12 Септември, 2013 18:32 2 676 0

Обявиха създаването на сериал-предистория по "Breaking bad"

  • breaking bad-
  • браян кранстън-
  • сериал

Историята в новата продукция ще се върти около персонажа на адвокат Сол Гудман.

Американската телевизия AMC обяви, че започва работата по създаването на прикуъл (предистория) по получилия култов статут сериал „Breaking bad”, съобщава Би Би Си.

Историята в новата продукция ще се върти около персонажа на адвокат Сол Гудман. От Сони Пикчърс вече заявиха, че ролята на престъпния адвокат отново ще бъде изпълненa от Боб Оденкирк.

Сериалът ще разгледа развитието на персонажа преди да стане адвокат на наркобоса Уолтър Уайт. От AMC все още не са обявили кога ще стартира заснемането на продукцията , нито кога тя ще излезе в ефир.

Новият сериал ще се казва „По-добре се обадете на Сол“. Заглавието е взето от епизод от втория сезон на „Breaking bad”. Там Уолтър и неговият бизнес партньор Джеси решават да наемат адвокат Гудман след като виждат негова реклама по телевизията, гласяща: „По-добре се обадете на Сол“.

В криминалната поредица образът на Гудман носи повече комедийни елементи, като се очаква новия сериал да е по-забавен от „ Breaking bad”. Създателят на новия проект Винс Гилиган пръв оповести идеята за създаването на продукция, в която централен типаж да е подмолния адвокат.

Според различни информации  сериалът е в процес на разработка от няколко месеца. Продължителните преговори между AMC  и Сони пикчърс обаче са забавили достигането до споразумение. Очаква се новото шоу да получи зелена светлина за излизане в ефир, веднъж щом всичко около лицензионните споразумения се финализира.

„ Breaking bad” ще излъчи последната си серия през този месец, след 5 супер успешни сезона. Поредицата за болния от рак учител по химия Уолтър Уайт, започнал да  произвежда наркотици за да подсигури живота на своето семейство след смъртта си, до този момент е спечелил 5 награди Еми. Три от тях са за най-добра роля в драматичен сериал за Браян Кранстън и две за Арън Пол, изпълняващ ролята на неговото протеже и  партньор Джеси.

През тази година продукцията получи 6 номинации за наградата Еми, включително и за най-добър драматичен сериал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА