Last news in Fakti

13 Март, 2023 11:09 670 3

Doing good - новата песен на Ема Краун пристига с послание (ВИДЕО)

  • ема краун-
  • нова песен-
  • doing good

„Имаме крещяща нужда от любов! Красиви сме отвън и болни отвътре.“, споделя Ема в новата си песен

Doing good - новата песен на Ема Краун пристига с послание. Изпълнителката е пълноценен автор в проекта. Тя пише текста и музиката, като използва откъс от Брихадараняка Упанишад и теми от източната философия.

Изборът, който правим всеки ден: дали да се носим по течението на емоциите и хауса в мислите си или да вземем контрол над себе си и да действаме от любов!? Причинно-следствената връзка, „каквото посеем, това ще пожънем“ и въпроси свързани с кармата са преплетени по деликатен и ненатрапчив начин в текста на Ема.

В бурните промени, които настъпват стремглаво по целия свят в последните години, имаме крещяща нужда от любов и разбирателство. Но вместо да ставаме сензитивни и изпълнени с емпатия, сякаш се затваряме още повече в собствените си твърди черупки, без да забелязваме страданието наоколо. Ставаме цинични и търсещи сензация от чуждото нещастие. Технологиите, които ни помагат да живеем все по забързано, ни откъсват от нас самите и ни правят зависими. Залъгваме се, че имаме хиляди приятели. Работим повече, мислим по-малко. Щастливи сме в социалните мрежи и все по-нещастни в реалността. Красиви сме отвън и болни отвътре. Живеем в ерата на пошлостта, евтината слава и безхаберието, лесните пари и трудните връзки…Всички тези свои мисли, Ема Краун споделя в Doing good.

Басът в песента е на Радослав Терзийски, а микс и мастерът са дело на Стоян Бозов- екипът, с който не веднъж Ема работи. Doing good предлага един фънки заряд от доброта, вдъхновен от ранния Майкъл, Бруно Марс и Джъстин Тимбърлейк и прави едно вселенско пътешествие с лирикс видео и много емоция, създадени лично от Ема Краун.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маалеееее

    3 0 Отговор
    Изключително бездарна !!!
  • 2 123

    4 0 Отговор
    Глобалистко-сатанинска пропаганда. В музиката и филмите сатанистите ви казват истината, а в новините са лъжи и дезинформация.
  • 3 Соваж бейби

    2 0 Отговор
    А моите съболезнования !Възможно е да има глас не съм сигурна ,мелодията е отврат само малка част чух .Спонсора да пие една ледена вода парите му са попаднали в тоалетната ,да не таи надежди.