Last news in Fakti

25 Март, 2023 11:14 8 429 34

Вдовицата на Шарлопов води война с Кобрата

  • бояна шарлопова-
  • вдовица-
  • ресторант-
  • кубрат пулев-
  • кобрата-
  • имоти

Въпреки че е пускала сигнали към отговорните институции, реакция все още няма

Вдовицата на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов - Бояна, води дългогодишна битка с Кубрат Пулев заради ориенталския ресторант на боксьора „Саут парк” разположен на входа на софийския Южен парк откъм престижния бул. Витоша", научи „Уикенд” от запознати с битово-кулинарната драма.

Знойната блондинка обитава с децата си шикозен апартамент, разположен върху цял етаж в тузарската жилищна сграда на ъгъла на бул. „Витоша" и ул. „Бяла черква". Топ имотът в 9-етажната сграда, разполагаща с басейн, фитнес и СПА център на първия етаж за общо ползване на ВИП обитателите ѝ, беше купен от Стефан Шарлопов за първородната дъщеря Ева от първия му брак. След изненадващата смърт на милионера през февруари 2018 г., в баровското жилище заживяха вдовицата Бояна с три от четирите ѝ деца - дъщеря ѝ Стефани и близнаците Георги и Илия.

Катран в гламурното всекидневие на Бояна Шарлопова обаче хвърля кухнята на ориенталския ресторант „Саут парк". Заведението е разположено точно срещу жилищната сграда и макар двата обекта да са разделени от ул. „Бяла черква" въздуховодът на ресторанта изпраща миризмите от скарата директно в богаташкия дом на Шарлопова. "Кобрата ме вмириса на кебапчета! Заради миризмата на печено месо не отварям прозорците на жилището си.

“Вече се отказах да пускам сигнали до институциите, не обръщат никакво внимание. Съседите също не искат да се разправят с Пулев, всички отказаха да се инициира подписка за затварянето на ресторанта", жалва се пред приятели Бояна Шарлопова.

Тя обаче не иска да се разделя с жилището си, тъй като била влюбена в гледката към планина Витоша, която се разкрива от прозорците. За жалост на заможната вдовица, тя не може да се наслади на успокоителния шум, идващ от фонтана на входа на Южния парк, защото ароматът на кебапчета и кюфтета я връхлита веднага щом отвори френския си прозорец.

Бояна Шарлопова, дъщеря на наскоро починалия оперен певец Нейо Кехайов, наследи лъвския пай от хотелската бизнесимперия на мъжа си Стефан Шарлопов след смъртта му през февруари 2018 г. Семейството притежава пет луксозни хотела в България и един в Германия 5-звездния - парк-хотел „Пирин" в Сандански, хотелите „Янтра" (Велико Търново), „Мургавец" (Пампорово), „Девин" и туристическия комплекс "Созополис" в Созопол, както и хотела „Палменвалд" в германския климатологичен курорт Кнайп.

Бояна Шарлопова обаче се изпокара за пари с първородната дъщеря на покойния си мьж Ева, която беше изпълнителен директор на “Шарлопов груп” и към днешна дата не е много ясно как точно е поделено наследството и бизнесът.

Що се отнася до Кубрат Пулев, то популярният спортист и двукратен неуспешен претендент за световната боксова титла придоби ресторанта на входа на Южния парк от турския кръчмар Зеки Йохсюз през 2014 г. Официален собственик на заведението се води сириецьт Худа Отман, но е публична тайна, че Кубрат е реалният шеф.

Ориенталският ресторант се радва на постоянна заможна клиентела, особено през топлите месеци на годината, когато външната градина може да се използва. Посетители на заведението твърдят, че там се приготвят най-вкусните специалитети от агнешко месо и турски и арабски кебапи.

Живущите наоколо обаче тихо роптаят срещу ресторанта, тъй като вечер там се събирали да гуляят десетки шумни спортисти от силовите спортисти и често се стигало до шумни спречквания.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Шикарно

    36 5 Отговор
    Като са си купили жилището, са били наясно, че басейнът спато и фитнеса са придружени от ресторант, кафе и обществен кенеф.
    И техните ресторанти и хотели дразнеха хората, ама никой нищо….

    Коментиран от #29

  • 3 Иван Грозни

    19 1 Отговор
    РБ е един голям панаир-изпълнител Л.И.
  • 4 Митьо Пищова

    32 2 Отговор
    Борбата с кобри, питони и анаконди, за кебапчета, кюфтета, фафли и лимонада, никога не завършва добре.
  • 5 Имала милиони и се пънела у концлагера

    46 2 Отговор
    София да живее било престижно 😂😂😂😂я ако съм мега милионер ше си построя палат некъде у прованса къде човек не минава и ше си живея там и кат ми трева нещо си го купувам от града и така..софия е за баламурниците робове да ги обират мутрите там
  • 6 Кой

    26 1 Отговор
    Жилището не купено сградата е построена от Шарлопов
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 фАНТОМасс

    36 4 Отговор
    Ако с такъв ентусиазъм описвахте и битието , чекмеджетата , имотите на човека Тиква от Банкя , цена нямаше да имате ! Ама на , нещо ви е теба табу май !
  • 9 Соваж бейби

    19 8 Отговор
    Ясно е колко е ориенталски щом се разнася аромат на кебапчета .Ами хубавицата да си купи имот далеко от градската джунгла тя сама се набутала там да живее иска екстра на имот с няколко декара градина и големи огради и спокойствие .Няма такъв филм какъв и е проблема да се премести в Елин Пелин,Долни Богров примерно селата около София спокойствие

    Коментиран от #33

  • 10 абе авторке

    23 11 Отговор
    спри да завиждаш на красивата и богата жена. Стига пръска отрова. На кой ще му хареса смрадта на кебапчета под прозореца.

