Last news in Fakti

1 Април, 2023 12:32 14 681 12

Стана ясно защо участничките в "Ергенът 2" ходят по пижами на срещите

  • ергенът-
  • пижами-
  • светлана гущерова

Оказа се, че правят скрита реклама на бельото, което предлага на пазара Светлана Гущерова

Ако сте се чудили защо ходят по пижами на срещите с Евгени, то отговорът на този въпрос видя бял свят. Оказва се, че Светлана Гущерова рекламира на аванта в риалитито „Ергенът“. Не става ясно обаче как блондинката е разучила кои ще участват в шоуто, за да им предложи да носят одеждите ѝ в замяна на някой и друг лев, пише "Уикенд".

Не е изключено пенсионираната плеймейтка да има връзки в шоуто или пък няколко нейни приятелки са вземи пижамите ѝ и вътре са ги подарили на девойките, които да ги носят.

За никого не е тайна, че 19-годишната Теодора, която бе изритана позорно от шоуто, работи като бавачка в дома на Гущерови. Елисавета пък е дългогодишна приятелка на многодетната майка, така че не е изключено и тя да е посредникът в цялата схема, оборудвал с одеждите на Светлана кандидатките за слава.

Разбира се изборът на Валерия и Айлин да отидат по пижами на индивидуалните си срещи с Евгени бе сериозно критикуван в социалните мрежи. Направи впечатление, че Кристина и Теодора също носеха нейните пижами в шоуто. Те обаче поне не отидоха с тях на срещата с Евгени.

Предвид факта, че тъмнокосата бавачка си тръгна твърде рано от шоуто, вероятно това е била и причината, поради която не е имала възможност да се накипри с одеждите за сън. Фенове на риалитито обаче се питат дали дамите толкова нямат дрехи, че нахлузиха пижами и допълват, че рекламата, която правят на Гущерова, е крайно смешна.

Гущерова, разбира се, не пропусна да сподели снимки в профила си на момичетата от „Ергенът“, които ходят с одеждите ѝ. Пижамите, които тя шие се предлагат на цени между 140 и 180 лв. Блондинката не пропуска да се похвали, че бизнесът ѝ върви отлично и няма риск от фалит.

Тя разкри преди време, че вкъщи обикновено ходи по пижами, добавяйки, че няма други домашни дрехи. Очевидно е заложила на това да има някакви приходи, ако все пак Християн реше да я зареже и се разведат. За момента тя успява да се рекламира доста успешно в шоуто, при това за без пари. Предвид фактът, че в праймтайма, цените за минута реклама са повече от солени, Светлана несъмнено е хитруша, уредила се с реклама без пари.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В това нещо има символика

    20 1 Отговор
    И символиката е след срещата направо в спалнята
  • 2 за да не губят време за оная работа.....

    16 0 Отговор
    Стана ясно защо участничките в "Ергенът 2" ходят по пижами на срещите
  • 3 глоги

    9 1 Отговор
    Християн РЕШИ да я зареже и се разведат.Реше си брадата.
  • 4 смок

    17 2 Отговор
    Светлана несъмнено е хитруша, уредила се с реклама без пари. НЕ САМО СВЕТЛАНА Е ХИТРУША. ХИТРУШИ В БЪЛГАРИЯ Е ВАЛЯЛО. КАТО ТАЯ,ДЕТО САМО МИЛИОНЕРИ Й ЛЯГАЛИ В ЛЕГЛОТО.
  • 5 Селски бек

    11 0 Отговор
    Бих огледал пижамите. Моделките да заповядат една по една.
  • 6 ха ха

    22 0 Отговор
    И въпреки рекламите масово не се купуват.Само тук там някоя кифла от обкръжението и да си купи.
  • 7 Eргенчо

    11 0 Отговор
    Що не е с пижамка?
  • 8 Рашавия

    11 0 Отговор
    И рекламата щеше да си остане мнооо добре скрита, ако гущерувица не беше дала и по някой лев на мисирките да ни светнат.
  • 9 Лили

    14 0 Отговор
    Това нее предаване...никога не бих гледала този цирк...вижте ме кой не мее видял...такова е...срам за бг жени
  • 10 да бе

    5 1 Отговор
    мими катани е най успешната боксьорка общински съветник за танца си по прашка има 150000 гледания от мъже
  • 11 ганю

    6 1 Отговор
    А бе щом не ходят без гащи е добре
    може пък по късно вечерта да ги свалят
    а нататъка е ясно....
    печели която е най тясна
  • 12 Ето

    5 0 Отговор
    на това се казва падение в телевизия (ако изобщо е такава).