Last news in Fakti

12 Март, 2023 12:46 5 931 8

Яна Маринова най-после показа порасналия си син (СНИМКА)

  • яна маринова-
  • игра на доверие-
  • нов филм

Това стана на събитие, свързано с филма "Игра на доверие", който разказва нейната лична история

Яна Маринова уцели десетката с последния си филм "Игра на доверие", който разказва нейната лична история. Филмът е вече по кината и се радва на голям интерес, а актрисата не може да скрие вълнението си от този безусловен успех.

Актрисата, която в момента участва и в шоуто "Като две капки вода", показа порасналия си син и трогна мрежата с думите си за него.

"Споделеното щастие е най-сладко! А това да застана заедно със сина си на премиерата на филма, вдъхновен от историята на нашето семейство и очаквал повече от десет години своя момент, беше безценно преживяване", написа чаровната и вечно усмихната актриса.

"Игра на доверие" е филм, създаден по елементи от личната история на актрисата Яна Маринова, той заема категорична позиция срещу насилието на мъже към жени.

Филмът е поредното частно финансирано начинание на Мартин Макариев и неговия близък кръг. Изключение от правилото правеше "В сърцето на машината", който успя да спечели субсидия от Националния филмов център, сърцата на публиката и дори квотата за български филм на тазгодишните "Оскари" .

Макариев & компания вече са изградили фенска база с филмите си, които в последните години се радват на завидна зрителска популярност.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симпатично момче

    11 5 Отговор
    и главата му бая голямка,1/3 от него все глава,може да стане професор като порасне..
  • 2 Гост

    6 3 Отговор
    Браво прилича на баща му,бог да го прости..Дано,не е ,,взел,, много от майка му
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мамул

    9 3 Отговор
    Тази не я слуша главата!
  • 5 Морски

    12 1 Отговор
    Крайно време беше,изтормозихме се от това напрежение и очакване
  • 6 Колю

    3 1 Отговор
    А бащата къде е?
  • 7 Перо

    7 3 Отговор
    Тая защо не си гледа рекламните омекотители или сега се е заела друго да омекотява за роли?
  • 8 абе,

    11 2 Отговор
    Добре,че баща му го отгледа докато беше малък и растеше.Сега госпожата може да го показва вече отраснал,възпитан без да има тя заслуга.