Last news in Fakti

14 Март, 2023 15:41 4 416 22

Повече плът и по-малко плат на партито на Vanity Fair след Оскарите (СНИМКИ)

  • vanity fair-
  • парти-
  • наградите оскар-
  • плът-
  • прозрачни рокли

Звездите и прозрачните им рокли, които не оставиха нищо на въображението

Повече плът и по-малко плат на партито на Vanity Fair след Оскарите (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Официално можем да кажем, че наградният сезон в Холивуд приключи с раздаването на Оскарите в нощта срещу 13 март.

Преди обаче големите победители да се върнат към ежедневните си графици и снимки, те се събраха за едно последно грандиозно парти, организирано от списание Vanity Fair. Провеждано всяка година, точно след приключването на церемонията в Долби Тиатър, празненството обикновено продължава до ранните часове на следващия ден и рядко може да видите снимки от вътрешността на залата. Не че телефоните са забранени, както на Met Gala, но просто звездите толкова се забавляват, че нямат време за социалните мрежи и публикации.

Тъй като за поредна година не получихме покана за партито, можем да се задоволим само с официалните снимки от червения килим, които също не са за изпускане. Докато на наградите „Оскар“ гостите бяха елегантно и стилно облечени, повечето от тях, то за Vanity Fair нещата малко се промениха, пише Tialoto. На преден план излязоха сексапилните рокли, покриващи много малка част от тялото и прозрачни дизайни, които определено не оставяха много на въображението.

Кара Делевин например беше една от отличничките на Оскарите, носейки красива червена рокля от Elie Saab с висока цепка и цвете на рамото. За късното парти обаче моделката реши да покаже своя сексапил, обличайки се в прозрачна бяла рокля с повдигащ бюста ефект от Del Core.

Ана де Армас последва същия пример, сменяйки сивата рокля от Оскарите с прозрачен дизайн, украсен с флорални мотиви. И двете рокли бяха дело на Louis Vuitton.

Определено мотото на партито на Vanity Fair беше повече плът и по-малко плат, като звездите не се притесниха да покажат телата си.

Прозрачните рокли на звездите

1. Джанел Моне

Моне избра черна рокля на Area, която включваше дантелена горна част и дълга кадифена пола с изрязани участъци на ханша. Голият гръб определено се вписваше в голата тематика на партито, така че актрисата и певица безпроблемно попадна в нашата класация.

2. Хънтър Шафър

Младата актриса е на първо място тази година по голота. Шафер избра да заложи само и единствено на бяла пола, едно бяло перо, едва прикриващо гърдите ѝ.

3. Сиара

Още една дама, която не се притесни да покаже тялото си. Сиара не присъства на наградите „Оскар“, но определено бе забелязана на партито след това. Тя пристигна на червения килим в прозрачна мрежеста рокля от Dundas, която току-що беше представена на Седмицата на модата в Париж. Блестящият дизайн включваше халтер деколте и показваше абсолютно всичко от тялото на Сиара, включително черното ѝ бельо.

Певицата съчета мрежестата рокля с дълги до лактите ръкавици, диамантени обеци и черни токчета с каишки от Santoni. Гримът ѝ се състоеше от опушена черна очна линия и неутрално червило, а косата ѝ бе оформена в стилен боб.

4. Емили Ратайковски

Не знаем за кой пореден път Ратайковски се появява с прозрачна рокля на червения килим, но определено това е един от малкото случаи, в които тялото ѝ не е толкова на показ. Тя избра дизайн на лондонския дизайнер Фебен, който беше дълъг до пода и с интересни детайли, покриващи гърдите.

5. Алесандра Амброзио

Носейки един от най-предизвикателните тоалети за вечерта, Амброзио се появи със сребриста мрежеста рокля, показвайки стегнатия си корем и сребърното си бельо.

6. Беки Джи

Изпълнителката няма нищо общо с Холивуд, но това не ѝ пречи да присъства на партита и да привлича вниманието. За червения килим на Vanity Fair тя се появи с мрежеста дълга рокля с висока цепка и гол гръб, която включваше качулка и няколко сребърни пеперуди, закачени по повърхността.

7. Софи Търнър

Актрисата от „Игра на тронове“ се появи с прозрачна рокля от Louis Vuitton, под която обаче бе облякла черно боди. По този начин тя хем се включи в тенденцията за по-предизвикателни тоалети, хем успя да запази мистерията около тялото си.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    49 2 Отговор
    След като гледах новият филм с 7 Оскара се убедих че Путин трябва спешно да прати един Сармат към Холивуд за да спаси света.

    Коментиран от #4

  • 2 Край

    49 2 Отговор
    Също като на наградите на Пайнер ама ...някак по американско. Изискана работа.
  • 3 Отец Дионисий

    29 1 Отговор
    Новия Содом ще гори! Алилуя!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 123456

    19 1 Отговор
    Какво искате вие , това на снимите си е напълно демократично .
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Андроникий

    26 1 Отговор
    Следващите Оскари ще са Голите Оскари, на които ще има публично евване предаван о на живо. Холивуд трябва да бъде отнесен от цунами, земетресение или друго природно бедствия.

    Коментиран от #19

  • 8 етикет

    14 1 Отговор
    Писано е: ...И голи ще тръгнат. СКОРО ЩЕ Е.
  • 9 Фройд

    5 5 Отговор
    Е не може да кажете че нямат вкус , честно , всички ми харесват освен оная с големия тезгях .
    Но , след две ракии няма да я върна я .
  • 10 Дааа

    21 1 Отговор
    Като гледах по нашите тв, каква врява вдигат за тия оскари ми се драйфа, от така наречените ни киномани и мисиpки. По нищо не се различава от наградите на Митко Пайнера. Но всички дето са обладани от евроатлатипеските ни ценности, ги наричат Чалга. Но не виждат п0рнот0 на холивуд
  • 11 Мишел

    20 0 Отговор
    Снимките показват нагледно, че под дрехите всички са голи.

    Коментиран от #18

  • 12 Гост

    14 0 Отговор
    На тазгодишните Оскари се виждат ореоли, на догодишните - и храсталак.
  • 13 Лорд Минчу

    20 0 Отговор
    Жените се пускат толкова по-голи, колкото по-голи охлюви стават мъжете?
  • 14 Малеее

    16 0 Отговор
    Тия откачиха! Направо да махат и прашките! Извратена работа!
  • 15 Повече кифли и джендър

    13 0 Отговор
    и по-малко плат на партито на Vanity Fair
  • 16 НЯКОЙ

    17 1 Отговор
    Разголване до погнуса ! От уважавани дами, жените понякога се превръщат в безсрамни фльорци !
  • 17 Русенец

    14 0 Отговор
    Когато няма с какво друго да блеснеш.
  • 18 Така така

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Мишел":

    Да логиката ти е желязна и за тапите също
  • 19 Медведев - Шпонхойер - Карник

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Андроникий":

    Бе то разломчето Сан Андреас минава наблизо...
  • 20 Един на 54

    3 0 Отговор
    Това номер 2 е тамошната Емили Тротинеткова.
  • 21 Путин

    6 0 Отговор
    Май е време да пуснем Посейдон и да не ги мъчим повече
  • 22 ха ха

    5 0 Отговор
    Като пазар където плантаторите си купуват роби.С тази разлика,че робите сами се предлагат.