Last news in Fakti

20 Февруари, 2023 08:32 5 963 14

Дара е на почивка в Занзибар с гаджето си (СНИМКА)

  • дара-
  • певица-
  • занзибар-
  • гадже

Очевидно певицата е в перфектна форма

Певицата Дарина Йотова - Дара винаги е била по-пищна, но през последните месеци се е стопила и е в завидна форма. Сега тя може да си позволи да се снима по изрязан бански, без да се притеснява. Изпълнителката е на остров Занзибар с приятеля си и публикува в мрежата кадър, на който се виждат задните ѝ части. Почитателите ѝ напълно одобриха „Б” страната ѝ.

От началото на годината Дара спазва режим. Още през пролетта тя се втали значително заради концерта, с който представи албума си „Родена такава”. После обаче не се отказа от диетата и резултатите са впечатляващи. Певицата вече има тънка талия и стегнати коремни мускули, които гордо подчертава с оскъдни тоалети.

Младата звезда е споделяла, че обикновено ходи на фитнес 4 пъти в седмицата, но понякога се случвало и да пропуска. Сега, когато е на остров Занзибар, няма време за тренировки, но набляга на местните плодове и свежата храна, за да не наруши режима си.

Изпълнителката на хита „Родена такава” залага не само на здравословното меню в диетата си, но и на билките. По време на едно пътуванията си из България тя се запознала с мила възрастна жена, която редовно ѝ изпращала колети с чайове. Те ѝ помагали да се справи със задържането на излишна вода в организма.

Вдъхновението на Йотова да е в перфектна форма, както и да твори музика, се дължи и на новата ѝ любов. Преди няколко месеца гласовитата варненка показа в мрежата актуалния си мъж Ервин Иванов - доктор по фармакология. Той е още и бизнесмен, който се занимава със създаването на новаторски медикаменти от канабис. В светските среди се шушука, че именно любовта към тревата ги е сближила. Неслучайно изпълнителката сподели за първи път приятеля си по време на пътуване до Нидерландия, където продажбата на марихуана е легална.

Поп звездата често сменя мъжете и не остава дълго сама. Тя не е от популярните личности, които крият личния си живот. Когато нещата станат сериозни, изпълнителката смело повдига завесата. Миналата година любимката на тийнейджърите излизаше с 26-годишния рекламист Мартин Димитров и даже се канеше да живее с него под един покрив, но явно впоследствие са се разделили. Тя обаче бързо се ориентира и си намерила нов.

Преди време певицата имаше кратка афера с диджея Живко Гичев, но най-известното ѝ гадже е колегата ѝ Константин Трендафилов – Папи Ханс.

С днешна дата той е обвързан с актриса и манекенка Сара Драгулева. Въпрeки чe e рaздeлeн c Йотова oт 4 гoдини, доскоро клюките все още го свързваха с нея. От време на време дори се появяваха слухове, че са събрали, но те са далеч от истината. Папи и Дара прoдължaвaт да са в добри отношения, нo рoмaнтичнaтa им връзкa oтдaвнa e приключилa.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кобилата

    27 4 Отговор
    И на Занзибар си е кобила.....
  • 4 И какво е "дара"???

    20 0 Отговор
    ГоУема новина! И била някъде си с някой си????? Ей сега ще се обръсна по случая................
  • 5 пфууууу

    17 4 Отговор
    Тази Бара много гроззна бе.
  • 6 Кози

    9 8 Отговор
    Дара е сочна мръвка
  • 7 така се става известен

    13 0 Отговор
    дара обича да го бара.
  • 8 Магела

    15 2 Отговор
    Щок и ужас.Не мога да разбера първо защо занимавате цяла БГ с някакви измислени и некадърни псевдоартисти който акп не си плащат и да разчитат на връзкарството никой няма да ги познава?80% от учасниците в Гласа н БГ. са на светлинни години по кадърни и пеят много по хубаво от кюфтето и псевдопевижата Дара.Коят е в журито.И в много случаи когато трябва да дава оценка на някой истински певец талант става смешна че си признава в ефир че тя е по некадърна от учасника???
  • 9 Хайл

    9 1 Отговор
    По-скоро вчера беше в Икея,отколкото в Занзибар
  • 10 Мамул

    10 3 Отговор
    Пълен бордюр!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Анонимен

    5 1 Отговор
    Некадърна не проста и надъхана грозна пача
  • 13 Малеее

    5 0 Отговор
    Маринова, направо ни шашнахте с тая новинка! Като видите женско дупе и откачате! Мъж да бяхте, толкова нямаше да откачате!
  • 14 Цен

    4 1 Отговор
    Грозна е,Отблъскваща е,Противна е,........и т.н.