31 Март, 2023 13:57 5 952 17

3 дами бяха изгонени от "Ергенът" тази седмица, сред които и скандалджийката Габи

  • ергенът-
  • евгени генчев-
  • изгонени-
  • елиминации-
  • габриела бланко

Евгени отвлече за пръв път една от участничките, за да я отведе на среща

Инфлуенсърката Габи, която бе в епицентъра на почти всеки скандал във вилата, модният предприемач Габриела Великова и певицата Крисия не получиха рози на тазседмичните церемонии в най-вълнуващото телевизионно приключение „Ергенът“ и се наложи да се разделят с Евгени Генчев и да напуснат имението на любовта завинаги.

В романтичната надпревара продължават 13 дами, които ще се впуснат в решаващо съревнование за сърцето на световноизвестния музикант в следващите епизоди по bTV.

В сряда вечер зрителите станаха свидетели на безпрецедентна Церемония на розата, по време на която Евгени прецени, че трябва да се раздели не с една, а с две дами – Габи и Габриела. Последното цвете, което бе предназначено за някоя от тях, отиде в ръцете на Виктория, която виртуозът реши да удостои с две рози заради смелостта ѝ да преодолее страховете си и да го допусне близо до себе си.

„Дано направиш правилния избор!“, пожела Габриела на Евгени при сбогуването им, докато Габи правеше опити да успокои най-добрата си приятелка в имението – Елисавета, която бе безутешна заради предстоящата им раздяла.

По време на вчерашната Церемония Евгени избра да се раздели с певицата Крисия, след като намери за неудачно решението ѝ да прекъсне усамотението му с Ирина в изключително емоционален за нея момент. „Пожелавам ти да послушаш сърцето си и да направиш избора, който ще те изпълни с щастие“, бяха последните думи на Крисия преди да се сбогува с музиканта и да напусне завинаги красивото имение на любовта.

Тази седмица в „Ергенът“ зрителите станаха свидетели на вълнуваща групова среща, в която момичетата трябваше да играят „шах за съвместимост“ заедно с Евгени. „Царицата“ с най-добре предприети ходове се оказа Айлин, която спечели компанията на виртуоза за цялата вечер под открито небе. Уединението им бе повече от романтично и изпълнено със страстни целувки, след като двамата имаха възможност да изяснят отношенията си и отново успяха да намерят път един към друг.

На следващия ден Евгени буквално нахлу в имението, за да „открадне“ редакторката Елена, с която се отправиха на вълнуващо пътешествие из най-красивите кътчета на Средиземноморието. Двамата захвърлиха дрехи, за да се изкъпят заедно в морето, а след това
Евгени засвидетелства интереса си към Елена с повече от специален подарък – диамантено колие.

„Не съм свикнала да получавам такива подаръци, за пръв път ми се случва. За някои момичета диамантите са най-добрите приятели, но аз не съм от тях. Няма как обаче да не оценя стойността им, която е отвъд материята, още повече, че в себе си усещам, че те са поднесени от бъдещ мой много добър приятел и любовник“, не скри емоциите си Елена, която предизвика противоречиви реакции от страна на останалите участнички след завръщането си в имението с красивото бижу.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Има ли...?!

    26 9 Отговор
    Нормални хора,които да гледат тази боза...?!?!

    Коментиран от #4

  • 3 телегледател

    22 3 Отговор
    Нагласен театър...

    Коментиран от #5

  • 4 Мдаа

    15 11 Отговор

    До коментар #2 от "Има ли...?!":

    Кой те кара да го гледаш. Ами не гледай. Кой те кара да четеш? Аме прескочи!

    Коментиран от #15

  • 5 Миш маш

    16 2 Отговор

    До коментар #3 от "телегледател":

    То е ясно, че е със сценарий.
  • 6 Абе

    8 24 Отговор
    Хора!Че е просташко предаването,спор няма и не си заслужава коментара!Но пък как да не коментираш манипулаторите Елена и Пам?!Горкият ерген,вързаха го на фльонга!То не бяха провокации и стратегии на двете фльорци с огромни претенции!"Спонтанната "Елена,стигна до там, уж разкрепостено да се съблече по гащи!Пред камери!Първоначално налиташе да целува ергена,после успя да го съблазни и той се увлече!Мъж,какво да го правиш!На фона на двете основни манипулаторки,силиконовата Габи,да не говорим за наистина спонтанната Валерия,изглеждат като невинни тийнейджъри!Горката редакторка,тя съвсем "искрено" се извини пред всички на Валерия!А,злобата й неподправено блика от всяка пора!Пам дори не си струва да я обсъждам! Жалка история!Ирина си е направо нелепа!А,другите са си просто смешнички,с изключение на Айлин,която определено е чистосърдечно момиче!

    Коментиран от #8

  • 7 Много ми е мъчно за Габи

    2 16 Отговор
    Искам такава кифла
  • 8 ха ха

    9 8 Отговор

    До коментар #6 от "Абе":

    Чистосърдечна Айлин ама друг път.Чалгарска лигава съблазнителка също като Джия с грозните нос и силиконови цици.Момичета за 1,2,3 месеца връзка точно както Елена го каза на Айлин уж завоалирано.То и Елена е за такъв период защото е тип командаторка и бързо ще омръзне на мъж.Освен това е грозновата и луцемерна.Просто е обиграна и умее да порави с думите и вече си въобрази,че е малката стопанка на дома на Евгени.Ама Евгени не е прост и лесен.
  • 9 ......па

    7 10 Отговор
    На Евгени трябва много да са му платили за тази среща и следващата с Пам😂Няма никаква химия от негова страна.На фона на Елена дори той ми изглеждаше симпатичен визуално.Толкова е безлична.
  • 10 дъррльо

    7 6 Отговор
    Крисия не поднесе сеири, Габи пък прекали в един момент (явно й прекипя). За мен ценното в Габи беше липсата на лицемерие. Елена определено е интелигентен играч, Айлин пък много хитър. Пам е умна, но сама си каза, че се отбранява с надменност. Мъжете обаче (а и повечето хора) не харесват такова поведение. Ирина е доста хитра жена от руски тип - казва си колко много обича секса, но пред мъж, когото иска за сериозна връзка, най-много да заголи само рамо, докато не е сигурна, че е налапал въдицата. Тука мисля, че задминава Елена. Дано никоя от отпадналите да не е харесвала ергенаша наистина много, защото това е преди всичко шоу. Още повече сценарият доста прозира на моменти.

    Коментиран от #13

  • 11 И аз

    12 6 Отговор
    Кога ще отсвири травеститката Елисавета???????????????????????????????????
  • 12 дъррльо

    4 12 Отговор
    Валерия не коментирам, харесвам я заради грижата за животните, отделно е напълно естествена. Елисавета коментира и поддържа огъня на интригите, вероятно ще се задържи :)))
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Мнеее

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Мдаа":

    Кой ли гледа? Кой ли чете? Виждам заглавието, "опусът" по-долу го прескачам, и идва най-забавната част - коментарите... Здрасти
  • 16 Не гледам

    2 1 Отговор
    телевизия, заради такива уродливи предавания. Вие защо ги гледате? Продуцента е за убиване.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.