Last news in Fakti

26 Юли, 2023 00:30 5 258 29

Как да съблазнявате без да е вулгарно?

  • секс-
  • съблазняване-
  • вулгарност-
  • физически контакт

Балансът се постига чрез „чувственост“, а не чрез сексуално докосване

Как да съблазнявате без да е вулгарно? - 1
Снимкa: Shutterstock

Как да съблазните мъж с физически контакт? Или по-скоро как да съблазните мъж с докосване? Да спечелим вниманието му, като го докосваме правилно? Внимание, не говорим за нищо неприлично. Защото всичко си има времето. Тук не говорим за специални способности, умения или проява на изключителен опит в най-интимната близост с мъжа, а за факта, че докосването, дискретно и умело, е елемент, който помага да се събуди онова пламъче, чувство, осезание…

В нашата култура по правило физическият контакт между непознати е нулев или почти нулев и колкото повече човек се доверява или е обединен от „специални“ връзки (романтични, родителски, роднински), физическият контакт става по-чест и по-близък.

Разбира се, когато става въпрос за отношенията между мъжете и жените, вече има особен физически контакт. Не трябва да преувеличаваме, не трябва да изпреварваме времето и което е по-важно, не трябва да правим нищо, което няма ясното, изрично и категорично съгласие на другия.

Да се ​​върнем към центъра на темата как да съблазниш мъж чрез физически контакт, да намериш правилния баланс между неадекватно и натрапчиво, дори неприлично поведение и пълна студенина? Балансът се постига чрез „чувственост“, а не чрез сексуално докосване. Има голяма разлика.

Как да завладеете мъж с чувственост?

Има голяма разлика между „чувствен“ подход и „секси“ подход. И някои признаци на тази разлика могат лесно да се отгатнат. Сексуалният подход е напълно откровен и отправя послание като: „Нека се сближим!“. Това е подход, който може да накара и двамата да загубите баланс. Сигурни ли сте, че искате да прескочите етапите и да започнете?

А що се отнася до него, може би той е изненадан и дезориентиран от вашата настойчивост и може да се възползва от тази възможност в движение, без да се интересува особено.

А може да се случи и друго – ако „тичате“ твърде бързо, напълно е възможно да я докарате дотам, че той вече да не възнамерява да има интимност с вас.

Защото, както много други и той се нуждае от повече време и все още не е разбрал дали наистина се интересувате от него. Не е вярно, че мъжете търсят единствено „онова“. Особено ако искат сериозна връзка.

Чувственият подход оставя интригуваща неяснота в неопределеност , като в същото време съобщава, че не можете (за известно време или може би никога) да преминете определени граници. Плюс това, този подход вдига летвата и повишава вашата стойност в очите на мъжа.

Сексуалният подход, освен че е изключително примитивен и незабавно прекъсва положителното напрежение, защото, както се казва, той вече е вкарал много голове едва след 30 секунди игра и мачът доскучава. Нулево напрежение.

От друга страна, чувственият подход увеличава напрежението и генерира интерес, любопитство и интрига. Това е като разказване на холивудска история, изпълнена с изненади и напрежение .

Физическият контакт за съблазняване, използван чувствено, не е предназначен да разчупи всички граници и дистанция между вас и мъжа, с когото общувате. Той има за цел да намали дистанцията и да създаде топлина и увереност.

Успешно служи за разтопяване на леда и разрушаване на бариерата на пълното отчуждение.

Първият ефективен начин да използвате физическия контакт, за да изпратите сигнал за сетивен интерес, е да поздравите с прегръдки.

Вторият начин да съблазните мъж с физически контакт е да го докоснете леко. Той ще усети докосването ви в момент на радост, след като той или вие сте се пошегували, или сте видели или чули нещо смешно.

Такъв жест, направен в момента на „пика“ на положителните усещания, създава един вид котва, тоест оставя положителен и неуязвим спомен – оказва силно въздействие на несъзнателно ниво.

Това означава, че оставя следа в мозъка на мъжа.

Затова не бързайте, оставяйте следи и скоро пробуденото в него чувство ще намери своя физически израз, пише Happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ураааааа

    9 4 Отговор
    Първи съм!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 социалки на парцалки

    13 3 Отговор
    През фейсу и инста, какъв физически контакт, свърши тая!
    Благодарение на новите "ценности" хората забравиха, как да, се сношават забавно, а скоро и няма да се сношават, поне не и физически!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ехото...

