Last news in Fakti

31 Март, 2023 14:32 2 636 9

Баща на 6 деца отрови жена си, за да избяга с любовницата си

  • отрова-
  • отровена-
  • съпруга-
  • изневяра-
  • убийство

Зъболекарят и преди се е опитвал да дрогира и трови жена си, но не успял до сега

Баща на 6 деца отрови жена си, за да избяга с любовницата си - 1
Снимка: shutterstock

45-годишен зъболекар от американския щат Колорадо отрови съпругата си в опит да започне нов живот с любовницата си, пише The Daily Beast.

На 15 март тази година Джеймс Крейг закарал съпругата си в болницата. Анджела се оплаквала от световъртеж и силно главоболие и скоро състоянието ѝ започнало бързо да се влошава. Лекарите я поставили на изкуствена белодробна вентилация, но това не помогнало и много скоро американката изпаднала в мозъчна смърт, предава jenata.blitz.bg.

Дни преди престъплението Джеймс направил абсурдна грешка. Неверният съпруг проучил в интернет какви отрови могат да убият човек, без да оставят следи. Купил е арсен, цианид и олеандрин, а след като се сдобил в отровните вещества, започнал да добавя цианида към протеиновия шейк на жена си.

Един от колегите му случайно видял съдържанието на пакета и предположил, че симптомите на Анджела може да са свързани с химическо отравяне. Той споделил прозренията си с бизнес партньора на Джеймс и скоро болничният персонал разбрал, че вероятно пациентката е отровена.

В хода на започналото разследване е установено, че Анджела е била умишлено отровена. Мъжът ѝ е задържан и в момента се намира в ареста по обвинения в убийство.

Разследването е разкрило още, че Джеймс е имал любовница, живееща в град Денвър, Колорадо. Докато съпругата му е умирала в болницата, той е бил при нея. Разследващите предполагат, че зъболекарят е убил жена си, за да започне нов живот с нея.

Все още не е ясно как Крейг се е запознал с Карин Кейн, която също е успешен ортодонт. Най-вероятно двамата са присъствали на едни и същи регионални дентални конференции и събития.

Отбелязва се, че Джеймс и Анджела са имали сериозни проблеми в брака си. Мъжът имал многобройни афери, от тийнейджър бил пристрастен към порнографията. На всичкото отгоре бил пред фалит и зад гърба си вече имал един опит да отрови съпругата си.

Свидетел твърди, че в миналото Джеймс е направил опит за самоубийство и е дрогирал Анджела, за да ѝ попречи да го спаси.

Приятел на семейство Крейг казва, че Анджела е била невероятен човек, прекрасна майка и любяща съпруга, която винаги е подкрепяла мъжа си. Двойката има шест деца.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 адаша

    14 0 Отговор
    Ето за това не ходя на разните му там дентални конференции...
  • 2 Любопитен

    7 3 Отговор
    Дайте любовницата, трябва да е била "трепач"!

    Коментиран от #3

  • 3 прокопи

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Любопитен":

    Не беее. Той е трепач, не любовницата.
  • 4 тия не ме интересуват

    4 4 Отговор
    Американски ценности ! Дръжте си ги все за вас ! Това е нищо , добре че не избягал с любовника си !
  • 5 Пустите му евро

    5 4 Отговор
    Атлантически ценности, ей!!! Какви хубави хора възпитават - свободолюбиви, креативни, предприемчиви! Наистина, пред нищо не се спират!
  • 6 пффф

    4 1 Отговор
    Нещастник!
  • 7 Чичо Том

    3 0 Отговор
    Дайте го в моята килия тоя герой. Само кво го чака да знаете....! Няма да иска да го освобождават.
  • 8 Абе

    3 0 Отговор
    Aбе сладур от класа! Просто нямам думи!
  • 9 дъррльо

    3 0 Отговор
    Българинът пак е по-умен. Няколко скандала (като онзи на Мария, ама без шамарите!) и беж при жената/любовницата...