Last news in Fakti

26 Юли, 2023 08:41 4 658 7

Камен Воденичаров се изложи в "Стани богат"

  • камен воденичаров-
  • стани богат

С незнанието кой всъщност е Оскар Уайлд

57-годишният вече Камен Воденичаров, който участва благотворително в един от последните епизоди на Стани богат, смути почитателите си с незнанието кой всъщност е Оскар Уайлд. Прочутият писател и драматург от Ирландия умира през 1900 г., но нашият телевизионер го прати да куриерства на Съпротивата във Франция през Втората световна война, пише flagman.bg.

Заради грешката си Камен успя да спечели скромна сума като друг водещ Николаос Цитиридис, за разлика от певицата Михаела Филева, която се представи много достойно и получи чек за 10 хиляди лева. Водещият на този необичаен благотворителен епизод Златимир Йочев специално благодари на Кацко, както го наричат приятелите му, за решението му да се включи в играта.

От години Воденичаров не дава интервюта, освен ако не са на политически и обществени теми.

„Абонат съм на жълтата преса от години, непрекъснато се пише за някакви измислени драми, скандали. С Любо Киров например сме приятели повече от десет години, много си помагаме, но това беше изкривено. Напоследък съзнателно спрях да показвам в социалните мрежи мои лични снимки и мисли, защото ги крадат и пишат под тях небивалици“, обяснява решението си Воденичаров. Един от малкото водещи, на които се доверява и гостува, е Георги Любенов от БНТ.

Двамата са стари ергени, а защо е останал сам, но не и самотен, Воденичаров тълкува така: „Непрекъснато съм фокусиран върху това, което работя. Имал съм по-неангажиращи връзки, живял съм в една по-бохемска среда. И сега, когато това темпо е намаляло и когато този клубен ритъм вече не е същият, не само защото аз съм се променил, а защото и светът не е същият, мисля, че това е един мой пропуснат шанс“.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    33 2 Отговор
    Тоя да не е еталон за някакъв капацитет поредният тъпак
  • 2 надарена кака

    12 3 Отговор
    Дреме ми на сатаненитепрашки!
  • 3 Механик

    14 0 Отговор
    И там ли се изложи бе, Каменчо?
    Хаймана с хаймана такава.
  • 4 препис

    3 1 Отговор
    Хаймана с хайманата ти,такава!
  • 5 Не съм очаквал

    12 0 Отговор
    нещо повече от Камен. Спомнете си представянето на продуцента на "Улицата", което беше повече от скромно. Медиите те правят изкуствено популярен, но няма как да ти налеят интелект и знания.
  • 6 питали един макак

    2 0 Отговор
    Макак бе! А индианеца Джонс цъфна ли?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.