Last news in Fakti

5 Юли, 2023 12:32 4 344 14

Мария Силвестър обра овациите като водеща на "Стани богат"

  • стани богат-
  • мария силвестър-
  • водеща-
  • михаела филева-
  • филип буков

Зрителите са категорични, че актрисата се справи великолепно като водеща на играта за знания

В благотворителните издания на "Стани богат" стават доста любопитни неща не само покрай звездните участници в шоуто.

В един от последните излъчени епизоди, например, се случи нещо, което първоначално изкара акъла на водещата Мария Силвестър и на участничката Михаела Филева.

Певицата накара всички да изпаднат в ступор след това, което видя и не се посвени да сподели пред всички. Най-шашната от непредвидената ситуация остана водещата Мария Силвестър, която обаче доста умело отигра ситуацията, предизвиквайки усмивки в зрители и публика.

Мария Силвестър бе и първата жена, не само в България, но и в Източна Европа, която влиза като водещ на легендарната игра, припомня Шоу Блиц.

След поредния верен отговор, който Михаела Филева и основателят на сдружение "Операция плюшено мече" Велизар Качаров дадоха, певицата усети, че нещо шава в краката ѝ. "Какво прави това приятелче тук?", с усмивка запита тя. А водещата Мария Силвестър умело излезе от необичайната ситуация с репликата: "Това да не е нов жокер", след което повика в студиото служител на телевизията, за да се намеси и да евакуира крилатото насекомо.

Преди Михаела Филева и Велизар да влязат в студиото пък, на стола на богатството се бяха наместили Михаела Стойкова и Филип Буков, които също опитаха да помогнат на децата в неравностойно положение. Те обаче, за разлика от Михаела Филева и Велизар, събраха едва 2000 лева, след като актьорът подходи лекомислено на един от въпросите, доверявайки се сляпо не на знания, а на интуицията си.

На въпрос: "Кой е първият съпруг на художничката Франсоаз Жило, която по-късно се омъжва за създателя на ваксината срещу полелиомелит?" с възможни отговори: Еманюел Макрон, Джон Ленън, Уинстън Чърчил и Пабло Пикасо, Буков опита да се наложи като мъж, залагайки на наглед най-абсурдния сред тях - Джон Ленън. Водещата Мария Силвестър опита да го разубеди, но безуспешно. И в крайна сметка Михаела реши да се довери на партньора си в шоуто - и сбърка, защото верния отговор беше Пабло Пикасо.

В същото време Михаела Филева и нейният партньор заработиха цели 10 000 лева за каузата, демонстрирайки добра логика и обща култура.

Още 5 хиляди лева за децата в неравностойно положение добавиха и артистичното семейство - актьорите Албена Павлова и Емил Марков, които са женени от 34 години. Двамата се представиха много достойно в играта, катоуспяха да внесат и доста колорит.

Колкото до временната водеща Мария Силвестър - тя определено се хареса на огромна част от зрителите, които не спестиха суперлативите си към нея в социалните мрежи. "Перфектна водеща! Мъжете пасти да ядат!", гласи един от коментарите.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жалко

    6 2 Отговор
    Ама вие се гъбарките !
  • 2 И сега какво

    5 0 Отговор
    правим без овациите?
  • 3 Коко Джъмбо

    7 12 Отговор
    Поне Марийчето е позитивна шматка, може да създава настроение...за разлика от оня прехваления актьор Билалов. Заради Билалво гледам Ники Пънчев по другата телевизия..
  • 4 Кочо

    4 4 Отговор
    Очевидно, Силвестър не е българка! Тя е останала тук от кръстоносните походи! Антентичните пра българки са като Мартина Вачкова, а аристокрацията им прилича на Корнелия Нинова! Изявен български творец го каза и я нарисува! Не да поставяте минуси на Кочо, а на съответния именит художник - интелигент!

    Коментиран от #7

  • 5 село

    15 2 Отговор
    Красиви лица и празни глави. Албена Павлова преиграваше като за световно. Филип Буков и Михаела пък се оказаха като новото строителство- свежа фасада и празни пространства.
    Колкото до водещата: ако разтвори още малко деколтето, ще си вдигне още повече рейтинга. Или ще го свали.
  • 6 Mарийчето

    5 0 Отговор
    Може да обере и други неща
  • 7 ДДРОнег

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Кочо":

    То и цончо, дружката на копейкин не е Българин, щото си е кръстил сина -силвестър, ама половината тук го следвате :)

    Коментиран от #10, #12

  • 8 Димо

    9 4 Отговор
    Гледахме я!Тя беше най-зле от всички участвали ,като водещи в благотворителните епизоди,а кои са тези зрители за които се говори ми е загадка?
  • 9 доц. Антон Константинов, д.и.н.

    6 0 Отговор
    Ако деколтето и беше с два пръста по-дълбоко и широко, освен овациите, можеше да обере и краставиците на мъжката част от публиката в студиото!
  • 10 РИТОРИЧНО🤔

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "ДДРОнег":

    ДАЖЕ И ОТ СУБСИДИЯТА
    СА МУ КУПИЛИ И АПАРТАМЕНТ С ..БАНЯ
  • 11 Яко я лансират

    3 0 Отговор
    някой таен спонсор
  • 12 генОРДД

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ДДРОнег":

    Ти ли му беше кръстника, пхеди?
  • 13 Мария Силвестър

    4 2 Отговор
    изобщо не става за това предаване. Пълно разочарование! А и участниците бяха от кухи по-кухи!

    Коментиран от #14

  • 14 Ами то и

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Мария Силвестър":

    Геро и Рачков не стават за водещи, ама се хилят, като ненормални, Геро тресе телеса, а Рачков сее простотии към журито, вма ти търпят! Защото там арменидамаджан раздава баницата, срещу мноооого пари!