Last news in Fakti

12 Май, 2023 08:50 7 184 20

Четвърта сватба за семейството на Надежда Нейнски

  • надежда нейнски-
  • сватба-
  • дъщеря

Омъжи се и по-малката й дъщеря

Четвърта сватба за семейството на Надежда Нейнски - 1
Снимкa: БГНЕС

По-малката от двете дъщери на Надежда Нейнски наскоро е минала под венчилото. Нина, която завърши архитектура в Милано и остана да живее и гради кариера в италианския град, е вдигнала сватба с немец с индийска кръв и вече носи фамилията Фон Руп. Това е четвърта сватба за семейството на бившата посланичка в Турция и министърка на външните работи от кабинета на Иван Костов, пише varna24.bg.

Самата тя два пъти е влизала в ролята на булка – веднъж с първия си съпруг Камен Михайлов, който е баща на двете ѝ дъщери Виолета и Нина. С него бяха семейство от 1983 до 2006 г., когато се разведоха. Три години по-късно Надежда сключи брак с настоящия си мъж Светлин Нейнски и взе неговата фамилия. През 2015 г. Хубавото Наде даде ръката на голямата си дъщеря Виолета на известния кардиохирург Азис Алейдин Азис, който работеше в екипа на Правителствена болница, а вече практикува в частната "Лозенец“ в София.

Зетят на Нейнски е български мохамеданин, родом от родопското село Сърница, община Минерални бани, и племенник на кмета на общината. Дъщерята на бившата министърка също работи в болницата на мъжа си, където изпълнява функциите на клиничен психолог. Известно време тя бе в майчинство след появата на първородната внучка на Надежда – Алина, а после Виолета публично призна, че е преживяла изключително тежка следродилна депресия, която била на път да съсипе брака ѝ. С мъжа ѝ обаче преодолели кризата и към момента продължавали да съжителстват в мир и любов, но все още не можели да се решат да имат втори наследник.

Майка на този етап не е станала по-малката ѝ сестра Нина, която все още се радва на прясно сключения си брак. С мъжа ѝ Рафаел съжителстват заедно в Милано и рядко се връщат у нас. Отскоро малката дъщеря на Надежда Нейнски е собственичка на свое архитектурно студио, като преди това трупаше стаж и опит като артдиректор на голяма италианска фирма. От двете наследнички на бившата посланичка в Турция Нина била по-амбициозната кариеристка, която все още не била готова да бъде майка. Красавицата пази личния си живот като орлица и дори не се изкуши да публикува снимки от сватбената церемония със съпруга си Рафаел, на която майка ѝ летяла от щастие.

След като през 2020 г. Нейнски бе отзована от поста на посланик на България в Турция, тя замина в Щатите, където бе поканена да чете лекции в елитния университет "Харвард“. В момента времето ѝ e разкъсано между родината и Америка, където се е настанила да живее в щата Масачузетс, пише "Ретро".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я, обяснете

    45 1 Отговор
    защо това трябва да ме интересува?
  • 2 Сух

    43 0 Отговор
    Пази боже от такава паплач..
  • 3 Иван Грозни

    33 1 Отговор
    Първо съм съгласен с "я обяснете" и второ, какво може тая да каже на краварите с своите рекции. Стари връзки облечени в пари.
  • 4 дядото

    47 3 Отговор
    надке,от дека толко паре да изучиш децата си на запад ма,че и пищни сватби да дигаш.явно добре са ти плащали когато сервираше кафентата на лидерите на сдс навремето.нещо много гнило има в тази нашата демокрация
  • 5 Сталин

    33 5 Отговор
    Евреите така се уреждат навсякъде,Надежда Нейнски сигурно е чела лекции на Киро тъпото в Харвард ,то като гледаш преподавателите и студентите в Харвард,моя техникум който завърших е по добре
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Логично

    43 2 Отговор
    Омъжила дъщерите си за джагали .Нема лошо,те са еврейки.
  • 8 вокаъд

    44 2 Отговор
    Мръсна вече застаряваща кранта. И тая си поживя на гърба на българите докато ги грабеха та сега възмездието я очаква. Кои не скача е червен. Надке сега ще скачаш до синьо, мръсна лъжкиньо.
  • 9 Оффф

    19 1 Отговор
    щерката на другарката Надка , се родила с благородник ?!
  • 10 Язък за Харвард!

    29 1 Отговор
    Щом са опрели до г-жа Нейнски да чете лекции в Харвард.... Представете си какво може тя да преподаде на студентите там... Освен скудоумие и банални клишета, соросиастки призиви към "евроатлантически ценности" и слугинска лоялност на господарите, тази нещастна женица нищо друго не може да каже!
  • 11 Към коментар #10 язък за Харвард

    16 1 Отговор
    Престанете с този Харвард! Видяхме по какво "експерти" подготвя този университет. Не са ли ви достатъчни Кики и Кокорчо, а сега и госпожата, бламирали го с компрадорското се поведение и дейснвия в очите на българите.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Анонимен

    6 1 Отговор
    Ша е...а и шафрантията ша...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Факт

    4 1 Отговор
    Е хубаво де и какво и съседите се женят постоянно пък не пишете за тях пълна безмислица.
    Напишете нещо смислено или интересуващо ни .
  • 16 Факт

    3 1 Отговор
    Напишете си реклама платена при това та да знаем изобщо да го четеме ли това.
    Няма да плюя тази каква е защо е и тем подобни но каква е е тази новина смешно е просто.
  • 17 Надежда, но не НейнскА

    2 1 Отговор
    "Прометей"ката на жендяризЪма в България...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 От Варна

    4 1 Отговор
    Снимката умното странна! Все едно си мисли, “какви ги подреждах за дъщерите, какво стана”?! Омешаха гените, не с най-доброто. Въпреки безкрайните възможности, които имаха щерките .
  • 20 Надка

    2 1 Отговор
    ги е осигурила младите..., с откраднатото от нас...! Остава им само да се плющят и да живеят в охолство!