Last news in Fakti

28 Февруари, 2023 09:49 5 334 8

Третият изгонен от Hell's Kitchen е успял в Нидерландия българин

  • hell's kitchen-
  • виктор ангелов-
  • изгонен-
  • богомил-
  • нидерландия

Талантливият кулинар беше един от фаворитите на зрителите

Богомил, българинът с професионални успехи в Германия и Нидерландия, е третият участник, който напуска петия сезон на Hell’s Kitchen България. Талантливият кулинар беше един от фаворитите на зрителите, но липсата на прецизност в кухнята и допускането на сериозни грешки пред шеф Виктор Ангелов костваха мястото му в шоуто. Пред зрителите на NOVA Богомил разказа най-тежката история в своя живот, а именно диагностицирането на жена му с рак, когато е бременна в осмия месец.

В началото на епизода готвачите се впуснаха в забавна игра. Те трябваше да познават четирибуквени думи със завързани очи, използвайки големи макетни букви. Познавайки коя буква държат, те трябваше да ги подредят така, че шеф Ангелов да може да прочете изписаната думата. Играта създаде много настроение в кухнята, а отборът на старите отнесе младите с резултат 6:1.

Следващата задача пред кулинарите отново беше свързана със знание, но този път на чужди езици. В началото на изпитанието всеки от тях получи нова куртка с изписана рецепта на гърба. Разделени по двойки, те трябваше да разшифроват ключови готварски термини на чужд език. Това затрудни част от готвачите, но участниците с повече международен опит успяха да се справят по-добре със закодираните рецепти. Накрая шеф Ангелов разкри, че сините и червените са готвили идентични ястия и ще се изправят в кулинарна битка. Победата отиде при сините, благодарение на перфектно приготвената храна от Клавдия, Асен, Теодор и Соня. След загубата си червените трябваше да определят двамата номинирани. Така оранжеви престилки получиха Павлин и Венелин.

Сините влязоха в още една битка, този път със звездния отбор. Двата тима имаха нелека задача - да нахранят участниците от най-зрелищното екстремно телевизионно шоу “Игри на волята”, които бяха гости в ресторанта. Битката между двата отбора започна със забавна игра за време, която изискваше специфични умения. Изпитание с пренасяне на яйца през железен лабиринт провери тяхната координация. Следващата задача - да извадят без помощта на ръцете топче, потопено в чаша с брашно, предизвика бурен смях и серия комични ситуации в кухнята. Като за финал Къци от звездния отбор и Виктор от сините трябваше да хванат с уста локум, завързан на конец. Къци за малко да остане без нос, но в крайна сметка отборът на сините спечели предимство в кухнята.

Готвенето за участниците от “Игри на волята” се увенча с успех за отбора на известните, който блесна с десерти. Сините не успяха да се спасят от номинации и шеф Ангелов поиска да посочат двама, които да облекат оранжевите престилки. Отборът посочи Клавдия и Васил.

В битката за спасяване от номинация Павлин и Венелин от отбора на младите и Клавдия и Васил от отбора на старите трябваше да приготвят пилешко филе на грил, брюкселско зеле и картофено пюре. Как се приготвя ястието демонстрира шеф Светла Илиева. Клавдия и Павлин се спасиха от номинация, като приготвиха по-добри ястия от съотборниците си. Напрежението между Васил и Асен и желанието и на двамата да се изправят в директен двубой провокира шеф Ангелов да предложи на готвача от Берковица да замени номинирания Венелин и да се изправи срещу съотборника си. Асен прие предизвикателството и пое ръководството на синята кухня, а Васил застана начело на червената. Вечерната резервация беше белязана от поредица от грешки в полето на червените. Сините също имаха залитания, но успяха да издадат всичките си поръчки и да получат признание от шеф Ангелов. Капитанът на червените Васил трябваше да посочи двамата виновници за провала на вечерта. Той номинира Вероника и Богомил. Шеф Ангелов даде втори шанс на дамата заради нейния хъс и желанието ѝ да се учи. Спасен беше и Васил, което изпрати Богомил вкъщи.

Кулинарната битка на сините и червените в Кухнята на Ада продължава и днес. Гледайте епизод 4 от надпреварата в 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    16 1 Отговор
    Къф е тоя?Продавач на добавки за щастие?🙉🤡🙉
  • 2 И какво прави тук?

    14 3 Отговор
    Да си стои там. Друг е въпроса, че има вид на мутра, наркодилър, уличен бияч и т.н.
  • 3 ужасТ

    6 1 Отговор
    Тоя Ангелов е откачил ... остави Асен пияндето и Вероника
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    10 2 Отговор
    Кадърен,некадърен,толкова.Важното е да оставяти да пробутват напред разни сополиви,ревливи и интриганти.Нали така бе,шефче Ангелов.Че ако няма рейтинг,сте го закъсали в кулинарния ,,бигбрадър"
  • 6 Милко

    5 2 Отговор
    Селс Китчън ни ги разбирам тиез маниаци вечи!
  • 7 Механик

    3 1 Отговор
    И с какво е преуспял тоя мутант? Та той не мяза на човек бе. Все едно е Йети.
    п.п.
    Ааа, прочетох "..в Нидерландия". Ясно ми е вече с какво е преуспял там.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.