Last news in Fakti

17 Юли, 2023 08:15 2 916 4

Хайди Клум показа как разхлажда своето секси тяло в горещините (ВИДЕО)

  • хайди клум

Тези дни тя се наслаждава на почивка със съпруга си Том Каулиц на плаж в Италия

Хайди Клум показа как разхлажда своето секси тяло в горещините (ВИДЕО) - 1
Снимкa: БГНЕС

Известният супермодел Хайди Клум отпразнува своя 50-и рожден ден на 1-и юни. Въпреки възрастта си, според много хора, тя все още може да бъде считана за една от най-сексапилните красавици на планетата.

Хайди често се появява на червения килим в провокативни тоалети, показвайки голяма част от фигурата си в целия ѝ блясък.

И определено има какво да се види – стройни и дълги крака, тънка талия, плосък корем, хубав и сочен бюст, на който много 20-годишни могат да завидят.

А на страницата си в социалните мрежи моделът често публикува още по-откровени кадри.

Тези дни Хайди Клум се наслаждава на почивка със съпруга си Том Каулиц на плаж в Италия. Тя сподели забавно видео как се разхлажда под студен душ, а тялото ѝ изглежда като на младо момиче.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum)

Нищо чудно, че Том гледа Хайди с нескрито възхищение. Двойката се целува в морето и не се притеснява от останалите плажуващи.

Хайди многократно е казвала, че не злоупотребява с диети. Тя просто предпочита да се храни правилно. Гледа да приема повече протеини, зеленчуци и плодове. Домашната храна ѝ помага да поддържа фигурата си. Моделката многократно е признавала, че обича да знае какво има в чинията си.

Хайди гледа да отделя време и за спорт, което е нормално за всяка жена, а и майка на четири деца, която иска да остане във форма. В момента тя се занимава с колоездене, плуване и танци, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директора

    3 1 Отговор
    И аз целувам жена ми на плажа и не само това...
    Що не пишете?
    Иначе, на баба Клум мога да ѝ скъсам синджира :)
  • 2 Малееее

    6 0 Отговор
    Сташна новина! Браво г-жо Маринова! Невероятна журналистика!
  • 3 Механик

    2 0 Отговор
    Предполагам ,ако тялото на тази не беше "секси", тя нямаше да го разхлажда? Така ли да разбирам излишната думичка в заглавието?
  • 4 Механик

    1 1 Отговор
    виц:
    На плажа. Млад мъж се обръща към друг:
    -Господине, жена ви хапе ли ?
    -Разбира се, че не.
    - Ами, може ли да я погаля, тогава?