    5 2 Отговор
    Вярна статия! Това е наистина голям майсторлък , но трябва да се научиш сам. Важи и за жените , защото жената трябва да бъде заинтригувана и възбудена отдалеч , не от вратата за краката ! Даже е добре , когато си помисли , че ще я вземете , да я пуснете " да живее" ! Тогава мозъка и ще очаква още по горещо развитие на втора среща. И тогава , като я вземете , направо ще ви запали. За съжаление , ФБ и подобни , съсипа този тип знания , и сред жените , и сред мъжете !

    Коментиран от #21

  • 18 волан

    6 0 Отговор
    Защото ЗА всичко си има време. ЕЙ,ТАКА,КАКТО СИ СЕ НАПЪХАЛА В ТАЯ ЧЕРВЕНА РОКЛИНКА,ДИРЕКТНО СИ ГО СВАЛИЛА И БЕЗ ДА ГО ДОКОСВАШ. ТОЙ ПРЪВ ЩЕ ТЕ НАДОКОСВА И НАЛАПА ОНИЯ,КРЪГЛИТЕ СЛАДОСТИ. БЪДИ УВЕРЕНА В ТОВА!
  • 19 влък

    2 5 Отговор
    Ако е по блузка с къси ръкави,хванете го за лакътя и го убодете леко с маникюрите си по вътрешната,мека част на сгъвката(не сглобката)на ръката. Той ще разбере,че сте възбудена и влажна.
  • 20 Въпрос

    4 4 Отговор
    А ако някоя жена ме хване за чатала през панталона за чувствено ли ще се брои или за сексуално? ;)
  • 21 Идън

    3 3 Отговор

    До коментар #17 от "Ехото...":

    При това,,пускане да,,живее,, жената може и да не се завърне. Това тестване на нивото на интерес не е добър ход.Също и прекаленият интерес. Нещата трябва да са добре балансирани.

    Коментиран от #22

  • 22 Ехото...

    3 3 Отговор

    До коментар #21 от "Идън":

    Уважавам мнението ви , но не съм съгласен ! Ще обясня ! За разлика от нас , които често отиваме на първа среща с идеята , да бележим бройка , жените обикновено , очакват продължение. Затова наричам такива действия , голям майсторлък! Всеки може да звучи няколко фрази , и определени докосвания ! Но майсторлъка идва от правилната преценка на ситуацията. Трябва да може , да заинтригуваш жената , и в чисто човешки аспект. Тогава би те изчакала до втората среща. Но , ако прецениш , че много я напъва , действаш още на първата! Ето ви , и относително правило. По младите жени , са по склонни да чакат , от по зрелите! В заключение , ще кажа , какво значи , мъж да ви уважи , на първа среща. Или е играч , преценил е , че очаквате това , и ситуацията няма да попречи на развитие на отношенията , или ви е преценил , че не си заслужавате за повече , и бърза да вземе бонуса веднага ! Та , секс на първа среща е по скоро риск , отколкото предимство ! Ако човек иска връзка , а не - забежка !

    Коментиран от #23

  • 23 Идън

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Ехото...":

    Да- майсторлък е:) 99.9%от майсторите в края на краищата си намират майстора...

    Коментиран от #24

  • 24 Ехото...

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "Идън":

    Е , нали точно това търсят! Когато мъж и жена свържат живота си , значи всеки от тях си е намерил майстора . Тези , които не са , рецитират заучените глупости , как предпочитат самотата , и как не искат сватба , а съжителство. В реалността се вижда , че бързо скачат на врата , на първият смотаняк , който им предложи !

    Коментиран от #25

  • 25 Идън

    6 1 Отговор

    До коментар #24 от "Ехото...":

    Сватбата и подписът в гражданското не са гаранция за здраво семейство. Доказателство са разводите. При съжителство- рядко се разделят. Любовта не се нуждае от деклериране пред никого- освен пред онзи на небето и даже не е необходима венчавка и театър... Свързването на двама не е да не могат един без друг- а е да могат да живеят един с друг.. Бройките в голямо количество не оставят спомени- по- добре е да се заложи на качество.

    Коментиран от #26

  • 26 Ехото...

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "Идън":

    Благодаря за ценните напътствия , които ми дадохте ! Ще се опитам да взема най доброто от вашите съвети ! И , наистина благодаря , не ви поднасям !

    Коментиран от #27

  • 27 Идън

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ехото...":

    Докосването има и друго измерение- то може да бъде нещо повече от физически контакт. Беше ми драго.
  • 28 Ало

    1 1 Отговор
    Само като я видя и ми става ясно каква е. Гали си косата, очите шарат като епилептичка,явява се с неадекватно рокля в нормален ресторант
    Абе отврат. Те и мъжете с такива са им лика прилика
  • 29 ганю

    1 0 Отговор
    Светът е оцелял защото не само се е смял....