Last news in Fakti

5 Април, 2023 12:34 1 465 2

"Шрек" се завръща след цели 13 години прекъсване на любимата поредица

  • шрек 5-
  • нов филм

Все още не е обявена дата на излизане на новия филм

"Шрек" се завръща след цели 13 години прекъсване на любимата поредица - 1
Снимкa: Shutterstock

"Шрек" ще заживее отново, тъй като потвърдиха, че се разработва пети филм. За Variety, основателят и главен изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри разкри, че DreamWorks Animation, на който той е творчески партньор, работи върху "Шрек 5" и оригиналният гласов състав на Майк Майърс, Камерън Диас и Еди Мърфи са готови да повторят своите роли. Студиото е в активни преговори с актьорите и въпреки че все още нищо не е потвърдено, изпълнителният директор е уверен, че те ще се върнат.

„Очакваме актьорския състав да се завърне. Разговорите започват сега и има огромен ентусиазъм от страна на актьорите да озвучат любимите герои отново“, каза Меледандри.

На въпроса дали вижда някакъв потенциал във филм, посветен на героя на Мърфи, Магарето, той отговори: „Без съмнение“.

През януари 2023 г. актьорът разкри, че ако поканен да се върне за пети филм, няма да се поколебае. Той също така заяви, че вярва, че копитният помощник е заслужил собствен филм преди години.

Въпреки широката си популярност, франчайзът на Шрек не направи продължение цели 13 години. И засега все още не е обявена дата за излизане на "Шрек 5".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    3 0 Отговор
    Страхотен детски филм с много истини в него .Дай боже повече такива детски филми .
  • 2 Ха-ха-ха...

    0 1 Отговор
    Шрек се завръща, българският му двойник (каскета) си отива...