Last news in Fakti

11 Април, 2023 11:15 3 773 21

Колеги на Вергов му обръщат гръб

  • юлиан вергов-
  • колеги-
  • сменен-
  • спектакъл

Първо го махнаха от „Като две капки вода”, а сега е заменен в спектакъл, в който участваше заедно с Цветана Манева

Колеги на Вергов му обръщат гръб - 1
Снимка: Facebook

Юлиан Вергов уж имаше много поддръжници във войната с Диана Димитрова, която го обвини, че я е пребил, но колегите му малко по малко започват да му обръщат гръб. Първо го махнаха от шоуто на Нова ТВ „Като две капки вода”, а сега е заменен в спектакъл, в който участваше заедно със своята учителка по актьорско майсторство – Цветана Манева.

Спектакълът, в който се очертава Юлиан Вергов да прекрати участието си, е „За любовта” по текстове на Яна Борисова, която тази година взе награда „Икар” за най-добра пиеса. Това е единственото представление, в което към момента се изявява Цветана Манева. Възрастната актриса обяви през май миналата година, че слиза от сцената, но през есента се завърна именно в „За любовта”.

Проектът беше замислен като театрално-музикален пърформънс, с който Яна Борисова да отпразнува своя юбилей, но тъй като се оказа успешен, последваха още много представления. Освен Манева, в него бяха ангажирани Юлиан Вергов, който се води неин любим ученик, Стефан Вълдобрев, Дарин Ангелов, Боряна Братоева и др.

Първото име, което изчезна от проекта, след като гръмна скандалът с побоя над Диана Димитрова, беше на Стефан Вълдобрев. Той досега не е се е изказал официално по темата. Когато след месеци мълчание Вергов обяви позицията си – че не е имал връзка с колежката си, че не я е бил, а само я е нападнал словесно заради нещо, което видял в телефона на 15-годишната си тогава дъщеря, родните артисти скочиха масово в негова защита. Стефан Вълдобрев обаче бе сред тези, които не написаха в социалните мрежи нищо по темата. Това, че той вече няма да се изявява в „За любовта”, не направи кой знае какво впечатление на никого. Така или иначе актьорът, който е по-известен като музикант, продължава да участва в друг спектакъл по текст на Яна Борисова – „С гръб към залеза”, където Вергов се е случвало да го замества, пише "Хотарена".

От 24 април се очаква на мястото на Вергов в „За любовта” да излиза колегата му Александър Сано. Всички обявени към момента представяния след тази дата, са без Юлиан. Яна Борисова официално застана на страната на актьора в конфликта му с Диана Димитрова. Тя публикува на официалната си страница във Фейсбук неговата позиция, обявявайки, че безусловно го подкрепя. „Никога няма да спра да защитавам актьорите, с които работя. Никога няма да позволя да ги обиждат, заплашват или нараняват. Нямам други средства, но имам... думите! Внимавайте!

Юлиан Вергов е един от актьорите, с които работя. И аз се гордея с това”, написа Борисова. И въпреки това засега май не предвижда да го включва в свои проекти, след като изиграе това, за което е бил ангажиран преди скандала. Разбира се, възможно е отсъствието на актьора да се дължи на негова ангажираност в други проекти.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпи

    33 7 Отговор
    Нито Диана е света вода ненапита нито Вергов...истината е може би някъде по средата...Но...каквито и да са проблемите не се решават с шамари...не е мъжко някак си... а Вергов се има за мъжкар...

    Коментиран от #4

  • 2 На всички е ясно

    20 25 Отговор
    Че я е смазал от бой

    Коментиран от #6, #17, #19

  • 3 незнайко

    21 13 Отговор
    Жалко, че не снимаме порно филми, Диана Димитрова щеше да е първата актриса в тях !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 С Вергов,

    16 9 Отговор
    накрая май ще излезе "хитрата сврака - с двата крака!
  • 6 И как

    23 10 Отговор

    До коментар #2 от "На всички е ясно":

    като я е "смазал от бой" снимките са продължили, както стана известно според нейните изявления ?

    Коментиран от #11

  • 7 Ти да видиш

    28 11 Отговор
    след поредица от несмислени внушения, накрая Марчето заключило, че " възможно е отсъствието на актьора да се дължи на негова ангажираност в други проекти." ...Каквото и да ни внушавта, Вергов е име, което ще остави следа в българския театър и киното. А как Диана ще бъде запомнена ?
  • 8 Капките

    16 3 Отговор
    Първо го махнаха от шоуто на Нова ТВ „Като две капки вода”,..., а сега защо смениха Блатечки ? Да не би и той да е нашамарил някоя
  • 9 Перо

    20 6 Отговор
    Отново празни брътвежи на джендърската колегия! Вергов е ангажиран по други програми!

    Коментиран от #13

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Заради такива като теб

    4 11 Отговор

    До коментар #9 от "Перо":

    Хората пребиват жените си до смърт.
    Кой те знае какъв бияч си....
    Джендъри са такива като теб, дето с удоволствие посягат на жени

    Коментиран от #16, #18

  • 14 ехаа

    2 1 Отговор
    Колко снаряда изстреляха във войната, а вие още ни занимавате с този.пПохвално.Трябва да знаем подробностите

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ПиПеро

    10 4 Отговор

    До коментар #13 от "Заради такива като теб":

    Джендърът пише: "Дръжте джендъра!".
    За да нанкаш довечера спокойно: " След семеен скандал: 40-годишна жена уби с нож партньора си", "След семеен скандал: 40-годишна жена уби с нож партньора си", "Жена на 57 г. уби с кухненски нож мъжа си в Плевенско" (по тези заглавия статиите могат да се открият в интернет).
    ПП.За който не е схванал : мъжете от горните беше статии не са бити, разликата е в една буква: те са Убити. От жени.
  • 17 Любопитко

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "На всички е ясно":

    Извинете, Вие за "всички" ли се възприемате?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гост

    11 4 Отговор

    До коментар #2 от "На всички е ясно":

    На мен ми е ясно, че ако я беше изритал с всичка сила в главата с обувка, сега нямаше да я има. Такова ли беше твърдението или съм го позасилил малко?
  • 20 Понеже

    8 5 Отговор
    общественото мнение е анти Диана, сега започнаха да плюят по Вергов...Ама Вергов си е Вергов - личност и класа.
  • 21 Вики

    2 1 Отговор
    На всички е ясно, че Юлиян Вергов си е хулиган по природа. От километър се вижда, че е грубиян. Във всички случаи се е държал грубо с Диана. Само, че в личните отношения, защото те не са само колегиални, участват двама души, а в случая и дъщерята на Вергов. Там не е ясно кой какво е казал и направил и кой крив, кой прав. Въпреки това агресията е недопустима, а че е имало такава е ясно като бял ден.