Last news in Fakti

6 Април, 2023 15:15 3 219 8

Милица Гладнишка разпали мрежата с тази СНИМКА

  • милица гладнишка-
  • провокативна снимка-
  • хумор

Провокативният кадър натрупа хиляди харесвания

Милица Гладнишка предизвика вълна от коментари в социалните мрежи. Причината е една снимка, доста провокативна, която натрупа доста бързо хиляди харесвания.

На нея Милица е полугола, красива и, както самата актриса уточни, тежала е 78 килограма, докато към ден днешен е вече 83 килца. Но това няма значение.. "Спортувам, да. Много обичам да спортувам, но... с чашка просеко и брускетка с хайвер", закачливо написа Милица.

Отдолу текат коментари, колко е страхотна. И от мъже, и от жени. Всички са възхитени от начина, по който актрисата изглежда, както и от чувството ѝ за хумор.

"Живея в чужбина от дълги години и там жените са точно като теб - красиви и естествени. Дойдох си тук и като влязох във фитнеса щях да повърна от някакви пластмасови чудовища", коментира последователка на актрисата. Трябва да споменем, че снимката всъщност рекламира проект на актрисата, пише woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Минго

    17 4 Отговор
    Жертва е на фамилията си! Да, пълничка е, но е много готина!
  • 2 джедай

    11 6 Отговор
    Много красива жена.
  • 3 един

    11 2 Отговор
    Не мога да преценя дали е красива,но е талантлива!
  • 4 Стършел

    12 4 Отговор
    Какво по-хубаво от естественно женско тяло? Другите уж жени, са като пласмасовите зимни домати. Да е жива и здрава Милица и да си бъде винаги толкова положителен човек!
  • 5 Скакауец на шиш

    5 2 Отговор
    Евроджендърският критерий за красота е жените да са кльощави и злобни, не е политкоректно да тежиш толкова в тази криза.

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 От Варна

    1 2 Отговор
    Тази не ще да е от бедничките артисти? Интелектуалка, знае просеко и хайверец! Много тънко го раздава. Тогава защо протестират, че арт-гилдията е ощетена финансово? На кое да се вярва? Не съм гледал в театъра как е, но по телевизията много преиграва. Пише се за непукист и нестандартна, но всъщност се мъчи да компенсира комплексите си, че е дебела! И го прави по най-жалкия начин, с лигавщини.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.