Last news in Fakti

11 Април, 2023 07:42 6 770 8

Русата Златка и любимата на Иво Аръков направиха "бебешко парти" в един и същи ден

  • златка райкова-
  • русата златка-
  • габриела николаева-
  • иво аръков-
  • бебешко парти

Красавиците събраха своите приятели, за да ги почерпят в чест на щастието, съпътстващо голямото събитие

Казват, че традициите съществуват, за да бъдат спазвани, а поредното доказателство за правотата на това твърдение дойде от стана на две добре познати у нас представителки на нежния пол, всяка от които съвсем наскоро организира бебешко парти по случай предстоящото раждане на детето, с което е бременна в момента, вдъхновено от американския обичай, познат като Baby Shower. Празненството на Златка Райкова, както и това на Габриела Николаева, се състояха в един и същи ден, но в различни столични заведения, където решиха да съберат своите приятели, за да вдигнат наздравици, макар и без алкохол, в чест на щастието, съпътстващо голямото събитие, а именно новия живот, който им предстои да дадат, пише dir.bg.

Първа бе носителката на титлата "Мис Плеймейт" за 2007 година, която наруши установения задокеански ритуал, според който на събирането се канят единствено дами, тъй като на нейното присъстваха и господа. В своя личен Instagram профил половинката на някогашния тенисист Карен Хачатрян, за когото се сгоди преди вече почти шест месеца, публикува множество снимки от тържеството, разкривайки как е преминало то на своите над 400 хиляди последователи в платформата. От кадрите става ясно, че мястото, на което се е спряла, за да отбележи хубавия повод, е било богато декорирано, като основен акцент в украсата са били плюшените мечета. Те присъстват както в декорацията на помещението, включваща още множество различни по големина и цвят балони, така и в тази на десертите.

Любопитна подробност е, че в рамките на веселието, бившата участничка от предаването за имитации "Като две капки вода" разкри първата буква от името на бъдещата си рожба, което иначе държи в пълна тайна, отказвайки да го разкрие. От публикациите ѝ в социалната мрежа се вижда, че върху захарната глазура на бисквитите за спомен, раздаващи се на гостите, е изписано "К", което присъства и в надписа, стоящ върху голямата картонена фигура, изрязана във формата на луна. Отговаряйки обаче по-късно на въпросите на въпросите на своите почитатели, посредством опцията "Ask me a question" на социалната мрежа, тя категорично заяви, че няма предварително да разкрие как ще кръсти втория си син, нито кога той ще се появи на бял свят.

Не по-различен бе и празникът на любимата на актьора Иво Аръков, която не на шега официално оповести, че ще става майка навръх 1-ви април, публикувайки онлайн снимка, на която се вижда заобленият ѝ корем, нищо че партньорът ѝ бе потвърдил по-рано радостната вест пред медиите. Преди няколко часа брюнетката сподели във виртуалното пространство няколко изображения, с които показа как се е приготвила за посрещането на своите близки. По една случайност основният елемент и в нейната украса бяха плюшените мечета. И въпреки че не издаде точната дата, на която ще посрещне своето отроче, тя направи намек, че то се очаква да проплаче през идния месец. Този факт стана ясен от снимка, показваща масата със сладките изкушения, която тя качи онлайн. На нея, в непосредствена близост до тортата, стои календар, на който в горната част ясно се чете "май". За разлика от блондинката, добила популярност в страната ни като еротичен модел, брюнетката, откраднала сърцето на звездата от сериала "Съни бийч", е спазила стриктно правилата на американската традиция, канейки единствено жени на своето събитие.

"Нямаме търпение да се запознаем с теб", гласи посланието ѝ към една от нейните публикации.

За първи път се заговори, че артистът, който се изявява и като телевизионен водещ, ще става баща в края на този януари, а не след дълго той лично потвърди тръгналия слух. Още преди година Аръков сподели, че е готов за тази роля. Това беше периодът, в който той за първи път започна спокойно да говори публично за личния си живот, след като в продължение на години го пазеше в тайна. Именно тогава стана ясно, че има сериозна приятелка, с която се е запознал в началото на пандемията и вече живее с нея.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аууу

    8 0 Отговор
    Местим...
  • 2 не лъжа

    15 0 Отговор
    Ето с такива звИзди държавата ще просперира и върви напред.
  • 3 Анонимен

    7 1 Отговор
    Иво и Габриела ще си имат българче, а другите двама роми не ни интересуват.
  • 4 Директора

    0 0 Отговор
    Много големи гърди, браво!
  • 5 мучо

    2 0 Отговор
    а защо за черната златка няма новини, не е честно....
  • 6 Ела

    9 0 Отговор
    Какви традиции? Бебешките партита са американска глупост, която празноглавите ни звезди копират, защото е модерно. Правете разлика между краткотрайна булевардна мода и традиция.

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 я ни светни

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Ела":

    каква е нашата традиция по темата като това било американско нищо какво е нашето велико нещо или ей така да си плещим