Last news in Fakti

2 Септември, 2023 14:56 5 176 5

Фифо от "Игри на волята" вдига сватба много скоро

  • филип атанасов-
  • игри на волята-
  • сватба-
  • черешката на тортата

Това разкри реалити звездата в "Черешката"

Един от най-емблематичните участници в риалитито „Игри на волята“ обяви, че скоро ще мине под венчилото!

Филип, който остана втори в миналогодишния сезон на предаването, разкри, че ще се жени. Това се случи в „Черешката на тортата“ по NOVA, където някои от участниците от сезон 4 на „Игри на волята“ гостуваха на победителя Алекса и жена му Елица Янкова в Белград.

По време на вечерята Алекса попита гостите си дали скоро им предстои сватба, при което Филип разкри, че скоро, ще се сдобие с халка. „Скоро ще станеш властелинът на пръстена“, пошегува се с него Алекса.

"И мен ме очаква да ме стегне пръстена, дано не стяга много", пошегува се Фифо. Той разкри още, че всичко за сватбата е готово и събитието ще е съвсем скоро. Инженерът също така сподели, че ергенското му парти ще бъде "по люлински". "Стъпката да създам семейство е напълно нормална, имам човек до себе си. Чак в петата вечер ме попитаха за това нещо, не е никаква тайна да го споделя с всичко", каза още Филип пред камерата на "Черешката на тортата. Очаква се церемонията да се проведе в първата половина на септември.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ами,

    9 9 Отговор
    Ралният победител в Игрите беше Фифо но продуцентите подариха победата на сръбчето което бутаха през цялото време.Реалният победил и в Черешката също е Фифо-прекрасно представяне,прекрасен млад човек.

    Коментиран от #3, #5

  • 2 хаха

    2 8 Отговор
    Коя е тая Фифа?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Една нула

    2 3 Отговор
    Разкарай се измисления
  • 5 ха, ха

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "ами,":

    6минуса от Алеко Калеко,Ревлица,Мирела по зърната,Зорница,Михаела +Мира слугинажа на пандичките в Игрите.