28 Февруари, 2023 07:43 7 718 8

Красивата Кристина от "Ергенът 2" призна за силикона

  • кристина-
  • ергенът-
  • силикон

Тя разкри малко повече за себе си в Instagram

Няма съмнение, че една от най-интересните участнички тази година в „Ергенът“ ще е Кристина. Тя даде такава заявка още с визитката си в шоуто, от която разбрахме, че освен красива, е и интелигентна.

Вероятно ще разберем повече за Кристина в хода на шоуто, но тя разкри малко повече за себе си в Instagram, където отговори на доста въпроси на своите последователи, пише каналът vbox7.

Така например стана ясно, че тя не вярва в любовта от пръв поглед, а в една връзка търси преди всичко доверие, спокойствие, смислени разговори и уют след края на дългия и изтощителен работен ден.

Кристина беше попитана и какво мисли за Евгени. Тя отговори твърде лаконично на въпроса, определяйки го за „добро момче“. По-късно каза, че го определя за „момче“, защото има такова излъчване – детско.

Дали обаче това означава, че романсът между нея и пианистът е невъзможен? Твърде вероятно е, но и нека не забравяме, че участничките нямат право да разкриват твърде много от случилото се в Бодрум.

Иначе Кристина призна, че ѝ се иска да продължи както с работата си на юрист, така и да се развива като инфлуенсър. Впрочем последното вече ѝ се получава и то с голям успех. Така например наскоро тя е рекламирала и сериозен бранд, занимаващ се с продажба на луксозни бижута.

Кристина призна още, че има силикон в бюста си, а фигурата поддържа с фитнес и здравословно хранене. Но по-интересен беше отговорът ѝ на това какво мисли за скандалната Габи. И отговорът ѝ е категоричен – обича я.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грозна кифла

    17 1 Отговор
    Тази и в мозъка си има силикон за пълнеж и обем!
  • 2 русенец

    11 0 Отговор
    тази година са върха на противниците чакат да ги забележи някой чичко паричко
  • 3 Максуда Парадайз

    9 1 Отговор
    Как пък ни зеха някуй ерген дет е свръх-надарен! Да видим тогаз-заради паре и слава ли мумити щяха да гу искат, или заради туй дет ги чакаше у кревата. Щот лубов у туй предаване е химера!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ха, ха

    7 1 Отговор
    От инстаграма на ергенката Кристина ясно се вижда,че е заседнала в една и съща визия на всички снимки.Дори от плажа.Пози,букли,ярко червило,силен грим.Излъчва студенина и пресметливост.Никаква естествена чаровност на младостта.И нейната диплома като юрист ще е само за фукня за вишУ.Личи си,че търси будала с пари.
  • 6 коментар

    5 0 Отговор
    Има ли някоя без силикон
  • 7 Хаха

    1 1 Отговор
    Тая де я писала тая статия да вземе и тя да си сложи малко силикон ама в главата! Дано от силикона вземе пък да се получи някоя мисловна гънка!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.