Last news in Fakti

25 Май, 2023 08:25 10 397 11

Вижте коментарите след края на Hell's Kitchen на финалистката Виолета

  • хелс китчън-
  • hell's kitchen-
  • финал-
  • виолета

Тя не успя да скрие разочарованието, нито сълзите си

Големият победител в "Hell's Kitchen" е мускулестият сладкар от Перник Станислав Иванов, който заслужено грабна голямата награда от 100 000 лв., пише varna24.bg.

Пред очите на най-близките си хора и най-вече пред тези на шеф Ангелов, той извървя сериозен път в стремежа си да се докаже като топ готвач, не само като добър сладкар. В лицето на Виолета обаче, той срещна напълно равностоен противник. Затова и за мнозина е любопитно защо шеф Ангелов се спря точно на Станислав.

Все пак Виолета бе изключителен играч и страхотен готвач и също напълно заслужаваше победата, тъй като в нито един момент не се пречупи пред трудностите, показа знания, умения, любов към професията.

А накрая не успя да скрие разочарованието, нито сълзите си.

"Виолета е професионален готвач, а Станислав е сладкар, който благодарение на предаването придоби доста умения и креативност. Освен това притежава харизма, лидерски качества и неподправена сърдечност", така си обяснява един от зрителите развоя на финала в шоуто.

"Това ни показаха сценаристите и още от средата на предаването беше ясно, че той ще е победителят", пък директно казва друг, пише Шоу блиц.

"Мисля, че победата му е заслужена. Единственото, което не ми хареса в този сезон е, че остави Кристиян на финалите, имаше по-достойни от него…", не пести коментара си и трети зрител.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бомбата

    13 5 Отговор
    "Виолета е професионална готвачка, а Станислав е сладкар
  • 2 #####

    17 21 Отговор
    Виолета е злобна, завистлива и не е никак добър готвач!
  • 3 Eдин

    14 6 Отговор
    ... уфффф ! поне една "боза" свърши!
  • 4 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    11 6 Отговор
    Това предване трябва да го кръстят "Пълни глупости"!
  • 5 Айде

    7 17 Отговор
    Тази пък е толкова злобна, че няма на къде повече. Отвратителна е.
  • 6 Перо

    8 4 Отговор
    Долнопробна порнография!
  • 7 Бай Пенчо

    5 9 Отговор
    Аз си бях за Кристиян
  • 8 Врачанка

    8 14 Отговор
    Станислав беше най-добрия готвач и си заслужи напълно победата.
  • 9 Моето мнение

    11 7 Отговор
    Вили беше най добрата, тя трябваше да спечели.
    Злобна била, пълни глупости.
    Станислав показа голямо развитие, но не стана по добър от Виолета. А трябвало да спечели най добрия.
    И да от самото начало почти се знаеше че Станислав ще спечели.
    Нагласен история, като всички "реалити" формати.
  • 10 Стефанова

    19 3 Отговор
    Харесвам формата, но този сезон беше пълно разочарование. Единствената логична причина Станислав да спечели е това, че беше ред победителят да е мъж.
    Не съм хейтър, но съм възмутена и крайно разочарована от фаворизирането на Цветомира. Срам и позор! Неграмотна, неграмотна, неграмотна! И обмисляла да става детска учителка! Бог да пази децата! На какво ли ще ги научи...
  • 11 $$$$€€€€€€€€

    0 0 Отговор
    Успехът Виолета, трябва да се измерва не толкова с позицията, която човек е достигнал в живота с готвенето, колкото с препятствията, които е преодолял, докато се е опитвал да успее в готвенето.Така че изтрий сълзите си и разочарованието и смело напред и нагоре.