29 Март, 2023 14:47 554 5

Пинк спечели приза "Икона" на наградите iHeartRadio (ВИДЕО)

  • пинк-
  • певица-
  • икона-
  • музикални награди-
  • iheartradio

Вижте трогателната реч на изпълнителката при приемането на наградата

Пинк беше удостоена с наградата "Икона" по време на 2023 iHeartRadio Music Awards в „Долби Тиатър“ в Лос Анджелис в понеделник, според списание „Пипъл“.

В трогателната си реч при приемането на наградата изпълнителката на хита „So What“ отдаде признание на всички хубави неща в живота и кариерата си, включително и на някогашните си бурни отношения със съпруга си Кери Харт.

"Благодаря на iHeart[Radio] за този момент", започна изпълнителката, носителка на „Грами“. "Казано е, че чудесата често са свързани с икони. Кели Кларксън, която пее с мен, и Пат Бенатар, която пее една от моите песни, два от най-великите живи гласове. Да бъда на сцената, да правя това, което обичам, с хората, които обичам с цялото си сърце - и моите бебета в публиката - това е като коледно чудо", каза тя за звездния трибют.

Тя продължи: "Обикновено в такива моменти се опитвам да се шегувам или да се самоиронизирам, но тази вечер искам да бъда по-добър приятел на себе си, затова бих искала да се опитам да кажа нещо честно. Всеки текст, който пиша, е моето сърце, което плаче, бушува, надява се, крещи, моли", каза тя. "Вие сте ме гледали как правя това в продължение на почти 25 години. Някои от вас намират това, което правя, за досадно, други за смело, а аз просто го намирам за необходимо."

След това 43-годишната Пинк говори за уязвимостта и за това, че тя съществува "от момента, в който се родим, до момента, в който умрем, и много от нас прекарват целия си живот, бягайки от нея".

Тя добави: "Реших да превърна уязвимостта в работа на живота си и на тези от вас, които се присъединиха към мен в това приключение, благодаря от цялото си сърце. Благодарна съм, че съм жива. Благодарна съм, че мога да правя това с единствения си скъпоценен живот. И най-вече, Уилоу и Джеймсън, благодарна съм, че съм ваша майка", каза певицата за двете си деца, които дели с 47-годишния Харт.

Последваха благодарности към мениджъра ѝ Роджър Дейвис и възклицание към съпруга ѝ, който е нейна "муза".


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УВ лампа

    0 2 Отговор
    „Пийпъл“ се пише,а не пипъл. Не се пипа по еди-там какво си.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Вазле космоса

    1 0 Отговор
    Запека може да ми го излекува само един човек
  • 4 Вазле космоса

    3 0 Отговор
    Утре ще правя сватба с 260 килограмов немец циганен
  • 5 тоя половинджендър

    4 0 Отговор
    вимeтa ли си е направил или му пораснаха на дърти години?