ако беше истински щастлива, нямаше да изпитва нужда да се обръща към други мъже, за да задоволи нуждите си. Открийте какво ѝ липсва и ѝ го дайте! Това със сигурност ще намали нейния флирт с други мъже и дори ще укрепи връзката.

10. Скучно ѝ е! Може би ѝ е скучно!

Флиртът е забавен и вълнуващ и ако тя го прави редовно, може да не чувства, че получава тези неща от вас. Това често се случва след "медения месец". Ако този вълнуващ нов момент във връзката ви приключи и двамата вече сте се почувствали добре и сте свикнали един с друг, потърсете нови начини да възвърнете изчезналото вълнение и доверие. Прекалено флиртуващата жена може да причини много проблеми в една връзка. Преди да се разстроите, помислете за тези възможни причини, поради които тя флиртува с други мъже, и какво можете да направите, за да ограничите флирта ѝ. И ако всичко друго се провали, поговорете с нея спокойно за това.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 8 Отговор
    ТОВА е НИМФОМАНИЯ и е ФАКТ те са НЕНАСИТНИ

    Коментиран от #13

  • 2 Шнур

    32 3 Отговор
    Сърби я
  • 3 Може би

    29 5 Отговор
    СиЕТъпаПутка
  • 4 Лорд Минчу

    26 4 Отговор
    Почти без изключения, ако е такава или вече ви е качнала рога или съвсем скоро, ще го направи, ако и се отвори такава възможност, така е в живия живот!
    А как ще постъпите с такава "флиртаджийка" вие си решете и да не кажете, че не сте предупредени😉
  • 5 хахахахаххаха

    14 6 Отговор
    ще ви кажа само една но тя е основна и вашите не струват пред нея а тя е защото е МИНДИ !!!
  • 6 нее

    16 3 Отговор
    Тества ви ниското самочувствие.
  • 7 Роня

    16 6 Отговор
    Жена флиртува когато няма мъж до себе си! Ако го прави при наличие на мъж, значи не е сигурна, че иска да е с него. Това е моето мислене по този въпрос.
  • 8 Соваж бейби

    18 8 Отговор
    Аз ще ви кажа поне през погледа на жена която си е намерила половинката с деца .Не че моят е перфектен ,няма такива мъже или жени,важното е нагласата и уважението !НО ако една жена флиртува значе търси друг нещо и липсва, или начолото на края за смяна с друг мъж .Не е само за забавление ,женската психика е друга ,мъжа го прави често за цирка да си почеше егото .При жената е друго !

    Коментиран от #18

  • 9 101 Далматинци

    26 6 Отговор
    А може би е просто боклук, което е често срещано явление.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 12345

    7 2 Отговор
    Тя флиртува без вие да разбирате. Няма как, коя нормална флиртува пред приятеля си / Ка .
  • 12 1 нещо да направите

    10 4 Отговор
    При първи признаци на подобно нещо не ви е нужна причината - зарязвайте я, късайте с нея, забравете я. Не е ваша работа да правите анализи или терапевтични сеанси на чужди проблеми.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Идън

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Соваж бейби":

    Няма нищо лошо във флирта за забавление. Освен това най- често той е взаимен- не може жената да флиртува с пън. Този флирт съвсем не означава начало на край на връзката,ако и двамата флиртуващи знаят до къде може да се простират и да не прекрачват границата.

    Коментиран от #19

  • 19 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Идън":

    Може би ,границата е много тънка.Ако има взаимен отговор нещата се задълбочават в началото уж игра.Жената го прави когато се чувства самотна психически е по емоционална,а мъжа често за забавление ако може да прекара още една нещо такова.От един флирт наши приятели се разведоха уж флирт ,комшии строят къща архитекта случайно е позванил за тръбите на водата...Мъжа доктор често е в болницата жената все сама харесали се ....след развода се оказва че бил женен след 8 месеца флирт късо написано мила.

    Коментиран от #20

  • 20 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Соваж бейби":

    Нещата са били пропукани в това семейство много време преди флирта. Ако в семейството има взаимно доверие- истинска любов и уважение никакъв флирт не би могъл да го разруши. Всеки познаващ истинското чувство е разбрал,че при флирта няма чувство- това е игра със съвсем други цели и те са описани в статията.
  • 21 Констатираща

    1 0 Отговор
    Толкова много причини се изброяват, а не се обяснява дали това й поведение се е появило от известно време или си е нейна особеност. Първото трябва да ни накара да се замислим за отношението към нея, а второто да се замислим дали ни е толкова нужна и готови ли сме да живеем с такъв човек, заради някои други ценни качества, които притежава, но ако липсват, по-добре да я оставим да се забавлява сама, без да я съжаляваме, защото тя винаги ще си намира временна компания.
  • 22 Зорлия

    0 0 Отговор
    11. К..воляк си е по природа.