Last news in Fakti

11 Юли, 2023 10:32 2 458 3

Марго Роби не може да повярва колко много любов получава "Барби"

  • марго роби-
  • барби-
  • кукла-
  • филм-
  • мател-
  • интерес-
  • любов

Популярността и интересът към филма озадачили австралийската актриса

Марго Роби не може да повярва колко много любов получава "Барби" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Австралийската актриса Марго Роби заяви, че е озадачена от любовта, която феновете показват към филма „Барби“ в навечерието на излизането му в киносалоните следващата седмица, съобщи Ройтерс.

Роби, която играе главната роля и участва в продуцирането на дългоочаквания филм за известната кукла на компания „Мател“, рекламира продукцията из целия свят, облечена в тоалети, които препращат към стайлинга на популярната ѝ героиня.

„Знаех колко развълнувани бяхме да споделим този филм и се надявах, че и други хора ще почувстват това вълнение, но някак си то се върна към нас с толкова много ентусиазъм и вълнение, че дори съм шокирана, много шокирана“, каза Роби пред Ройтерс на световната премиера на филма в Лос Анджелис в неделя.

Във филма куклаъа Барби живее в идилия в Барбиленд заедно със своя приятел Кен (в ролята е Райън Гослинг), докато един ден не ѝ хрумват по-мрачни мисли. Тя открива, че онзи, който е играл с куклата в реалния живот, е причинил промени в нейния собствен свят – така Барби и Кен решават да отидат в реалността, за да оправят ситуацията, като в процеса научават повече за самите себе си.

В трейлъра на филма се казва, че „Барби“ е за тези, които я обичат, както и за онези, които я мразят, пише БТА.

„Този филм е като увеселителен парк. Има различни атракции за всички, така че мисля, че всеки може да изпита свое собствено преживяване и в това е красотата му“, каза Гослинг.

В „Барби“ участват кукли от всякакви размери, етноси и професии. По думите на режисьорката на продукцията Грета Геруиг всяка кукла Барби е различна.

„Искахме всяка една от тях да бъде суперзвезда – както когато получите перфектната Барби или Кен в кутия и те живеят в собственото си перфектно шоу. Така че винаги осветяхме всеки човек поотделно по перфектния начин във всеки кадър, защото всеки живее в светлината на собствените си прожектори“, обясни тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освалдо Риос

    8 0 Отговор
    В този филм трябва да си професор по анатомия, за да познаеш кой Кен, кой Барби.

    Коментиран от #2

  • 2 Слави

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Освалдо Риос":

    От новия пол ли е и тази продукция?
  • 3 12345

    1 0 Отговор
    Всеки е обичал Барби и нейните приятели Кен.