Last news in Fakti

14 Март, 2023 14:46 3 090 18

По дънки и без грим: Лейди Гага плени сърцата на всички с изпълнението си на Оскарите (ВИДЕО)

  • лейди гага-
  • наградите оскар-
  • впечатляваща-
  • изпълнение

Актрисата от "Роди се звезда" представи песента с вдъхновяващо послание за общността и любовта

По дънки и без грим: Лейди Гага плени сърцата на всички с изпълнението си на Оскарите (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Лейди Гага реши да се върне към стария си стил, за да изпълни без грим и помпозно облекло песента "Hold My Hand" на церемонията по връчването на Оскарите през 2023 г.

По време на неделното шоу по връчване на наградите носителката на "Грами" излезе на сцената за спокойно и изчистено изпълнение на "Top Gun": Maverick, която беше номинирана за най-добро постижение в областта на музиката, написана за филми (оригинална песен). Номинацията на Гага за песента беше сред общо шестте номинации на филма, ръководен от Том Круз, които включват и наградата за най-добър филм.

Присъствието на Гага и твърдите ѝ вокали контрастираха с изчистеното облекло за изпълнението, което включваше само черна тениска, скъсани дънки и маратонки. Освен това тя пя без грим, а прическата ѝ беше обикновена френска плитка, пише People, предава vesti.bg.

Актрисата от "Роди се звезда" представи песента с вдъхновяващо послание за общността и любовта.

"Това е дълбоко лична песен за мен", започна тя. "Мисля, че всички ние се нуждаем един от друг. Нуждаем се от много любов, за да преминем през този живот. Всички имаме нужда от герой понякога - герои има навсякъде около нас на невзрачни места. Но може би ще откриете, че можете да бъдете свой собствен герой, дори и да се чувствате разбити отвътре".

Естественият непринуден вид на Гага беше в поразителен контраст с нейния бляскав ансамбъл на червения килим. Преди церемонията тя привлече вниманието с рокля на Versace, която беше моделирана от супермодела Джиджи Хадид по време на неотдавнашното дефиле на марката за сезон есен/зима 2023 г. в Лос Анджелис.

Роклята имаше мрежест корсет с дълги ръкави и корсетни панели, които плавно преминаваха в пола с ниска талия, разкриваща фигурата ѝ.

Тя също така беше с прибрана назад прическа, диамантено колие, лъскави червени устни и опушено грим.

Номинацията на изпълнителката на "Poker Face" е четвъртото ѝ признание от Академията. Въпреки че не спечели трофея тази година, преди това тя грабна "Оскар" в тази категория през 2019 г. за "Shallow", която беше включена в римейка на "Роди се звезда" от 2018 г. с участието на Брадли Купър.

Първоначално не беше планирано Гага да изпълни "Hold My Hand" по време на церемонията в неделя. Преди това продуцентът на "Оскарите" Глен Вайс разкри по време на пресконференция, че конфликт в графика поради участието на Гага в продължението на "Жокера" - Folie à Deux, не ѝ е позволил да бъде на разположение.

"Имаме чудесни отношения с Лейди Гага, но в момента тя е по средата на снимките на филм, а тук ние почитаме филмовата индустрия и това, което е необходимо, за да се направи филм", каза Вайс. "След куп разговори не ни се стори, че тя може да направи изпълнение от калибъра, на който сме свикнали с нея, на който тя е свикнала."

Вайс продължава: "Така че тя няма да се представи в шоуто. Всичко това обаче е разбираемо, тъй като тя работи върху филм, и ние напълно разбираме, че това е приоритет в този бизнес, особено когато почитаме филми."

Множество медии потвърдиха часове преди церемонията в неделя, че Гага всъщност ще излезе на сцената на Dolby Theatre в Лос Анджелис, за да изпълни "Hold My Hand"


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    21 5 Отговор
    След като гледах новият филм със 7 Оскара се убедих че Путин трябва спешно да прати един Сармат към Холивуд за доброто на цялото човечество.

    Коментиран от #3, #5

  • 2 ТИРбушон

    13 2 Отговор
    Много реклама за посредствена песен....
  • 3 честен ционист

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Това е, защото целият Холивуд е зает в заснемането на блокбъстера "Бахмут".
  • 4 12783

    7 10 Отговор
    ВЕЛИКА!!!!!!!!

    Коментиран от #9

  • 5 ема

    2 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Това е щот си т. ъ. п. не могат плоските мозъци без въображение да движат света напред. ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ МИНЕ И БЕЗ ТЕБ

    Коментиран от #7

  • 6 ХАХАХА

    6 6 Отговор
    Евала на жената, но песента и е доста посредствена.
  • 7 Бозду гана

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "ема":

    Ти си в някоя " паралелна" вселена, населена с ге йта ци .

    Коментиран от #10

  • 8 глоги

    4 3 Отговор
    "Мисля, че всички ние се нуждаем един от друг. Нуждаем се от много любов, за да преминем през този живот. Всички имаме нужда от герой понякога - герои има навсякъде около нас на невзрачни места. Но може би ще откриете, че можете да бъдете свой собствен герой, дори и да се чувствате разбити отвътре". ТАКА Е. ПРАВА Е ЖЕНАТА. ЛЕЙДИ ГАГА ДОКОСВА ВЪТРЕШНОТО В ЧОВЕКА.
  • 9 Кондьо

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "12783":

    Велики са Iron Maiden!Тази е просто певачка

    Коментиран от #11

  • 10 ема

    1 6 Отговор

    До коментар #7 от "Бозду гана":

    Еми представи си. ако можеш де преди 100 години. ако на някой мъжльок с твойто мислене му кажат че в бъдеще ще има таквиз героини като родните чалгаджиики и техните клонинги кво щеше да каже М А КВОТО И ДА КАЖЕ СВЕТЪТ СЕ ВЪРТИ ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯ ! Това е и колкото и минуси да блъскате нищо абсолютно нищо няма да промените плоскоземци! айде чао
  • 11 ема

    2 6 Отговор

    До коментар #9 от "Кондьо":

    АБЕ ВЕРНО СА ВЕЛИКИ НО И ТАЗИ МИ ХАРЕСВА СТРАХОТНО ПЕЕ

    Коментиран от #13

  • 12 Жокера

    6 1 Отговор
    Трябваше да поканят Ghost, а не някаква гарга.
  • 13 ами

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "ема":

    Тая е голямо грозилище като теб.....
  • 14 Ммм...да

    4 1 Отговор
    Обича клошарския начин на живот и е фен на обратните.Иначе е безспорен талант.
  • 15 Гост

    3 1 Отговор
    Първо си показваш хубаво гъ...за, после показваш скромност...по дънки и тениска.
  • 16 Щвейк

    2 0 Отговор
    Slipknot щяха да осмислят вечерта, а получихме някаква чапла

    Коментиран от #17

  • 17 Орнитолог

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Щвейк":

    ГаЛга, кукумАФка, дЛопла, гъЦка, Фатка... всичко друго, но не и лебед😲...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.