    Коментиран от #12, #24

  • 11 Буха ха

    26 3 Отговор
    Не можела да чува фонтана??? Нали отдолу е светофара и всички селтаци със стари беенвета без ауспух тръгват с мръсна газ за да ги забележат джендърите на входа на Саут Парк.
  • 12 Соваж бейби

    15 1 Отговор

    До коментар #10 от "абе авторке":

    Това е да живееш в столицата например,ако не е аромат на скара ,шум от бара или дискотеката до апартамента ти ,коли обикновенно такива имоти са по евтини и по трудно се продават в България е другата крайност .Или в столицата в случая друга тема където и да е по света човек трябва да е наясно все пак че купува имот в зоопарк/лудница на свободен режим без различни клетки всички заедно следователно шум,аромати,престъпност....всичко как си му е в реда !
  • 13 Помнещ

    22 1 Отговор
    Не знам защо тази се оплаква. На мястото, на което пребивава преди имаше детска градина, смятана за най-хубавата в София. Но знаете в София как е и не е ясно как бе разрушена и построен въпросния блок. Абе Господ си знае работата.

    Коментиран от #18

  • 14 Бари

    10 1 Отговор
    Вероятно я е чаткал на криво в ауспуха, а сега недоволна!
  • 15 От Варна

    28 0 Отговор
    Като чета имената на хотелите, които притежават, не се чудя вече, от къде имат парите. В тези хотели височайшите собственици не са положили нито една тухла, нито кофичка хорасан. Това бяха първокласни хотели на тогавашния Балкантурист, строени с парите на всички българи! И строени яко по соцстанартите, с топ не може да ги разбият. Поднесени им “на тепсия” в смутните времена, сега обират само печалбите! И сигурно почти нищо не внасят в държавата, както повечето приватизатори. Затова госпожата ще се пъчи с богатство, подарено и за зелените и очи! Такива са всички милионери в България,а народът мизерства и се гърчи ограбен и смачкан!
  • 16 Ами щом

    7 0 Отговор
    останалите собственици само "тихо роптаят" ще дишат миризмите...Има Наредби и Закони. Да не ги мързи. Да ги изчетат и да си потърсят правата. Другата възможност е по примера на Хитър Петър да поставят филийките на балконите и да се радват на аванта.

    Коментиран от #26

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 правси

    12 0 Отговор

    До коментар #13 от "Помнещ":

    Като и мирише да продава и да ходи в Бояна или някъде другаде, нали опропастиха със своя строеж дет. градина от лакомия простотия демек я ли не моа а.. Е сега дишай дълбоко и като хитър петър се радвай на харомата и си топи с хлебче от соса..! Не че ми пука но от такива богати вандали градинки няма вече и ако искаш да си баш софиянка купи си жилище или къща около орлов мост че да видиш чист въздух и като се закашляш олово ще плюеш, далавера чиста е от опит знам! Един познат се махна от там и се прероди заклевайки се че в центъра идеален или не няма да стъпи вече, отделно че всичко там е двойно по скъпо сякаш има защо .. а то е станало само мор и воня но нали е ,,център,, и кихаш $ и кихаш $ и се радваш че още си жив там в центъра птфу..!!! А за паркинги да не говорим 30-40 мин. обикаляш за местенце, лепотаа..!
  • 19 Не и завиждам

    14 0 Отговор
    Лоша работа, да не можеш като пръднеш в тоя лукс да си отвориш джама, че отвън е по голяма смрад
  • 20 Рук за теб

    2 1 Отговор
    Мммодеразда се обижда на селянин и усърдно блокира,
  • 21 Созопол

    4 1 Отговор
    Проста и Отблъскваща
  • 22 С тая соц локация

    3 0 Отговор
    Не тинтрябва да отваряш проЗорец,прахът от кръстовището е достатъчен.Инъче сградата е ТОП,ама да е преди 30г.
  • 23 змийска отрова

    2 0 Отговор
    апартамента на ева а само тв не живее там …
  • 24 Алфа херинга

    7 3 Отговор

    До коментар #10 от "абе авторке":

    Кой я знае как е гълтала корабчетата цели, преди да се омъжи за милионера, ама сега се прави на голямото добрутро.

    Коментиран от #25

  • 25 Алфа херинга

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "Алфа херинга":

    Кебапчета имах предвид.
  • 26 В тази сграда

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "Ами щом":

    живеят заможни хора. Да си наемат един адвокат, който да се заеме с проблема...Но истинският проблем е, че повето от тях си траят защото не искат да си създават противници. Страх лозе пази, пък и не се знае от коя трънка може да изскочи заек. Затова - филийките на балкона. Пак са на аванта

    Коментиран от #27

  • 27 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #26 от "В тази сграда":

    И какво ? Миризмата на кебапчета не е фини прахови частици ,нито от димящи изтърбушен дизелак,нито от комин на печка в която се горят боклуци. И десет топ адвоката да наеме ,ще му ....на Кобрата.Чешете си езиците напразно.

    Коментиран от #28

  • 28 Виждал

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    ли си едни високо вдигнати чак до покрива поцинковани комини прилепени към някои сгради. Иди и попитай на кого са и защо са монтирани ?
  • 29 Объркал си се

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шикарно":

    Ресторанта от който се жалват е на входа на Южния парк от другата страна на улицата...Ходил ли си в Южния парк ?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 на сека манджа мерудия

    0 5 Отговор

    До коментар #9 от "Соваж бейби":

    смешно е да ръсиш акъл на жена като Бояна. между другото с какво си обута? ако не е тайна
  • 34 Моуриньо

    4 0 Отговор
    Баща й се казваше Нело!