Last news in Fakti

1 Април, 2023 10:50 1 320 14

Актьорът Филип Буков откри сезона на скоковете с парашут въпреки проблемите със сърцето

  • филип буков-
  • парашут

Очевидно е оздравял бързо след напускането на "Сървайвър"

Няма никакво съмнение, че ако всички болни бяха като актьора Филип Буков, лекарите щяха да останат без работа. След като само преди броени дни припадаше и береше душа в Доминикана като участник в риалитито на bTV „Сървайвър“ сега очевидно е оздравял с бясна скорост и дори успя да скочи с парашут, пише "Уикенд".

Филип Буков започна едно свое приключение, носещо му приятен адреналин с твърдението, че целите са, за да се преследват и улавят. По този начин актьорът, който уж е с болно сърце, откри официално сезона на скоковете с парашут. Тук е моментът да припомним, че обикновено на хората със сърдечни проблеми не се препоръчва да се натоварват с излишни физически активности, но очевидно това не важи за онези, получили блокаж на дясната сърдечна клапа и Филип Буков е живото доказателство за това.

В края на миналата година звездата от "Татковци" сподели, че е завършил AFF курс и може да скача свободно от самолет в целия свят. AFF идва от Accelerated Free Fall и се превежда като ускорено свободно падане. При все, че актьорът съвсем скоро напусна „Сървайвър" поради проблеми със сърцето, изглежда, че вече се е възстановил напълно. Той припомня, че отключилия се по време на участието му в риалитито сърдечен проблем, е можел да остави отпечатък върху целия му живот.

Условията, в които са се намирали като липса на храна и жега са довели до сериозно занижаване на жизнените му функции и кратки интервали, в които нямал пулс. Въпреки това той никога не е крил, че адреналинът е най-големият му "порок". В заключение посочва, че са двама в българските кино и театър. Един с капитански лиценз за кораб, и той – с лиценз за парашут.

Единият е покойният Стефан Данаилов, а той е Филип Буков, уточни актьорът, когато съобщи, че вече е лицензиран парашутист.

Междувременно стана ясно, че откакто се е върнал от „Сървайвър“, не може да си поеме дъх от работа. Именно този факт навява на мисълта, че проблемът със сърцето на Филип Буков се е появил твърде услужливо във възможно най-удобния за него момент, за да се върне той обратно в България за представленията. Това накара мнозина да се усъмнят в истинността на болестта му.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доскоро

    10 1 Отговор
    най противния ми актьор беше Калин Врачански но този е още-по.
  • 2 Учуден

    12 0 Отговор
    Не съм лекар но възможно ли е сърдечно заболяване да се появява и изчезва...?
  • 3 Ямболски Селяндур 👨🏻‍🌾

    13 0 Отговор
    Напомпали го с химия момчето!
  • 4 редник

    10 0 Отговор
    Ц-ц-ц... какво събитие - Буков открил сезона за парашутни скокове?!...

    По време на лошия соц всяка година хиляди младежи и девойки правеха своите първи крачки в родното небе - скачайки с парашути, политайки с моторни и безмоторни самолети!
    Аероклубове имаше в почти всички големи градове и всичко беше напълно безплатно - невероятно, но факт!

    Коментиран от #5

  • 5 Ефрейтор

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "редник":

    Имаше и задължителна военна служба благодарение на която мъжете придобиваха качества ценни за тях и семействата им а сега има козметични студия в които си плащат за по-нежна визия.
  • 6 редник

    6 0 Отговор
    "Това накара мнозина да се усъмнят в истинността на болестта му."

    Ако има проблеми със сърцето, който го е допуснал да скача е проявил голяма безотговорност - буквално е подложил на риск живота му...

    Преди години парашутистите преминаваха през Авиолекарската комисия във Враждебна заедно с военните пилоти...

    Коментиран от #8

  • 7 Механик

    6 1 Отговор
    Преди скокове с парашут се минава АЛК (авио-лекарска комисия). Човек с проблеми, особено на сърцето НЕ МОЖЕ да извършва парашутни скокове.
    Тоя или е минал "метър" комисията, или няма никакви проблеми, ами понеже е женчо и е видял зор там в оная игра за "особено умни зрители" е решил да симулира, или не е правил никакъв скок и всичко е някакъв пиар.
  • 8 Механик

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "редник":

    АЛК не е била само във Враждебна. Лично аз съм минавал такава за първи път в Шумен, защото там беше първия ми скок. Минавал съм и в Плевен (но това в по-късни години).
    Но си прав за АЛК, кято бе задължителна тогава. Сега може и да не е, кой ги знае жиндърляците какво минават.

    Коментиран от #12

  • 9 Тошко

    2 0 Отговор
    Г€йче нежно. Ох на батя.
  • 10 имаджин

    0 0 Отговор
    Трябва да се пази това младо момче,ама нещо не бафкоти!
  • 11 шири

    2 0 Отговор
    АЛК не е била само във Враждебна. Нас ни проверяваха на всеки 6 месеца във Военно-Медицинска Академия,а не във Враждебна. Във Враждебна бях,когато бях на стаж във Висшето Военно-въздушно Училище в Долна Митрополия-Плевенско. Медицинските прегледи са по 2 часа. Буков как ли се е измушил от прегледа на рентгенография,с модерно ултразвуково оборудване?
  • 12 редник

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Механик":

    Във Враждебна беше Централната АЛК и всички военни пилоти минаваха там, включително космонавтите и стюардесите. Това баха стари и неуютни сгради и след 1980 г. ги преместиха в новата Военна болница, а после прегледите за парашутисти се правеха в поликлиниките...
  • 13 Много

    1 0 Отговор
    е нежничък. Продължавайте да ни го натрапвате. Така по-лесно повръщам.
  • 14 Бай Иван

    2 0 Отговор
    Това момченце е нищо друго освен един лигльо, който е свикнал да яде, когато си иска. Направил е мускули със стероиди и добавки, а медиите го изкарват много добър актьор и страхотен мъжкар. Нищо подобно!
    Видяхме го, че е книжен тигър. Липсва му казармата и работата на село да види как се изкарва за един комат хляб.
    Хора с проблеми на сърцето не скачат с парашут. Мой познат, за който съм давал кръв, за сърдечна операция, сега дори не гледа мачове на живо, за да не си товари сърцето, а какво остава да скача с парашут.
    За жалост такава ни е цялата държава пък и народа в нея.