Last news in Fakti

10 Април, 2023 20:27 2 858 11

Любовници на Горан Брегович се били в луксозен хотел в Париж

  • любовници-
  • горан брегович-
  • бой-
  • хотел-
  • париж

Комично-трагичната сцена се разиграла, след като двете жени разбират една за друга

Любовници на Горан Брегович се били в луксозен хотел в Париж - 1
Снимкa: Shutterstock

Две любовници на Горан Брегович се хванали за косите в петзвезден хотел в Париж и се били до кръв, пише flagman.bg.

Посетителите на луксозния хотел станали свидетели на женски тупаници, придружени от хвърчащи коси, псувни, крясъци и както стана ясно по-горе – кръв. Двете му любовници се хващат за гушите в опит да го разделят, отбелязват клюкарските медии в съседната държава.

Комично-трагичната сцена се разиграла, след като двете жени разбират една за друга. Започват с размяна на гневни съобщения до момента, в който едната от тях се тагва от парижки хотел и другата заминава незабавно за там, за да раздаде правосъдие.

Несъмнено срещата им няма да бъде забравена от персонала на хотела, който се намесва в опит да прекрати боя. Накрая двете разлютени дами биват изхвърлени от хотела като мръсни кучета. Случката се разиграва в бара на един от най-лъскавите хотели в Париж.

Запознати твърдят, че по това време босненско-сръбският музикант Горан Брегович също е бил там. Щом зърнал обаче разлютените дами да се млатят, избягал на мига, оставяйки персонала да ги разтървава.

Макар да се знае, че музикантът има имот в Париж, той водел любовниците си само по хотели от съображения за дискретност. Запознати разкриват, че обичал и уважавал и двете по свой си начин и не можел да понесе да се раздели с нито една от тях

Припомняме, че 72-годишният Брегович е женен за съпругата си Дженан Суджук повече от три десетилетия. Приближени до двойката обаче отказват да коментират семейния им живот. Публична тайна е, че музикантът системно изневерявал на съпругата си, както и това, че си има засукана любовница и у нас.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 имамбайлдъ

    8 5 Отговор
    голяма работа е горан брегович,досущ като боко тик вата!
  • 2 Вазле космоса

    0 0 Отговор
    На един цайснът паралия такава кавалка ще му врътна че ще припадне
  • 3 От Североизтока

    6 4 Отговор
    Какво да се прави...Северозападнали страсти,темперамент и манталитет...,,Бяла котка-чер котарак"...забравих...може и обратното...но индиянска му работа...като и у нас за съжаление...
    Каква Европа,какви ,,ценности" бре?
    Слънцето огрява от Изток....а на Запад...ЗАЛЯЗВА!
  • 4 БОЗА

    5 1 Отговор
    Като знам,колко са верни другите ви "новини"...леки съмнения...айде холан... ;-)


    Този коментар изразява личното мнение на автора.То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ(Баклава и Халва)
  • 5 Мими

    1 0 Отговор
    Дреме й на жена му , все пак е на 72
  • 6 ОРКЕСТЪР ЗА СВАТБИ И БОГРЕБЕНИЯ:

    0 0 Отговор
    БОНУСЪТ... МУ Е МАКЯТА....👍
    апропо в България НЕ са ли...2..⚽и 📺
  • 7 Соваж бейби

    4 0 Отговор
    Изобщо не вярвам да е било бой от любов ,ами от ревност че щом са две щипят по малко пари от джоба му и шопинг разбира се !Сега е криза инфлация уеш ,ако ги търси един път на два месеца глад майка,да се запишат на борсата след 6 месеца имат право на социални като безработни и двете !Май ще му се налага в по евтин хотел да ги води щом са изгонени има тяхна снимка за забрана да не влизат в хотела ха ха ци....ска работа
  • 8 неразбрал

    5 0 Отговор
    И коя е победила, черната или русата

    Коментиран от #9

  • 9 червенокосата

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "неразбрал":

    Фейкове са това. Правят реклама на стареца.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Читател

    1 0 Отговор
    Ако това е вярно браво на човека какво лошо има все пак е на 72