Last news in Fakti

25 Март, 2023 12:58 2 665 7

Съдът отказа необичайно предложение от екипа на Гуинет Полтроу

  • гуинет полтроу-
  • съд-
  • дело-
  • ски инцидент-
  • предложение-
  • почерпка-
  • съдия

Полтроу е обвинена в причиняване на тежки наранявания на мъж при ски инцидент

Съдът отказа необичайно предложение от екипа на Гуинет Полтроу - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Съдия отхвърли предложението на правния екип на актрисата Гуинет Полтроу да донесе почерпка за охраната на съдебната зала по време на процеса срещу нея в Юта, предаде Би Би Си.

Необичайното искане предизвика възражение в съдебната зала, което накара съдията да каже „благодаря, но не“.

Полтроу е обвинена в причиняване на сериозни наранявания на мъж при сблъсък в ски курорта "Диър вали" през февруари 2016 г., след което е избягала. 76-годишният пенсиониран очен лекар Тери Сандерсън е получил комоцио вследствие на инцидента. Сега той иска обезщетение от 300 000 долара от филмовата звезда. Актрисата отрича да е виновна и е завела насрещно дело. От своя страна иска обезщетение от 1 долар включително и адвокатски хонорари.

На четвъртия ден от процеса тя свидетелства, че е мислела, че е нападната, пише БГНЕС.

Адвокатите на г-н Сандерсън твърдят, че г-жа Полтроу е била разсеяна от децата си на склона и бързо е избягала от мястото на злополуката.

"Две ски влязоха между ските ми и [чух] много странен хъркащ звук", каза тя, описвайки как г-н Сандерсън - пенсиониран очен лекар, според твърденията се е блъснал в нея отзад на склона за начинаещи в Deer Valley през февруари 2016 г.

"Това шега ли е? Дали някой прави нещо извратено?", каза звездата пред съда, припомняйки си какво си е помислила в момента на сблъсъка. "Той стенеше и ръмжеше по много обезпокоителен начин", добави тя.

Двамата паднали заедно на земята, каза актрисата в показанията си пред съда. По-късно тя уточни, че не обвинява г-н Сандерсън в сексуално посегателство. Носителката на "Оскар" също така се извини, че му е крещяла нецензурна дума след катастрофата.

Преди свидетелските показания на третия ден от процеса срещу 50-годишната носителка на "Оскар" в Парк Сити, нейният адвокат Стив Оуенс каза, че охраната на Полтроу е искала да донесе почерпка за съдебните изпълнители. Той допълни, че е пожелал да направи това предложение публично достояние, за да разбере дали ще има възражения.

Адвокатите на Сандерсън бързо възразиха, което накара съдия Кент Холмбърг да заяви: „Добре, има възражение, така че, благодаря, но не, благодаря“. Той допълни, че всяка от страните може да "реши да направи това по-късно", ако желае.

Не е ясно какви лакомства е бил готов да предложи екипът на носителката на "Оскар".


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 митутурутки

    14 3 Отговор
    Реши да го играе митутурутка, едва ли не някой се е опитал да я изнасили на пистата, но се усети, че жертвата е много дърт за това освен това и доста, потрошен от удара та се отказа от сексуален иск, но не спира да подмята, че това си била помислила!?
    Да звънне на "колежката" си Диди от България да обмени опит!
  • 2 Вазле космоса

    1 5 Отговор
    Русенец му се измъза на устата
  • 3 меееее туууу ту ру туууу

    5 9 Отговор
    либералката генка полтарова дано я одрусат поне тия 300000 гущера че и отгоре
  • 4 Южни райони

    8 1 Отговор
    И взе претрепах един скиор на Боровец, като се пързалях върху найлон. Човекът се видя в чудо от случката и изобщо не ми се скара..
    ,,🤣💬🌼🤫🥲
  • 5 ГРАФ КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    Делото на Пиратина Джони Деп, беше по-забавно.
  • 6 То е ясно

    8 4 Отговор
    Кризата в САЩ ражда небивалици.
  • 7 Реалист

    4 2 Отговор
    Не бе; мъжъ припаднъл от миризмата на онъз работа на еврейката:)