Last news in Fakti

26 Май, 2023 09:29 2 031 3

С кого се скара Том Ханкс в Кан, съпругата му обясни

  • тома ханкс-
  • рита уилсън-
  • кан-
  • скандал

Една снимка може да каже хиляди думи, тя вероятно не казва това, което си мислите, че казва

С кого се скара Том Ханкс в Кан, съпругата му обясни - 1
Снимкa: БГНЕС

Рита Уилсън реши да обори спекулациите относно противоречивата снимка на Том Ханкс от червения килим, която обиколи социалните мрежи. На нея се вижда, че съпругът ѝ е видимо ядосан и изнервен, но тя твърди, че нищо не е каквото изглежда.

Въпросната снимка показва двойката, която присъства на прожекцията на новия му филм "Астероиден град" в Южна Франция на 23 май. Някои обаче изглеждаха по-съсредоточени върху взаимодействието на Том и Рита с очевиден служител на фестивала, отколкото върху самия филм, като снимката показваше как дуото се сочи по време на разговор на червения килим, който повдигаше вежди.

Докато едно издание пише, че Том "изглежда се е скарал" на служителя, друго го нарича "бесен частен Райън" и съобщава, че той "изглежда е имал много лаконично взаимодействие с работник на фестивала".

Рита обаче иска да разсее всяко съмнение, което може да имате за тази ситуация и го прави с моментна снимка в Instagram, на която пише:

"Това се нарича "Не те чувам" (I can't hear you). Хората крещят. Какво си казала?" пише Уилсън. По-нататък тя казва: "Но това не продава истории! Хубав опит. Прекарахме си страхотно."

Тя също така насърчи последователите си да отидат да гледат филма на режисьора Уес Андерсън "Астероиден град", в който участва Ханкс и който е бил премиерата на филма, на която са присъствали, когато са направени снимките.

Това не е първият случай, в който известна личност развенчава онлайн слухове, свързани с популярни снимки или видеоклипове, които са заснели нещо, което изглежда като напрегнат момент.

Така например интернет сензацията, известна като "#Spitgate" - термин, който се роди в интернет през септември 2022 г., когато популярен видеозапис от филмовия фестивал във Венеция показа как певецът Хари Стайлс прави движение, което накара някои да повярват, че е плюл по колегата си от "Don't Worry Darling" Крис Пайн.

Пайн, както и режисьорът на филма и неговата колежка Оливия Уайлд, се изказаха след инцидента, за да пояснят, че Стайлс всъщност не е плюл по Пайн. Дори самият Стайлс се пошегува с инцидента по време на един от концертите си.

Да не забравяме и онези мемета на Бен Афлек, породени от наградите "Грами" през 2023 г., които станаха повече от разпознваеми, когато актьорът от "Въздух" изглеждаше нещастен, докато седеше до съпругата си Дженифър Лопес.

През март Афлек публично отговори на спекулациите, като заяви, че наистина си е "прекарал добре" на шоуто, и обясни тихия разговор, който са видели, че са си говорили просто като "съпруг и съпруга".

Така че предполагаме, че поуката тук е, че макар да се казва, че една снимка може да каже хиляди думи, тя вероятно не казва това, което си мислите, че казва, пише eonline, CNN, цитиран от vesti.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Юлето

    0 0 Отговор
    С баба си.
  • 3 Русенец

    2 0 Отговор
    Мисир04ки, "бесен частен Райън" е нескопосан превод на "Mad private Ryan", което си е "Бесен редник Райън". Език не се учи от интернет и ж0рналист не се става с копи-пейст и гугъл транслатора.