16 Март, 2023 08:49 3 004 10

Враждата между Селена Гомес и Хейли Бийбър, която развълнува милиони в социалните мрежи

  • селена гомес-
  • хейли бийбър-
  • вражда

Милиони тийнейджъри в TikTok не спират да обясняват защо двете жени изобщо не се разбират

Враждата между Селена Гомес и Хейли Бийбър, която развълнува милиони в социалните мрежи - 1
Снимкa: Shutterstock

Слухове за вражда между съпругата на Джъстин Бийбър - Хейли, и бившата му приятелка Селена Гомес се превърнаха в същинска интернет сензация в последните дни. Милиони тийнейджъри в TikTok не спират да обясняват защо двете жени изобщо не се разбират, като тълкуват поведението на знаменитостите от безброй снимки, ситуации и дори на база на техни тоалети. Драмата, предимно подхранвана от фенове, започва с едно видео, посветено на козметичната процедура "ламиниране на вежди".

На 22 февруари Гомес споделя в TikTok, че "случайно е ламинирала веждите си твърде много". Часове по-късно Хейли Бийбър публикува снимка в Instagram, на която тя и инфлуенсърката Кайли Дженър показват веждите си в близък план. Феновете веднага разтълкуваха действията на двете приятелки като подигравка към Гомес.

Впоследствие двете публикации започват да се обсъждат широко в социалните мрежи. Селена получи нови близо 15 млн. последователи в Instagram, а Хейли и Кайли започват да губят такива.

На следващия ден спекулациите на феновете се засилват, а двете замесени в спора се опитват да ги разсеят.

"Това достигна и до нас. Никога не съм злепоставяла Селена и не съм виждала видеото ѝ с веждите! Правите от мухата слон. Това е глупаво", пише инфлуенсърката.

Гомес също излезе с коментар, за да нарече слуховете за вражда "ненужни".

Нещата изглежда са могли да приключат тук, но вместо това страстите се разпалват. Стар видеоклип с Хейли Бийбър от времето, когато тя е телевизионна водеща, започва отново да се разпространява в мрежите. В него тя се цупи и се плези при споменаването на името на Тейлър Суифт.

Видяното кара Селена да защити Суифт в коментарите: "Съжалявам, най-добрата ми приятелка е и продължава да бъде една от най-добрите в играта", пише тя.

Това само подклажда още нови теории на фенове, които започват да обвиняват Хейли, че се опитва да "копира" Селена - от разположението на татуировките до техни предавания.

Едни откриват предполагаеми прилики между кулинарното шоу "Селена + готвач" от 2020 г., което е в четвъртия си сезон по HBO Max, и "Какво има в моята кухня?" на Бийбър през 2022 г. в YouTube. Други сравняват отговорите им по време на интервюта.

В случай, че предполагаемите прилики между двете не са достатъчни, феновете решиха да върнат в публичното пространство и стари туитове на Хейли. Като такива, в които тя подкрепя връзка на настоящия ѝ съпруг Джъстин със Селена. Двамата за последен път се разделиха през 2018 г. Връзката им беше на приливи и отливи в продължение на години.

"Не ме интересува какво казват всички, но Джъстин Бийбър и Селена Гомес заедно са определението за тийнейджърска мечта!" - пише Хейли в Туитър през септември 2011 г., според скрийншоти, видяни от "Page Six".

Накрая Селена решава да сложи точка на цялата драма и обявява, че ще си вземе почивка от социалните мрежи.

"Аз съм на 30 години, твърде стара съм за това", казва тя пред почитателите си.

Въпреки действието ѝ слуховете за драма се засилват. Феновете продължават да търсят улики, тя разнищват казуса и да създават собствени теории за скандал между двете жени. Близо 750 млн. гледания има хаштаг с името #ОтборСелена в TikTok. От друга страна, хаштагът #ОтборХейли има 57 милиона гледания.

Междувременно Гомес неволно успя да пожъне и успехи. Новите 15 млн. последователи, които историята с Хейли ѝ донесе, направиха така, че да изпревари Кайли Дженър, за да стане най-следваната жена в Instagram с 380 милиона последователи. В същото време търсенията в Google за козметичната ѝ марка Rare Beauty също са се увеличили.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 надарена кака

    9 0 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 бригада хамали

    9 0 Отговор
    местим
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Едната

    9 0 Отговор
    е със свръх тегло, а другата е мъж. Да се карат, колкото искат.
  • 7 Дааааааам

    9 0 Отговор
    Това може да разФълнува само празноглаФците.
    "Не си гради кумири." - една от 10-те Божи заповеди.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Реалист

    0 1 Отговор
    Малки сикишчийки:)
  • 10 Уейвърли плейс

    1 0 Отговор
    Едно време си имаше MTV celebrity death matches, а сега - само се драпат по социалните мрежи.