Last news in Fakti

26 Юни, 2023 13:15 3 124 5

Веселка от "Фермата" вдига сватба

  • веселка маринова-
  • фермата-
  • сватба

Тя ще се омъжва за любимия си Велин

Още с влизането си в петия сезон на „Фермата“, Веселка спечели зрителските симпатии със своето срамежливо, неподправено и леко наивно поведение. Тя прекрачи прага на "Фермата: Нов свят" плахо, а излезе като първата жена победител във „Фермата“. В осмия сезон на риалити предаването, 25-годишната жена пристъпи доста по-смело и мъдро, но с типичната си сдържаност. Това отново се хареса на зрителите и резултатът не закъсня - Веселка за втори път грабна голямата награда от 100 000 лева!

Сега Веселка отваря нова глава в книгата на живота. Тя ще се омъжва за любимия си Велин. Ето какво каза "фермерката" пред "България днес":

"Вярващи хора сме и затова избрахме датата да съвпада с големия християнски празник Голяма Богородица. Първоначално мислехме да направим малка селска сватба, само с най-близките хора, но се оказа, че имаме доста роднини и приятели. Задължително ще сключим и църковен брак.

Преди няколко месеца гостувахме при моята кръстница. Велин цял ден беше напрегнат и си шушукаше нещо ту с нея, ту с децата ми. В този момент заподозрях, че може да има нещо такова, но не вярвах, че с три деца ще сложа пръстен на ръката си и ще обличам бяла рокля. Изведнъж Велин падна на колене с пръстен и ме попита "Ще се омъжиш ли за мен?". Това беше един от най-щастливите мигове в живота ми."


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 поздравления

    18 7 Отговор
    Жена като тази е като 6 от тотото , защото 99% са оле-лелеее!!

    Коментиран от #2

  • 2 Сила

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "поздравления":

    Ъхъ, чисти, копа, пере, коси, рине обора, пасе стоката, кара комбайн и трактор, коля прасета и т. н. ......... а, и всеки месец ти купува нов анцуг от Илиянци
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Щукар

    4 0 Отговор
    Ще вдига голяма градска сватба. Малката,селска не е за предпочитане. Вдигат нависоко и роженския пилон за българското знаме.
  • 5 Коко

    1 1 Отговор
    Аман от тази циганка!!! Досадница !!!