1 Октомври, 2013 11:29 3 495 0

Лозанова е имунизирана срещу лъжи и евтини спекулации

  • николета-
  • имунизирана-
  • лъжи-
  • спекулации-
  • поверително от нл

Хорската злоба плаши плеймейтката най-много

Красавицата Николета Лозанова се захваща със собствено предаване, което ще се казва "Поверително от НЛ".

"Още първия път, в който чух "Поверително от НЛ", си помислих, че много скоро всяка тайна ще бъде разгадана. Всъщност това е светско предаване без аналог в България - авторска концепция, която е разработена специално за мен, разбира се. Както знаете, до мен стигат най-горещите светски истории. Самата аз имам амбицията да превърна "Поверително" в предаването, за което всички ще говорят, просто защото аз съм момичето, за което всички говорят", сподели хубавицата пред TV7.

Шоуто ще се излъчва всяка седмица и в рамките на един час ще представя най-жълтите новини у нас. Това няма да бъде предаване, в което да се изявяват само фолк певици, а и сериозни публични личности и в политиката, и в обществения живот.

"Чувам и чета толкова много неща за себе си всеки ден, че отдавна съм имунизирана за лъжите и евтините спекулации на една или две доброжелателки по мой адрес. Първенства и отбори има много, но победителят е винаги само един. Самата аз съм толкова критична към себе си, че човек трудно би повярвал колко усилия полагам, за да съм изрядна към хората около мен и ангажимените ми", казва Николета.

Категорична е, че през годините медиите са й изградили образа на разглезена футболна половинка, която по цял ден се чуди какво да прави и едва ли не с кого да се захапе. Тя обаче никога не била гледала любимия сериал на много български жени "Отчаяни съпруги".

"Мен никога и от нищо не ме е страх, освен от злобата на хората. Съжалявам, ако българските звезди недоволстват, че ги снимаме и показваме в далеч по-различна от лъскавата им светлина, но все пак градът е голям и папараците дебнат отвсякъде", закани се тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА